Nicole Arendsen

Dit profiel is voor 50% compleet

31 reviews

Kantoor
Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
€ 200 exclusief BTW
Gefinancierde rechtshulp
Nee

Contact:

Adres
Computerweg 8
Postcode
3542 DR
Woonplaats
Utrecht
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.vangelderen.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
100% Werk & ontslag 5-10 jaar >250 zaken

Biografie:

Nicole Arendsen heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij staat zowel werknemers als werkgevers bij in alle aspecten van het arbeidsrecht.

Haar specialisme omvat onder andere: (reguliere) ontslagprocedures bij kantonrechter en UWV Werkbedrijf, loonvorderingen, ontslag op staande voet, kennelijk onredelijk ontslag, reorganisatieontslag, geschillen over concurrentie- en relatiebedingen.

Rechtszaken:

Kennelijk onredelijk ontslagprocedure

Gewezen werkneemster bijgestaan door mr. Arendsen vordert schadevergoeding op grond van kennelijk onredelijk ontslag. Door de moedervennootschap was zij als cateringmedewerkster tewerk gesteld bij de vestiging van enkele werkmaatschappijen. Deze verplaatsten hun bedrijfsactiviteiten op bedrijfseconomische gronden naar de bestaande vestiging van andere dochtervennootschappen, waardoor volgens werkgeefster de functie van werkneemster is vervallen, omdat aldaar de catering reeds was 'geoutsourced'. Zeggenschap van werkgeefster als moedervennootschap.

Mede gelet op de meervoudige gezondheidsproblematiek van werkneemster had werkgeefster voor haar een voorziening moeten treffen. Aan werkneemster werd een schadevergoeding toegekend, gebaseerd op inkomensverlies gedurende een overbruggingsperiode van drie jaren.

Gepubliceerd in JAR en op www.rechtspraak.nl LJN: BQ0693

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
11 september 2015
Nicole Arendsen is een zeer kundige advocaat. Schakelt snel, waardoor alles binnen een week rond was. Dankzij haar hulp hebben wij het maximale uit mijn vaststellingsovereenkomst kunnen halen. Contact gaat per mail of telefonisch, dit werkt prima! Daarnaast een prettig persoon in de zakelijke omgang.

Ik zou Nicole zeker aanbevelen aan andere personen die te maken krijgen met een ontslag of andere arbeidsgeschillen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
10 september 2015
Nicole Arendsen heeft ons bedrijf bijgestaan bij een grote reorganisatie waarbij het merendeel van de medewerkers ontslagen moest worden. Zij heeft dat op een deskundige en effectieve manier gedaan. Ik heb ervaren dat je op de kwaliteit van haar adviezen aan kunt. Ook belangrijk bij een dergelijk traject is het inleven in de niet strikt juridische kant van het proces en de keuzes die daarin gemaakt worden en het inschatten van risico's daarvan. Nicole blijft dan bij haar advies vanuit juridische hoek, maar toont tegelijkertijd begrip voor andere mogelijke afwegingen. Zoals je van een advocaat mag verwachten. Ik kan haar voor dergelijke trajecten van harte aanbevelen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
25 juni 2015
Nicole Arendsen nam mijn dossier halverwege over van haar collega. Bij het eerste contact was de dossierkennis meteen op orde. Nicole komt professioneel en vastberaden over, is helder in haar adviezen en neemt initiatief. Het dossier is recentelijk met een bevredigend resultaat gesloten. Van Gelderen Advocaten, en in het bijzonder Nicole Arendsen, is op het gebied van arbeidsrecht zeker aan te bevelen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
26 mei 2015
De handelwijze van Nicole is deskundig en professioneel. Zij heeft mij gedurende een langere periode van goede adviezen voorzien en wist de rust te bewaren op momenten dat dit nodig was.

Een doortastende persoonlijkheid met een positief kritische blik op mijn zaak, zodat we konden toewerken naar een realistische en aanvaardbare oplossing.

Ook in de ‘nazorg’ heeft Nicole laten zien dat zij naast de zakelijke kant, ook oog heeft voor de mens achter de zaak.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
10 april 2015
Tijdens het telefoongesprek voelde ik me al gelijk op gemak. Met het oriëntatiegesprek werd dit nog eens bevestigd.

Ben blij dat alles met een sisser is afgelopen. Was dit niet het geval geweest, dan had ik 100% vertrouwen in haar kennis en handelen.

Nicole weet waar ze het over heeft, een toegankelijk iemand. Zal deze advocaat zeker aanraden! Mocht ik nog eens een advocaat nodig hebben hoef ik niet ver te zoeken...
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
3 maart 2015
In een zeer korte periode heeft Nicole Arendsen mij prima bijgestaan en hebben wij het gewenste resultaat behaald. De communicatie email/ telefonisch verliep vlot met duidelijke taal die iedereen begrijpt!
Haar luisterend oor maar ook haar advies is als zeer plezierig ervaren, ik zou haar advies en kennis absoluut aanraden aan een ieder die hulp nodig heeft.

