Alex Verhoeven

Dit profiel is voor 80% compleet

2 reviews

Kantoor
Joosten Advocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
Informeer bij advocaat
Gefinancierde rechtshulp
Ja
Opleidingen
Nederlands Recht
Lidmaatschappen
Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

Contact:

Adres
Emmastraat 22
Postcode
1075 HV
Woonplaats
Amsterdam
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.joostenadvocaten.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
100% Letselschade & ongevallen 10-15 jaar >250 zaken

Biografie:

Alex Verhoeven is medeoprichter van Joosten Advocaten en een zeer ervaren letselschadeadvocaat. Hij staat bekend als een professional die zich in alle aspecten van een letselschadezaak verdiept en voor zijn cliƫnten tot het uiterste gaat om het maximale resultaat te behalen.

Alex is onder andere lid van de American Association for Justice, een vereniging van advocaten die letselslachtoffers bijstaan. Door de ontwikkelingen op het gebied van letselschade en aansprakelijkheid in de Verenigde Staten op de voet te volgen, loopt Alex vaak ver vooruit op de ontwikkelingen in Nederland.

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
5 februari 2014
Ik had een ongeluk op me werk en een gebroken arm opgelopen. Ik kan niet voledig aan het werk omdat ik jaarlijks moet geopereerd worden. Mijn leven is heel moeizaam verlopen met veel verdriet en onzekerheid. Ik kan mr. Verhoeven aan iedereen aanbevelen omdat hij mij erg goed heeft geholpen ik kon hem altijd bellen en met problemen terecht
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
15 oktober 2013
Door een ongeval met mijn scoooter in 2009 heb ik ernstig letsel opgelopen waardoor ik mijn werk als stucadoor niet meer kan doen. Ik heb Alex Verhoeven ingeschakeld en hij heeft al mijn schade op de verzekeraar verhaald. ik zat eerst bij de rechtsbijstand maar daar had ik helemaal geen goed gevoel bij omdat ze wilde dat ik akkoord ging met een veel te laag bedrag. voor mij is meneer Verhoeven een echte aanrader.
Geef ook een review over deze advocaat