Elina Brouwer

Dit profiel is voor 50% compleet

13 reviews

Kantoor
Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
€ 210 exclusief BTW
Gefinancierde rechtshulp
Nee
Opleidingen
Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht
Van der Hoeven en Nelissen Mediation & Onderhandelen
Lidmaatschappen
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. (VAAA)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Contact:

Adres
Computerweg 8
Postcode
3542 DR
Woonplaats
Utrecht
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.vangelderen.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
100% Werk & ontslag 10-15 jaar >250 zaken

Biografie:

Als gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat en NMI-registermediator houd ik mij bezig met kwesties op (onder meer) het gebied van ontslag, reorganisaties, beëindigingsregelingen, concurrentiebedingen, arbeidsvoorwaarden, cao-recht, medezeggenschap, etc.

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
24 december 2014
Een prima arbeidsrechtadvocaat, die op zeer deskundige én klantvriendelijke wijze mij terzijde heeft gestaan in een ontslagprocedure tgv. reorganisatie. Goed voorbereid heeft zij de zaak opgepakt en alle vragen bekeken en deskundig beantwoord. Dit zowel in een (zakelijk) gesprek op kantoor, maar ook over de mail en telefonisch en bovendien ook nog snel. Dit alles op zeer prettige wijze. Het mag inderdaad wat kosten, maar het heeft mij veel gebracht en dat was het waard. Absoluut een aanrader!
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
16 oktober 2013
Reeds bij het eerste informatie-/kennismakingsgesprek kwam mevrouw Elina Brouwer over als een meedenkend en begrijpend persoon. De rechtsgang en mogelijke problemen werden zeer duidelijk in beeld gebracht. Zij heeft alle mogelijkheden benut die er waren om het uiteindelijke resultaat zo gunstig mogelijk voor mij te laten gebeuren. Al met al mag ik constateren dat Elina Brouwer een competente, vrolijke, maar keiharde onderhandelaarster is, die graag alle mogelijkheden binnen de wet benut. Ik hoop voor haar dat ze al haar gestelde doelen mag bereiken en wens haar al het goede toe.

J.C. ten Hoedt. Amsterdam.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
3 juli 2013
Elina Brouwer als advocaat is mij uitstekend bevallen. Onze besprekingen hebben op mij een bijzondere goede indruk gemaakt. Zij komt op mij over als: eerlijk, hard, soms meedogenloos duidelijk. Maar tegelijkertijd is zij vooruitstrevend en hartelijk. Ik kreeg energie van de structuur, strategie, zekerheid, deskundigheid en de door mij opgepikte bagage. Ik heb namelijk onwijs veel geleerd.
Zij heeft mij precies die ruggensteun gegeven die ik nodig had. Inderdaad is het jammer dat over het algemeen gesproken een advocaat erg duur is. Het was het geld in mijn situatie meer dan waard. Ik wil Elina ontzettend bedanken voor haar inzet en rechtsbijstand!
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
17 juni 2013
Elina heeft mij door haar professionele en emotionele ondersteuning zeer goed begeleid in de juridische strijd naar een fatsoenlijke ontbindingsovereenkomst. In de aanloop naar een eerste reactie en ook later in het proces is zij van cruciaal belang geweest. Haar zorgvuldigheid, haar inlevingsvermogen en juridische scherpte hebben mij goed voorbereid op een voor mij passende oplossing. Ik waardeer haar snelheid van handelen, bereikbaarheid en het feit dat ze zoekt naar een juiste kosten baten analyse. Ze houdt je op de juiste momenten `bij de les` en heeft mij met humor, goede communicatie en pittige feedback begeleid.
Kortom: een uitstekende menselijke professional !
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
17 mei 2013
Eline heeft mij op een stimulerende wijze begeleid bij een vervelende ontslagkwestie. Zij schakelt snel tussen partijen en weet daardoor dynamiek en tempo te bereiken waardoor we snel op een akkoord uit konden komen. Zoekt vooral het directe (in dubbel opzicht) contact via telefoon met mij en tegenpartij, die aanpak bevalt me goed. En dat alles met een energieke en muzikale stem.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
2 mei 2013
Elina is professioneel, formeel (zoals ik van haar beroepsgroep verwacht) en secuur. Ze dekt alle risico's goed af, waardoor ik het gevoel heb dat we steeds optimaal voorbereid zijn en geen mogelijkheid onbenut laten om onze positie zo gunstig mogelijk te maken.