Sandra
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
10 februari 2015
Mevrouw Arendsen hoorde mijn verhaal aan en maakte direct aantekeningen. Toen de voorgelegde vaststellingsovereenkomst ter sprake kwam gaf zij duidelijke en concrete adviezen over de gewenste aanpassingen. Zij is een eravren professional met kennis van zaken daarnaast kan ze zich ook goed inleven in de situatie, zeker vanwege haar eerdere ervaringen met vergelijkbare zaken. Ook gaf ze advies over de te nemen stappen en beschreef de mogelijkheden (vooral de voors en tegens) en de gevolgen daarvan voor alle betrokkenen. Toen ik terugkeerde naar mijn werkgever (die zich zeer constructief opstelde) kon die zich goed in de aangegeven aanpassingen vinden en het advies van de advocate werd geheel overgenomen.
Ik ben uiterst tevreden over de gevolgde handelwijze en zou mevrouw Arendsen alsmede van Gelderen advocaten zeker aanbevelen als het op arbeidsrechtelijke zaken aan komt.

Hans Torenvlied
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
21 januari 2015
Mevrouw Arendsen heeft mij begeleid in het komen tot een vaststellingovereenkomst na voorgenomen beëindiging van mijn arbeidsovereenkomst. Ik heb haar ingeschakeld nadat ex-collegae ook van haar diensten hadden gebruik gemaakt en mij haar hadden aanbevolen, a) vanwege de kennis van en ervaring met de betreffende werkgever en b) haar getoonde competenties. Het resultaat was een vruchtbare samenwerking en goede advisering in het hele traject. Ze is snel, accuraat en zeer duidelijk in haar communicatie.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
16 januari 2015
Ik heb een snel en goed advies gekregen.
Mocht ik in de toekomst weer iemand nodig hebben
voor juridisch advies zal ik zeker weer een beroep
op jullie doen
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
22 september 2014
Johan Bernoster 22 september 2014.
Nicole heeft mijn ontslag op een doortastende wijze weten te begeleiden en hierdoor in een korte tijd resultaat weten te behalen.

Door haar steun kon ik, opmomenten dat ik er de brui aan gaf, de voor mij juiste beslissingen nemen om de weerbarstige werkgever IV naar een reële vergoeding te dwingen.

