fbpx
Ga naar content

Over Mirjam Steentjes

Naast gecertificeerd MfN-familiemediator en register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) ben ik gecertificeerd financieel planner en daarmee aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP). Ik heb ruime werkervaring in de financiële dienstverlening, ook als hypotheekadviseur en private banker. Bekijk de foto van Mirjam hier onder

Ik kan jullie begeleiden in het complete scheidingstraject. Respect, eerlijkheid en vakkundigheid staan daarbij voorop. Anderen verder helpen geeft mij veel energie. Mijn doel is dat jullie na de scheiding allebei echt goed verder kunnen met jullie leven. Zeker ook de kinderen, als die er zijn. Zij krijgen speciale aandacht.

Het allerbelangrijkst is dat het klikt. Zo kunnen we samen tot goede afspraken komen met respect voor elkaar en met oog voor de kinderen. 

Mijn onderscheidende factor
Met mijn financiële kennis en jarenlange ervaring garandeer ik jullie zorgvuldig en deskundig advies.

Ik bied jullie alle nodige informatie over de zaken die moeten worden geregeld en samen zoeken we naar haalbare oplossingen.

Ook is het belangrijk dat de juridische en fiscale aspecten goed worden bewaakt, met name bij complexe scheidingen, ondernemers of specifieke wensen. Als scheidingsexpert help ik jullie om overzicht te krijgen en weloverwogen beslissingen te nemen. 

Op dit moment volg ik bij opleidingsinstituut AMV trainingen over de begeleiding van zowel ouders  als kinderen in een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan professioneel communiceren met ouders en inzicht in waar kinderen tegenaanlopen, om vervolgens alle betrokkenen de juiste begeleiding te kunnen bieden. 

Jullie willen scheiden, wat nu?
Voor de kinderen wil je het beste en daar ondersteun ik jullie graag bij. Ik begeleid jullie bij het maken van afspraken over de kinderen en help het scheidingsproces zo ‘eenvoudig’ mogelijk te maken voor de kinderen. De belangen van de kinderen verlies ik nooit uit het oog.

Een van de belangrijkste thema’s die bij een scheiding aan bod komen is de woning. Wie blijft er in de gezamenlijke woning wonen? Als het een koopwoning betreft, zal niet alleen de vraag spelen wie er van jullie wil blijven wonen, maar ook de vraag wie kán er blijven wonen. Met rekenmodellen geef ik snel inzicht in de financiële situatie en dat geeft rust. Ik kijk daarbij niet alleen naar het nu, maar ook naar de toekomst.

Indien gewenst kijk ik ook mee naar een oplossing voor de hypotheek. Door mijn ervaring als hypotheekadviseur heb ik de kennis en kunde om jullie daarin te begeleiden. 

Waar ik mij sterk voor maak
Uit elkaar gaan is een ingrijpende periode. Naast alle emoties moeten er ook praktische zaken worden geregeld. Ik help jullie om samen op een prettige manier in gesprek te gaan en oplossingen te zoeken die bij de situatie en de belangen van beiden aansluiten. 

Onder deskundige en onpartijdige begeleiding staan jullie zelf aan het roer van jullie scheiding. Ik houd de financiële, juridische en fiscale zaken in het oog, jullie hebben alle vrijheid om zaken te regelen zoals jullie het willen. Met oog voor elkaar, uit elkaar zodat jullie je weer op de toekomst kunnen richten.

In het kort iets persoonlijks
In mijn vrije tijd zet ik mij in als vrijwilliger in voor Stichting Parentshouse in Zutphen. Deze stichting heeft als doel om rust, ruimte en hulp te bieden voor ouders en kinderen in een scheiding, om zo vechtscheidingen en ouderverstoting te voorkomen. Het Parentshouse biedt tijdelijke huisvesting en ondersteuning aan ouders die in een scheiding zitten, zodat de kinderen die erbij betrokken zijn een thuis hebben bij beide ouders. 

Werkgebied:
Gelderland: Arnhem, Didam, Dieren, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Elst, s-Heerenberg, Huissen, Oosterbeek, Ulft, Velp, Westervoort, Zevenaar,  Zutphen.

Mirjam Steentjes:

“Een ander verder helpen geeft mij energie”

Mirjam Steentjes
Mirjam Steentjes

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Velp Den Heuvel 68, 6882 VE Velp
 • Kantoor Doetinchem Hanzestraat 1, 7006 RH Doetinchem
 • Kantoor Zutphen Ruys de Beerenbrouckstraat 106, 7204 MN Zutphen
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Mirjam?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven