Maaike Roet

Dit profiel is voor 95% compleet

1 review

Kantoor
KemmersRoet Advocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
€ 175 exclusief BTW
Gefinancierde rechtshulp
Nee
Opleidingen
Specialisatie Opleiding Arbeidsrecht: PALA (2008)
Lidmaatschappen
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. (VAAA)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Vereniging voor Auteursrecht (VvA)

Contact:

Adres
Keizersgracht 62-64
Postcode
1015 CS
Woonplaats
Amsterdam
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.kemmersroet.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
95% Werk & ontslag 10-15 jaar >250 zaken
5% Intellectueel eigendomsrecht 10-15 jaar 100-250 zaken

Biografie:

Maaike Roet (1977) is sinds 2002 werkzaam als advocaat. Na eerst als advocaat bij Boekel de Nerée N.V. werkzaam te zijn geweest, heeft zij in 2007 KemmersRoet Advocaten opgericht.

Maaike Roet is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houdt zich in dat verband dagelijks bezig met arbeidsrechtelijke vraagstukken in de breedste zin van het woord (proces- en adviespraktijk). Zo adviseert zij werkgevers over strategisch beleid op het gebied van onder meer (flexibele) arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, CAO-recht, arbeidsongeschiktheid, overgang van onderneming en individueel en collectief ontslagrecht. Daarnaast staat zij ook individuele werknemers bij tijdens hun ontslag. Maaike Roet heeft in 2008 de arbeidsrechtelijke specialisatie-opleiding PALA (Post-Academische Leergang Arbeidsrecht) met goed gevolg afgerond. Zij is lid van verschillende arbeidsrechtelijke verenigingen, zoals VAAA, VAAN, VvA en EELA.

Maaike Roet heeft een brede juridische bagage en is daardoor in staat adequaat op te treden en praktisch te adviseren. Ook schrijft zij regelmatig columns op www.businesscompleet.nl/auteurs/roet.html. Als advocaat gaat zij door het vuur voor haar cliënten. Zij beseft dat niet alleen belangrijk is dat er een goede regeling wordt getroffen, maar dat het van even groot belang is dat je als betrokkene ook goed kunt terugkijken op een ontslag.

Rechtszaken:

Maaike Roet adviseert voornamelijk werkgevers en werknemers met betrekking tot het treffen van een vaststellingsovereenkomst ter beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Daarnaast voert zij zowel namens werkgevers als namens werknemers procedures bij de kantonrechter over de vraag of een arbeidsovereenkomst ontbonden dient te worden.

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
5 februari 2013
Maaike Roet is een gedegen advocaat waar ik, werkend bij het programma CliniClowns International Support, een goede samenwerking mee heb. Ze geeft duidelijke adviezen op intellectueel eigendom, waarbij ze creatief meedenkt en binnen de afgesproken tijd de contracten aflevert.
De prijs voor een advocaat is hoog voor een goed doel als CliniClowns, maar bij Maaike Roet weet ik dat we er kwaliteit voor terug krijgen.
Geef ook een review over deze advocaat