Ik zal haar ( en het advocaten bureau) zeker bij een ieder aanbevelen.
Nicole is: direct, kan goed luisteren, pragmatisch, inlevingsvermogen, geeft vertrouwen, stelt je op je gemak.
Bedankt
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
4 augustus 2014
Uitstekend geadviseerd door mw. Arendsen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
3 augustus 2014
In een kort tijdsbestek heeft mevrouw Arendsen ervoor zorggedragen dat het gewenste resultaat bij mijn vaststellingsovereenkomst is behaald. Na een prettig intakegesprek was het voor mevrouw Arendsen helder wat mijn doelstelling was en kwam zij snel tot een actieplan voor het te volgen traject. Ik wilde hier geen langdurig traject van maken. Mevrouw Arendsen heeft de onderhandelingen met de advocaat van mijn werkgever vakkundig binnen drie weken af kunnen ronden. Daarnaast heeft zij mijn continue op prima wijze geadviseerd en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en mogelijkheden.
Kerncompetenties: vakkundig, direct, zeer professioneel, kan goed luisteren, pragmatisch, inlevingsvermogen, geeft vertrouwen, stelt je op je gemak.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
28 juli 2014
Nicole heeft zich goed ingeleefd in mijn situatie en met haar geweldige hulp is de vaststellingsovereenkomst waarmee ik onprettig werd geconfronteerd tot een prima einde gebracht. Ik heb hiervan geleerd: zit nooit zelf met je rechtssituatie te puzzelen: haal altijd professionele rechtshulp erbij. Ook als je niet verzekerd bent voor rechtsbijstand bij arbeidsgeschillen zoals ik was. Nicole begrijpt je situatie en zal je altijd goed verder helpen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
8 juli 2014
In prima samenwerking met mevrouw Arendsen is in een lang en bijzonder traject een vaststellingsovereenkomst tot stand gekomen.
Na de intake was snel duidelijk wat de mogelijkheden, consequenties en opties waren. Advocaat heeft een uitstekende rol vervuld als klankbord en (uiteraard) ook als vakdeskundige met een pragmatische inslag en concrete suggesties/oplossingen.
Contacten zijn goed verlopen. Respons is snel en adequaat. Communicatie veelal via email en goed aangevuld met telefoon vond ik prima en duidelijk.
De bijstand van mevrouw Arendsen heb ik als goed ervaren en kan haar aanbevelen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
1 juli 2014
Nicole is een zeer professionele advocate, die doelgericht en goed voorbereid te werk gaat. Zij is goed op de hoogte van alle wetswijzigingen en helder in de overwegingen en beslissingen die gemaakt moeten worden. Communicatie is duidelijk en altijd volgens afspraak. Het contact, zowel via e-mail, telefoon als in persoon, was erg plezierig. Zij heeft getoond een betrouwbare steun en toeverlaat te zijn in een voor mij moeilijke tijd.
Nicole, nogmaals bedankt voor je hulp en ondersteuning.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
3 juni 2014
Mr. Nicole Arendsen heeft mij uitstekend geholpen. Zij was direct beschikbaar toen ik me tot haar wendde, zij communiceerde duidelijk en handelde snel. Ze toonde ook begrip voor mij in mijn situatie, wat ik prettig heb gevonden.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
8 mei 2014
In mijn zoektocht naar een antwoord op mijn vragen over een arbeidsgeschil kwam ik steeds voor dichte deuren te staan. Totdat ik mevrouw Arendsen aan de telefoon kreeg die mij gewoon alles heeft kunnen uitleggen en mij verder heeft kunnen helpen. Dit is tenminste iemand die de tijd voor je neemt en goed naar je luistert. Echt een pluspunt.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
7 mei 2014
Na een zeer snelle reactie na het sturen van een e-mail over informatie, heeft Nicole ook direct contact opgenomen en was de afspraak snel gemaakt. In een situatie bij ontslag heb ik dat als zeer fijn ervaren. Tijdens het gesprek gaf Nicole duidelijk aan wat de mogelijkheden waren (in mijn geval), en heeft er ook alles uitgehaald wat mogelijk was. Ze was ook zeer snel met haar reactie naar mijn werkgever, zodat alles in een snel tempo afgehandeld kon worden. Je weet dan in ieder geval gelijk waar je aan toe bent. Op mij kwam ze over als zeer sympathiek, en vakbekwaam. Ik ben blij dat ik de e-mail destijds gestuurd had. Bedankt Nicole.
Arthur
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
7 mei 2014
Mr. Arendsen heeft mij in korte tijd heel goed geholpen met een geschil. Op korte termijn was er een afspraak gemaakt om de zaak door te nemen en binnen twee weken was alles netjes rond. Prima en duidelijke communicatie. Mocht er ooit weer wat zijn dan zal ik zeker aan Nicole en van Gelderen advocaten denken.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
16 april 2014
Hierbij dank ik mevrouw Nicole Arendsen voor een luisterend oor en voor de hulp
ook al was die hulp (kort en krachtig). Super Nicole dat je gelijk je hulp aanbood.
Super bedankt.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
8 april 2014
Nicole is een zeer doelgerichte persoonlijkheid, waarbij zij zeer zeker het menselijk aspect laat meewegen. Met haar ervaring zowel aan de werkgevers- als werknemerszijde overziet zij heel snel de uitgangspunten die belangrijk zijn en die tot succes moeten leiden. In zeer goede co-productie is Nicole in staat gebleken alle aspecten rondom mijn gedwongen ontslag bij de kantonrechter onder de aandacht te brengen. Met de nodige overtuiging en overredingskracht wist zij de tegenpartij te imponeren. Daardoor wist ik zeker dat zij mijn zaak hard had gemaakt. Ik ben er van overtuigt, met mijn keuze voor van Gelderen Advocaten in de persoon van Nicole Arendse alles er aan gedaan te hebben om mijn arbeidszaak tot een goed einde te brengen. Steeds vertel ik aan vrienden hoe belangrijk het is om de juiste juridische ondersteuning te hebben. Nicole, nogmaals bedankt voor het werk en de support. SUPER!
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
22 februari 2014
Een krachtige, professionele en prettige advocate! Met oog voor resultaat; doelgericht, goed voorbereid en breed georiënteerd, heeft ze mijn zaak tot een zeer goed einde begeleid.

Haar aanpak: No-nonsense, authentiek en direct. Ze komt makkelijk tot de kern van de zaak en neemt je goed mee in de afwegingen en overwegingen die gemaakt moeten worden. Top!
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
27 januari 2014
Mr. Arendsen heeft mij prima geholpen bij een interessant verschil van mening over een artikel in mijn arbeidsovereenkomst. Zij heeft zich heel snel ingelezen in de materie en goed ingeschat wat mijn positie was. Zij heeft ook eerlijk gezegd waar de pijnpunten en de risico's zaten. Zij gaf snel en duidelijk antwoorden op vragen die ik , meestal via de mail, stelde.

