Ramona Ismail

Dit profiel is voor 50% compleet

7 reviews

Kantoor
Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten | Bekijk kantoorprofiel
Uurtarief (vanaf)
€ 210 exclusief BTW
Gefinancierde rechtshulp
Nee

Contact:

Adres
Computerweg 8
Postcode
3542 DR
Woonplaats
Utrecht
Telefoonnummer
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mail
Website
www.vangelderen.nl

Rechtsgebieden:

Rechtsgebied: Ervaring: Behandelde zaken:
30% Werk & ontslag 5-10 jaar >250 zaken
60% Ambtenarenrecht 5-10 jaar >250 zaken
10% Onderwijsrecht 5-10 jaar 100-250 zaken

Biografie:

Ramona houdt zich bezig met het ambtenarenrecht en het arbeidsrecht. In dat kader staat zij zowel ambtenaren, werknemers als (overheids)werkgevers bij op het gebied van ontslag, reorganisatie, functioneren en arbeidsongeschiktheid. Ook heeft zij de afgelopen jaren werknemers en ambtenaren uit het lager en hoger (openbaar) onderwijs bijgestaan.

Reviews:

Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
7 januari 2014
Nadat ik door economische omstandigheden na 35 jaar dienstverband boventallig werd bij mijn werkgever en dus ontslagen,werd ik door een kennis verwezen naar Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten.

Na een kort telefoongesprek werd mij Ramona Ismail voorgesteld.Wat opviel was de duidelijkheid waarmee gecommuniceerd werd,bijvoorbeeld het tarief en wat de te nemen stappen waren.

Vooraf werd de zaak op het kantoor besproken en vrijwel direct werd actie ondernomen d.m.v een bezwaarschrift naar de werkgever.Gedurende de gehele periode van 1 vol jaar werd ik door Ramona bijzonder goed begeleid en geholpen in deze slepende kwestie.Ook de communicatie tussen haar en mij was erg duidelijk.

Zij kwam tijdens het gehele proces met argumenten naar voren waar je als leek op dit gebied in zijn geheel niet aan denkt. Al met al een vrouw die weet waar het om gaat in de mogelijke knelpunten in arbeidsverhoudingen.

Zeer tevreden over de aanpak van Ramona Ismail.Ik wil haar en het team bedanken voor de goede hulp.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
12 december 2013
In verband met een arbeidsgeschil tussen mij en mijn werkgever heb ik, Ramona gevraagd om mijn belangen te behartigen.

Vooraf hebben we de casus besproken en is gekeken naar de haalbaarheid van het gewenste resultaat. Ook zijn vooraf de kosten besproken zodat dit achteraf geen verassing kon zijn.

Ik heb Ramona leren kennen als een betrokken en sympathieke vrouw welke altijd haar afspraken na komt. Zij heeft vervolgens het hele dossier bestudeerd en heeft voor mij diverse bezwaarschriften opgesteld.

Telkens in overleg en in samenspraak met mij, werd door Ramona in normale bewoordingen aan mij uitgelegd wat er ging gebeuren, welke strategie er bepaald werd en wat de eventuele vervolgstappen zouden kunnen worden.

Tijdens de zitting was Ramona goed voorbereid qua dossierkennis en jurisprudentie. Zij wist op een nette en professionele manier de tegenpartij aan te spreken op onwaarheden, en wist op basis van feiten op deze punten de commissie dan ook te overtuigen. Ondanks dat gelijk hebben en gelijk krijgen twee uitersten waren in mijn casus, weet ik zeker dat er zonder tussenkomst van Ramona, geen oplossing was gekomen tot een acceptabel resultaat tussen mij en mijn werkgever.

Ik ben haar dan ook zeer dankbaar voor haar inzet en haar bewezen diensten die tot dit resultaat geleid hebben.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
4 november 2013
Naast het feit dat Ramona een zéér kundig advocate is, is zij een aimabel mens en buitengewoon accuraat. Na vijf jaar van onzekerheid en tussentijdse ellende heeft zij mij geholpen om tot een acceptabel resultaat te komen.

Bernard Slotboom
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
17 mei 2013
Begin 2009 ben ik het slachtoffer geworden van systematisch en structureel pesten op het werk. Structureel omdat ik slachtoffer nummer x was. Door het hogere management werd niet ingegrepen. Na een escalatie werd mij, na een succesvolle carriëre en een dienstverband van meer dan 40 jaar bij de rijksoverheid, met zwaar geschut strafontslag opgelegd. De 'bedelstaf' hing mij en mijn gezin boven ons hoofd. Dankzij de uitstekende begeleiding door Ramona Ismail is zo ongeveer alles terug gedraaid en hebben we, na een zeer zware periode van ruim twee jaar, uiteindelijk de draad van ons leven weer kunnen oppakken. Zij heeft zich laten kennen als een zeer toegankelijke en sympathiek persoon, die ruimte geeft voor eigen inbreng, en met uitstekende kennis van jurisprudentie en dossierkennis. Naast deze kwaliteiten weet mevrouw Ismail hoe het in mijn geval harde spel gespeeld moet worden en is zij alert op uitgezette vallen. De door haar geschetste beelden van mogelijkheden en haalbaarheden bleken steeds realistisch nauwkeurig te kloppen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
15 januari 2013
In een arbeidsconflict is een puur juridische benadering van de zaak niet voldoende. Bij een dergelijke ingrijpende gebeurtenis is de wijze waarop je wordt bijgestaan door je advocaat minstens zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat.

Ramona Ismail verstaat als geen ander de kunst om begripvol het hele proces te begeleiden. Er is daarbij veel ruimte voor eigen inbreng en discussie, waarbij ze de mogelijkheden en onmogelijkheden duidelijk in beeld heeft en op een prettige manier weet uit te leggen.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
14 januari 2013
Ramona heeft mijn belangen uitstekend behartigd. Daarbij nam ze de tijd om in normale woorden uitleg te geven over de te volgen strategie. Ze is altijd goed bereikbaar en komt afspraken altijd na.
Zonder Ramona en haar kantoor hadden wij nooit ons recht gehaald.
Behaald resultaat
Prijs / kwaliteit
Communicatie / uitleg
10 januari 2013
Ramona is een advocaat die daadwerkelijk naast je staat in een arbeidsgeschil. Ze ondersteunt en adviseert op een prettige manier. Ze behaalt het resultaat dat je hebt afgesproken en weet duidelijk uit te leggen waarom iets wel of niet kan.

Ze is iemand die het geschil oplost en ze handelt hierbij zeer voortvarend, beslist en vriendelijk. Ik ben blij dat ze mijn belangen heeft behartigd, het resultaat is goed.
Geef ook een review over deze advocaat