Ik waardeer haar snelheid van handelen, bereikbaarheid en het feit dat ze zoekt naar een voor mij passende taakverdeling. Ze houdt me op de juiste momenten 'bij de les', zonder dat ze me te veel stuurt.

Kortom, ik kan haar van harte aanbevelen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
7 maart 2013
Zeer professioneel. Duidelijk en direct in de communicatie. Gemakkelijk in omgang. Ze heeft absoluut oog voor detail. Ze neemt alle opties ( + bijbehorende risico's) met je door en laat de uiteindelijke beslissing aan jou over. Zij heeft mijn zaak deskundig en naar volle tevredenheid behandelt. Ze is er echt voor je.

Ik zou een ieder Elina aan kunnen raden.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
3 februari 2013
Ik kan niet anders dan eens zijn met de laatste 5 reviews over Elina. Zij oogt als een lief "schaap", maar kan zich gedragen als een wolf als ze jouw belangen moet behartigen. Zij heeft oog voor het kleinste detail en weet bij correspondentie alles zeer mooi (juridisch) te verwoorden. Ze laat je duidelijk weten wat de kans van slagen is voor het te behalen resultaat, terwijl ze aan de voorzichtige kant blijft.

De prijs is best hoog, maar dat heeft ze dubbel en dwars voor me terug verdient. Ik kan Elina iedereen aanbevelen voor bijstand bij ontslag.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
9 januari 2013
Elina heeft me prima geadviseerd in een vertrek bij een reorganisatie. Ze is duidelijk, scherp en direct en duidt op een goede en complete manier de verschillende opties die je hebt. In mijn geval heb ik zelf de onderhandelingen gedaan en heeft ze me niet alleen gedegen, maar ook meteen bijgestaan wanneer dat nodig was. Hierdoor zijn we tot een goed resultaat gekomen. Ik beveel haar dan ook absoluut aan in dit soort zaken.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
3 januari 2013
Het werken met Elina was prettig en voor mij als klant ook soms confronterend. Dat wil zeggen dat ze je scherp bij de les houdt als feiten en emotie door elkaar dreigen te lopen. Ze heeft mijn zaak deskundig en naar volle tevredenheid behandeld zonder dat de tegenpartij in deze het gevoel kreeg in een gevecht te zijn beland.

Ik zou haar zonder enige aarzeling aanbevelen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
20 december 2012
Elina is zeer professioneel en pro actief in haar advisering. Ze staat voor haar zaak en brengt alle omstandigheden, mogelijkheden en risico’s vlijmscherp in kaart. Ze zegt waar het op staat ook al is dat voor de cliënt niet altijd leuk om te horen, maar wel even nodig. Daarnaast stimuleert ze haar cliënt, geeft vertrouwen en helpt en ondersteunt op alle gebieden.

Ze maakt makkelijk emotioneel verbinding en is een fijn persoon. Ze geeft je direct een vertrouwd gevoel waardoor je jouw zaak met een goed gevoel uit handen geeft.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
18 december 2012
Elina neemt geen blad voor haar mond in haar advisering. Ze schroomt niet om de zaken helder en expliciet neer te zetten, ook als ze minder goed uit komen.

Ze is kritisch en duidelijk in haar oordeel en geeft je daarmee het gevoel de zaak te beheersen en onder controle te hebben.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
12 december 2012
Deze advocaat is professioneel, komt direct ter zake, legt goed uit, controleert en stimuleert de cliënt. Bij deze advocaat voel je dat je in goede handen bent en dan is prijs/kwaliteit geen issue.

Tevens is het een warme persoon met een gezonde dosis humor, en dat is in een conflictsituatie met een werkgever ook welkom. Ik zou deze advocaat aan ieder ander in dezelfde situatie adviseren.
Geef ook een review over deze advocaat