De samenwerking was goed en het resultaat uiteindelijk ook.
P. Blanken
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
16 november 2013
Nicole heeft me zeer goed geholpen. Ze heeft prima ingeschat wat de context was en heeft haar advies daarop toegesneden. Scherp en rationeel, zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen en net dat stapje verder gaan in ondersteuning dan verwacht.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
11 november 2013
Nicole Arendsen is er in geslaagd om in twee maanden tijd het gewenste resultaat bij een vaststellingsovereenkomst te krijgen. Ze is deskundig, efficiënt en houd de druk op de ketel. Zonder haar had ik niet de juiste ontslagvergoeding gekregen waar ik recht op had.

Ik hecht ook veel waarde aan contact via de digitale weg, dat heel vlot liep.

Dankzij Nicole is er een goede oplossing gevonden en kan ik met een gerust hart over een paar maanden met pensioen gaan.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
23 september 2013
In korte tijd heeft Nicole Arendsen mij geholpen het gewenste resultaat bij een vaststellingsovereenkomst op de gewenste wijze te behalen. Ik wilde het proces prettig houden, zonder mogelijk emotioneel belastende verwijten over en weer aangezien ik jarenlang met plezier bij werkgever heb gewerkt. Mevr Arendsen kwam snel na een uitgebreid intakegesprek met een raak voorstel voor schriftelijke reactie uit mijn naam. Vlot kwamen mijn werkgever en ik bij elkaar, waarna mevr Arendsen het contact met werkgever overnam om de onderhandelingen af te ronden. Mevr. Arendsen heeft me continue op prima wijze geadviseerd en op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en mogelijkheden. Zeker aan te raden.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
3 september 2013
Nicole vind ik een zeer hartelijke professionele advocaat en ik kijk met zeer veel tevredenheid terug op onze samenwerking. Ook mijn complimenten voor het advocatenkantoor waarvoor zij werkt, namelijk Van Gelderen Advocaten. In samenwerking met ontslag.nl geven zij de extra service die je bij andere advocatenkantoren niet krijgt. Kies dus niet eerst, zoals ik deed, zomaar een advocaat in je eigen woonplaats, omdat Van Gelderen te ver weg is, want alles kan toch digitaal/telefonisch.

Van Gelderen/Nicole is voor iedereen een aanrader, vooral wanneer je, zoals ik, niet rechtsbijstandverzekerd bent en ook niet lid bent van en vakbond. Ik adviseer dan ook iedereen, die te maken heeft met ontslag (ondanks een vast contract), 1 de informatie op ontslag.nl te lezen, 2 te bellen met 0900 - 1010123, 3 je contractbeëindiging te laten checken via: www.ontslag.nl/werknemers/extra/check-uw-beeindigingsovereenkomst en vraag daarbij naar Nicole Arendsen (dat zal ik de volgende keer wel in 1x goed doen). Van Gelderen Advocaten/Nicole neemt dan contact met je op en alles komt uiteindelijk goed. Alleen het bittere gevoel dat het bedrijf waar je werkte je weg wilde hebben, zal je zelf moeten oplossen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
13 juni 2013
De wijze waarop Nicole Arendsen mij heeft bijgestaan in mijn zaak, heb ik als prettig ervaren.
Het contact verliep goed, de uitleg over situaties en voorstellen was duidelijk. Hierdoor heb ik de indruk dat we daarmee de juiste afwegingen hebben kunnen maken.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
11 juni 2013
Nicole heeft ons uitstekend bijgestaan in een werkgever/werknemer kwestie. Ze heeft de gave om direct te begrijpen wat de situatie is, wat de werkgever wil en onder welke voorwaarden. Dit is dan ook datgene waar ze voor staat. De menselijke kant wordt niet uit het oog verloren maar heeft nooit de overhand. Het eindresultaat was voor ons het maximale!!
Als je een advocaat nodig hebt zouden wij Nicole zeer zeker aanbevelen!
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
11 juni 2013
Nicole heeft mij uitstekend bijgestaan.

Ze is gedreven, denkt goed mee (ook al in het proces om te komen tot een voorstel), doet goede voorstellen voor begeleidende mails, is gestructureerd, communiceert helder en geeft je het gevoel dat je in goede handen bent.

En Nicole is prettig in omgang. Dat is wel fijn tijdens een periode rondom ontslag.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
10 juni 2013
Mevrouw Arendsen kon mij als proffesional uitstekend van dienst zijn en kon mij helpen in een complexe situatie rond het afscheid nemen van een werkgever, waarbij er ook ruimte is geweest voor de menselijke kant van het gebeuren. Ze was in staat mij een gevoel van vertrouwen in de toekomst te geven en dit was, zoals later bleek, terrecht.
Ik beveel mevrouw Arendsen dan ook van harte aan.

H Saak
Geef ook een review over deze advocaat