fbpx
Ga naar content

Over Gonny van Tussenbroek

Sinds mei 2012 ben ik geregistreerd MfN-mediator. Aansluitend op de basisopleiding heb ik de specialisatie voor Familie- en Arbeidsmediation gedaan. Ook ben ik bij verschillende bedrijven werkzaam als vertrouwenspersoon (leer Gonny nog beter kennen middels haar voorstelvideo).

Als een geboren (1962) en getogen Rotterdamse is het ‘niet lullen maar poetsen’ principe in mijn DNA gaan zitten. Vanaf 1993 woon ik in de regio Eindhoven, waar ik me heb ontwikkeld in ‘gemoedelijkheid’. Beide eigenschappen brengen mij een positieve kijk op het leven zonder de werkelijkheid uit het oog te verliezen.

Van 1995 tot 2011 heb ik een eigen Klantencontact Center gehad. Hier heb ik ervaren dat emoties vaak de storende factor zijn om in redelijkheid en billijkheid naar een oplossing te zoeken. Dat is onder andere voor mij de reden geweest om me te laten omscholen tot mediator/vertrouwenspersoon. Graag verdiep ik me in jullie situatie en help ik jullie om duurzame oplossingen te zoeken in het belang van alle partijen.

Mijn onderscheidende factor
Als generalist ben ik heel breed georiënteerd. Door scholing, werk- en levenservaring heb ik veel fiscale kennis en kennis van belastingtechnische zaken, verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Naast mijn expertise op financieel gebied en mijn vermogen om zaken duidelijk en overzichtelijk te maken, heb ik een hbo-opleiding Sociale psychologie gedaan. Ik heb geleerd wat er gebeurt bij mensen die onder druk en stress staan; hoe hun hersenen soms letterlijk (tijdelijk) stoppen met werken en niet meer rationeel kunnen denken. Iemand oplossingsgericht laten werken aan de scheidingsvraagstukken geeft ruimte aan de hersenen om weer te kunnen functioneren.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Hoe gaat mijn toekomst eruit zien? Welke impact heeft de scheiding op de kinderen? Moeten we verhuizen? Hoe gaan we het financieel regelen? Jullie staan voor veel moeilijke beslissingen en tegelijkertijd spelen er vaak nog veel emoties.

Tijdens de mediation is eerst aandacht voor de emoties van beide partners. Hierdoor ontstaat vaak (een beetje) wederzijds begrip waardoor de onderlinge communicatie beter wordt. Dat maakt het makkelijker om samen tot goede afspraken te komen.

Stap voor stap bespreken we alle belangrijke thema’s, zoals de zorg voor de kinderen, alimentatie, de woonsituatie, pensioen, bedrijf/onderneming. Jullie bepalen zelf de volgorde van de gesprekken, wat als eerste en wat daarna aan de orde komt.

Van begin tot eind zal ik jullie begeleiden.

Tot slot neem ik alle afspraken zorgvuldig op in het ouderschapsplan en scheidingsconvenant.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik maak me sterk voor oplossingen die door beide partijen gedragen worden, zodat iedereen zelfstandig verder kan met zijn/haar leven. Partners zijn jullie dadelijk niet meer maar jullie blijven altijd de vader en de moeder van jullie kinderen en willen van hun leven niets missen. Denk aan schoolprestaties, trouwen, hun kinderen enzovoort. Dat vraagt om een blijvende goede communicatie met elkaar en daar help ik jullie graag bij.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen verschillende mogelijkheden kennen. ‘Wat zou ook een oplossing kunnen zijn?’ Daarom denk ik, indien gewenst, mee met partijen en zorg ik dat ik mijn kennis up-to-date houd.

In het kort iets persoonlijks
Als kind van gescheiden ouders en zelf ook gescheiden heb ik ervaring met wat scheiden allemaal met je kan doen. Daarom geniet ik zoveel mogelijk van de dingen die er wel zijn in plaats van vast te houden aan dat wat er niet meer is.

Voor mijn hobby’s maak ik graag tijd en het bourgondische leven streef ik graag na. Naast zelf uitgebreid koken, samen met mijn partner, gaan we graag op z’n tijd uit eten. We sporten twee keer per week om alles in balans te houden. Lezen en wandelen in de bossen of aan het strand is ook ontspannend voor mij.
Verder vind ik het leuk om te netwerken met diverse mensen. De contacten laten mij telkens weer andere dingen van het leven leren. Verschillende invalshoeken maken me nieuwsgierig naar mogelijkheden.

Werkgebied
Limburg: Venray, Weert
Noord-Brabant: Den Bosch, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Mierlo, Schijndel, Son en Breugel, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven

Gonny van Tussenbroek:

‘Als er geen weg is dan maken we samen een nieuwe weg!’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Diverse ruimtes in Noord-Brabant
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Maak kennis met Gonny

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Gonny?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven