Maarten van Gelderen

Dit profiel is voor 85% compleet

4 reviews

Kantoor
Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
€ 225 exclusief BTW
Gefinancierde rechtshulp
Nee
Opleidingen
Nederlands Recht
Lidmaatschappen
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o. (VAAA)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Contact:

Adres
Computerweg 8
Postcode
3542 DR
Woonplaats
Utrecht
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.vangelderen.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
100% Werk & ontslag 15-20 jaar >250 zaken

Biografie:

Maarten van Gelderen is al jarenlang gespecialiseerd in arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en (collectief) ontslag. Hij staat zeer regelmatig werknemers en werkgevers bij in de meest uiteenlopende arbeidszaken.

Zijn specialisme omvat onder andere: (reguliere) ontslagprocedures bij kantonrechter en UWV Werkbedrijf, loonvorderingen, ontslag op staande voet, kennelijk onredelijk ontslag, reorganisatieontslag, geschillen over concurrentie- en relatiebedingen en de positie van de statutair-directeur.

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
9 juli 2013
Maarten van Gelderen werd mij aanbevolen door een vriend die content was met het behaalde resultaat destijds. Mijn samenwerking met Maarten was prettig en professioneel waarbij ik erg tevreden ben met het behaalde resultaat. Ik heb goed met Maarten kunnen schakelen waarbij mijn wensen duidelijk ‘juridisch’ heeft vertaald naar de tegenpartij zonder daarbij mijn hand te overspelen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
11 februari 2013
Via mijn netwerk in contact gekomen met Maarten. Vanaf het eerste overleg zeer prettig contact. Maarten is scherp op de inhoud, zonder het persoonlijke contact te verliezen. De afgelopen 16 jaar heb ik met veel juristen samengewerkt, zowel aan werkgeverszijde als aan werknemerszijde. Aangezien het mijn eigen ontslag betrof was ik blij dat Maarten mij vertegenwoordigde: snel, scherp en met goed resultaat. Zeer waardevolle toevoeging aan mijn persoonlijke netwerk.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
29 november 2012
Maarten van Gelderen vind ik persoonlijk/prettig in contact, adequaat reagerend op de gestelde vragen/casus en bovenal zeer deskundig in zijn advies. Gezien deze ervaring kan ik hem van harte aanbevelen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
27 november 2012
Via Google ben ik terecht gekomen bij Maarten van Gelderen. Voor mijn nieuwe baan wilde ik er zeker van zijn dat mijn arbeidsovereenkomst volledig was en dat er geen rare afspraken in stonden. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer snel en vakkundig geholpen ben. Maarten neemt de tijd en geeft zeer duidelijk en eenvoudig antwoord op alle vragen. Kortom ik kan Maarten aan iedereen aanbevelen.
Geef ook een review over deze advocaat