Mieke Kemmers

Dit profiel is voor 70% compleet

1 review

Kantoor
KemmersRoet Advocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
Informeer bij advocaat
Gefinancierde rechtshulp
Ja
Lidmaatschappen
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS)

Contact:

Adres
Keizersgracht 62-64
Postcode
1015 CS
Woonplaats
Amsterdam
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.kemmersroet.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
100% Familie & echtscheiding 10-15 jaar >250 zaken

Biografie:

Mieke Kemmers (1976) is in 2000 afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna is zij als advocaat gaan werken bij Van der Nat Litigation in de sectie Arbeidsrecht, waar zij zowel werkgevers als werknemers heeft geadviseerd en bijgestaan in arbeidsrechtelijke kwesties. In augustus 2003 is zij in dienst getreden bij Boddaert Verweel Advocaten. Daar heeft zij zich ook toegelegd op het Personen- en Familierecht.

Mieke Kemmers is aangesloten bij de specialisatievereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars, de Vfas (www.verenigingfas.nl).

Mieke Kemmers is naast haar werkzaamheden als advocaat werkzaam als (echtscheidings-)mediator. Tevens is zij voorzitter van de Stichting Jonge Balie Nederland geweest. Door haar brede oriƫntatie is de werkwijze van Mieke Kemmers praktisch en oplossingsgericht met oog voor de cliƫnt.

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
26 januari 2013
Mieke Kemmers heeft mij altijd op een duidelijke en snelle manier geholpen. Elke vraag werd per omgaande beantwoord en alle stukken direct gemailed. Ik vind Mieke Kemmers een zeer goede advocaat. Ik zal haar zeker weer benaderen indien dat nodig is.
Geef ook een review over deze advocaat