Frans van Gelderen

Dit profiel is voor 50% compleet

3 reviews

Kantoor
Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
€ 250 exclusief BTW
Gefinancierde rechtshulp
Nee
Opleidingen
Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)
Lidmaatschappen
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. (VAAA)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Contact:

Adres
Computerweg 8
Postcode
3542 DR
Woonplaats
Utrecht
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.vangelderen.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
100% Werk & ontslag >20 jaar >250 zaken

Biografie:

Frans van Gelderen is een zeer ervaren arbeidsrechtadvocaat met meer dan 20 jaar ervaring. In zijn praktijk richt hij zich volledig op het arbeidsrecht waarbij hij adviseert op het gebied van ontslag, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden.

Frans is een gedreven onderhandelaar die voor zijn cliënt het maximale resultaat voor ogen heeft. Ook op procesrechtelijk gebied staat Frans bekend als een buitengewoon kundig en ervaren advocaat. Zijn specialisatie strekt zich uit van de "normale" ontslagprocedure tot kennelijk onredelijk ontslag, loonvorderingen en het ontslag van de statutair-directeur.

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
14 juni 2013
In verband met een problematische situatie op mijn werk heb ik contact gezocht met Van Gelderen arbeidsrechtadvocaten.
Na geruime tijd zijn mijn werkgever en ik tot overeenstemming gekomen en is het probleem naar ieders tevredenheid opgelost.
Bovenstaand resultaat was zeker niet tot stand gekomen zonder Van Gelderen arbeidsrechtadvocaten en met in mijn geval als exponent Mr. F.J.T. van Gelderen.
Met name zaken als grote deskundigheid, het interpreteren van de feiten en omstandigheden, het blijven zoeken naar reële oplossingen en een langdurige vasthoudendheid typeren Mr. F.J.T. van Gelderen.
Tevens zijn de persoonlijke contacten met de heer Van Gelderen en met het zeer professionele secretariaat ( mw. P. Wateler ) altijd op een bijzonder prettige manier verlopen.
Kortom, mijn ervaringen met Van Gelderen arbeidsrechtadvocaten zijn bijzonder goed geweest waarbij ik de heer F.J.T. van Gelderen als een betrokken en zeer deskundig jurist heb leren kennen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
26 april 2013
In een moeizaam arbeidsrechtelijk conflict heeft de heer Frans van Gelderen mij juridisch bijgestaan. Mijn voormalige werkgever stelde zich zeer negatief op en had zelfs een vijandige houding naar mij.

De heer van Gelderen stelde een strategisch plan op en stelde mij in hoge mate gerust door te zeggen dat ik een zeer sterke "zaak" had. Door zijn aangename persoonlijkheid, rust, doortastend optreden en zeer deskundig arbeidsrechtelijk advies heeft hij gezorgd voor een fantastische overwinning. Het was zelfs niet noodzakelijk om naar een kantonrechter te gaan.

Tevens beschikt van Gelderen advocaten over een zeer deskundig secretariaat, dat zorgt voor een perfecte communicatie.

Alle lof voor dit advocatenkantoor wat zich op arbeidsrecht heeft gespecialiseerd.

Ik kan eenieder aanraden om bij een arbeidsrechtelijk geschil met een werkgever dit advocatenkantoor in de hand te nemen.

w.g. Piet de Vries.
26 april 2013.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
24 maart 2013
In mijn arbeidsrechtelijk geschil heeft van Gelderen Advocaten mij juridisch bijgestaan, hetgeen na een moeizaam proces vanwege de onwrikbare houding van mijn voormalige werkgever uiteindelijk heeft geleid tot een klinkende overwinning.

Destijds was de keuze op van Gelderen Advocaten gevallen vanwege de heldere publicaties in een landelijke krant.
Aan de hoge verwachtingen die ik had van het in arbeidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor werd meer dan ruimschoots voldaan.

Enkele van toepassing zijnde kernomschrijvingen zijn ter zake deskundigheid, voortvarend en doortastend handelen en tot slot niet geheel onbelangrijk de aangename omgang.

Samengevat: Van Gelderen Advocaten kan ik u van harte aanbevelen.
Geef ook een review over deze advocaat