Bel nu geheel vrijblijvend 085 225 0274 Maak een gratis belafspraak
Ga naar content

Over Gonny van Tussenbroek

Sinds mei 2012 ben ik geregistreerd MfN-mediator. Aansluitend op de basisopleiding heb ik de specialisatie voor Familie- en Arbeidsmediation gedaan. Ook ben ik bij verschillende bedrijven werkzaam als vertrouwenspersoon (leer Gonny nog beter kennen middels haar voorstelvideo).

Als een geboren (1962) en getogen Rotterdamse is het ‘niet lullen maar poetsen’ principe in mijn DNA gaan zitten. Vanaf 1993 woon ik in de regio Eindhoven, waar ik me heb ontwikkeld in ‘gemoedelijkheid’. Beide eigenschappen brengen mij een positieve kijk op het leven zonder de werkelijkheid uit het oog te verliezen.

Van 1995 tot 2011 heb ik een eigen Klantencontact Center gehad. Hier heb ik ervaren dat emoties vaak de storende factor zijn om in redelijkheid en billijkheid naar een oplossing te zoeken. Dat is onder andere voor mij de reden geweest om me te laten omscholen tot mediator/vertrouwenspersoon. Graag verdiep ik me in jullie situatie en help ik jullie om duurzame oplossingen te zoeken in het belang van alle partijen.

Mijn onderscheidende factor
Als generalist ben ik heel breed georiënteerd. Door scholing, werk- en levenservaring heb ik veel fiscale kennis en kennis van belastingtechnische zaken, verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Naast mijn expertise op financieel gebied en mijn vermogen om zaken duidelijk en overzichtelijk te maken, heb ik een hbo-opleiding Sociale psychologie gedaan. Ik heb geleerd wat er gebeurt bij mensen die onder druk en stress staan; hoe hun hersenen soms letterlijk (tijdelijk) stoppen met werken en niet meer rationeel kunnen denken. Iemand oplossingsgericht laten werken aan de scheidingsvraagstukken geeft ruimte aan de hersenen om weer te kunnen functioneren.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Hoe gaat mijn toekomst eruit zien? Welke impact heeft de scheiding op de kinderen? Moeten we verhuizen? Hoe gaan we het financieel regelen? Jullie staan voor veel moeilijke beslissingen en tegelijkertijd spelen er vaak nog veel emoties.

Tijdens de mediation is eerst aandacht voor de emoties van beide partners. Hierdoor ontstaat vaak (een beetje) wederzijds begrip waardoor de onderlinge communicatie beter wordt. Dat maakt het makkelijker om samen tot goede afspraken te komen.

Stap voor stap bespreken we alle belangrijke thema’s, zoals de zorg voor de kinderen, alimentatie, de woonsituatie, pensioen, bedrijf/onderneming. Jullie bepalen zelf de volgorde van de gesprekken, wat als eerste en wat daarna aan de orde komt.

Van begin tot eind zal ik jullie begeleiden.

Tot slot neem ik alle afspraken zorgvuldig op in het ouderschapsplan en scheidingsconvenant.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik maak me sterk voor oplossingen die door beide partijen gedragen worden, zodat iedereen zelfstandig verder kan met zijn/haar leven. Partners zijn jullie dadelijk niet meer maar jullie blijven altijd de vader en de moeder van jullie kinderen en willen van hun leven niets missen. Denk aan schoolprestaties, trouwen, hun kinderen enzovoort. Dat vraagt om een blijvende goede communicatie met elkaar en daar help ik jullie graag bij.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen verschillende mogelijkheden kennen. ‘Wat zou ook een oplossing kunnen zijn?’ Daarom denk ik, indien gewenst, mee met partijen en zorg ik dat ik mijn kennis up-to-date houd.

In het kort iets persoonlijks
Als kind van gescheiden ouders en zelf ook gescheiden heb ik ervaring met wat scheiden allemaal met je kan doen. Daarom geniet ik zoveel mogelijk van de dingen die er wel zijn in plaats van vast te houden aan dat wat er niet meer is.

Voor mijn hobby’s maak ik graag tijd en het bourgondische leven streef ik graag na. Naast zelf uitgebreid koken, samen met mijn partner, gaan we graag op z’n tijd uit eten. We sporten twee keer per week om alles in balans te houden. Lezen en wandelen in de bossen of aan het strand is ook ontspannend voor mij.
Verder vind ik het leuk om te netwerken met diverse mensen. De contacten laten mij telkens weer andere dingen van het leven leren. Verschillende invalshoeken maken me nieuwsgierig naar mogelijkheden.

Werkgebied
Noord-Brabant: Best, Eindhoven, Den Bosch, Geldrop, Helmond, Mierlo, Veghel, Veldhoven, Schijndel

Gonny van Tussenbroek:

‘Als er geen weg is dan maken we samen een nieuwe weg!’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Bij u thuis
 • Via videocall

Heeft u interesse in mediation met Gonny?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Maak kennis met Gonny

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

 • Sarah
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Mijn leven is na de scheiding heel erg veranderd. Met mijn ex is, mede door de gezamenlijke gesprekken met Gonny, een goede onderlinge relatie ontstaan. We komen tegelijkertijd op bezoek bij onze kinderen, met onze nieuwe partners. Gek dat ik deze stap niet ooit zelf heb kunnen nemen, ik geniet nu veel meer, onderneem veel meer en heb veel nieuwe vrienden en vriendinnen die het leven een stuk aangenamer maken. zo zie je maar!

 • Caroline
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Prima dame met verstand van zaken en mensen. Zij heeft ons prima en vlot geholpen. Zeer goed over te spreken.

 • Stefan
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Wat aanvankelijk een woud was waar geen doorkomen aan leek werd door jou alles stapsgewijs verhelderd en op een rij gezet. Ik vond het prettig dat je onpartijdig was behalve voor de kinderen “dan ben ik voor hen partijdig” zei je altijd. Ik vond je zeer prettig, integer en kundig werken.

 • Petro
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  In het toch pijnlijk proces van een echtscheiding hebben wij aan Gonny een prima mediator gehad. Integer, correct en menselijk. Wij hadden iemand als haar nodig om alles netjes af te handelen.

 • Pim
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Ik ben erg tevreden over het werk van de mediator. Dankzij haar kennis en ervaring is het conflict nu opgelost. Haar duidelijke aanpak, goede communicatie en optimisme hebben mij zeer zeker geholpen.

 • Simone
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Gonny heeft ons begeleid bij het opstellen van een ouderschapsplan en convenant. Ik ben zeer tevreden over hoe zij dit proces aangepakt heeft. Met aandacht stonden we stil bij het emotionele proces. Hierbij is Gonny een invoelende begeleidster van de gesprekken wat ik als positief en opbouwend heb ervaren. Daarnaast is zij daadkrachtig en deskundig in het zakelijke stuk. Die schakeling tussen zacht en aandachtig en ook doorpakken op het maken van duidelijke afspraken vond ik erg prettig. Gonny is een bevlogen mediator, ik zou haar zeker aanraden.

 • Cees
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Na moeizaam overleg met mijn ex-vriendin hebben we besloten om mediation te proberen. We hadden beide geen ervaring met wat het precies inhield. Ons eerste gesprek met Gonny was een gratis inleidend gesprek, hier kregen we te horen wat ze voor ons konden betekenen. Gonny is zeer bekwaam in het bieden van mediation. Na twee sessie's hebben mijn ex en ik een goed compromis kunnen sluiten, waar wij beiden tevreden over waren. Ik zal Gonny zeker aan anderen adviseren.

Terug naar boven