Jan Harmen Baljet

Dit profiel is voor 50% compleet

1 review

Kantoor
Abeln Advocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
€ 180 exclusief BTW
Gefinancierde rechtshulp
Ja
Opleidingen
Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht
Lidmaatschappen
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. (VAAA)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Contact:

Adres
Herengracht 458
Postcode
1017 CA
Woonplaats
Amsterdam
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.abeln.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
60% Werk & ontslag >20 jaar >250 zaken
20% Ambtenarenrecht >20 jaar >250 zaken
20% Bouwen, wonen & huren >20 jaar >250 zaken

Biografie:

Jan Harmen Baljet studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht en het ambtenarenrecht. Als advocaat adviseert hij en voert hij procedures op het gebied van het arbeidsrecht (individueel en collectief arbeidsrecht, het opstellen en beoordelen van contracten, het ontslagrecht, gouden handdrukken, de rechtspositie van de statutair directeur).

Hij is daarnaast gespecialiseerd in het medezeggenschapsrecht (Wet op de ondernemingsraden). In dat kader adviseert hij ondernemingsraden en werkgevers en voert hij procedures bij onder meer bedrijfscommissies, kantonrechter en ondernemingskamer.

Jan Harmen procedeert bij de bestuursrechter en de centrale raad van beroep. Verder is hij zeer actief op het gebied van het huurrecht (woon- en bedrijfsruimten).

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
25 februari 2013
Het was een eer en een genoegen om met een zeer kundige en betrouwbare professional, zoals mr. J.H. Baljet, te maken te hebben gehad. Ik zou zou hem aan iedereen aanraden, want dankzij zijn effectief en daadkrachtige optreden, kon ik veel vertrouwen hebben in de uitkomst van de zaak. Zijn helder maar vooral krachtige optreden, hebben mij zeer geholpen. Hiernaast heb ik veel geleerd van 'de wet', waardoor ik als mens ook persoonlijk ben gegroeid.
Geef ook een review over deze advocaat