Shioda Advocaten
Uurtarief (vanaf) Informeer bij kantoor
Shioda Advocaten is een advocatenkantoor dat een grote betrokkenheid voelt bij haar cliënten en de zaken die aan haar in behandeling worden gegeven. Deskundigheid van de behandelend advocaat staat uiteraard voorop, maar daarnaast vindt ook regelmatig intern collegiaal overleg plaats opdat voor de cliënt een optimaal resultaat kan worden bereikt. Indien zulks voor de behandeling van de zaak gewenst is doet Shioda Advocaten een beroep op deskundigen in andere disciplines. Cliëntgerichtheid staat bij Shioda Advocaten hoog in het vaandel.

Van groot belang is te weten dat Shioda Advocaten zich ondersteund weet door een voortreffelijk functionerend secretariaat, zonder hetwelk een goede dienstverlening niet mogelijk zou zijn.

De bij Shioda Advocaten werkzame advocaten zijn deskundig op diverse rechtsgebieden. De cliënten kunnen bij hen terecht met zaken op het gebied van -onder andere- het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, erfrecht, personen- en familierecht, strafrecht en incassozaken. Meer informatie daaromtrent kunt u vinden op deze website onder het kopje “advocaten”.

Zowel ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf als particulieren kunnen bij Shioda Advocaten rekenen op een persoonlijke dienstverlening.
Contact:
Adres 's-Gravelandseweg 57
Postcode 1217 EH
Woonplaats Hilversum
Telefoonnummer
E-mail
Website
Rechtsgebieden:
Rechtsgebied:
30% Ondernemingsrecht
30% Familie & echtscheiding
10% Werk & ontslag
10% Strafrecht
10% Incasso & beslag
10% Overlijden & nalatenschap
Advocaten:
D.W.J. Leijs | Bekijk profiel