Bel nu geheel vrijblijvend 085 225 0274Vraag gratis adviesgesprek aan
Ga naar content

Over Peter Vossen

Aan de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik afgestudeerd in Nederlands Recht, waarna ik jarenlang in de financiële sector werkzaam ben geweest. Inmiddels begeleid ik al tien jaar mensen die hun relatie willen beëindigen, omdat ik het mooi en belangrijk vind om mensen die samen niet meer gelukkig kunnen zijn, bij te staan in alles wat er op hen afkomt (bekijk hier de introductievideo van Peter).

Ik heb mijn praktijk samen met mijn echtgenote Gozien. Samen helpen wij cliënten bij het nemen van weloverwogen beslissingen zodat zij, zeker ook als er kinderen bij betrokken zijn, als ex-partners een nieuwe toekomst tegemoet kunnen gaan.

Mijn onderscheidende factor

Ik ben gecertificeerd mediator en heb veel ervaring op financieel gebied, bijvoorbeeld met ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Mijn echtgenote Gozien en ik hebben beide de opleiding tot register financieel echtscheidingsadviseur gevolgd. Wij hebben ieder onze eigen expertise. Samen hebben we oog voor alle aspecten die bij een scheiding komen kijken. Gozien heeft jarenlang in de ziekenhuissector gewerkt als hoofd van de kinderafdeling en heeft veel ervaring op het gebied van de ouder-kindrelatie en coaching. Wij kunnen u goed bijstaan bij ondernemerszaken, zoals de continuïteit van uw onderneming(en).

Jullie gaan scheiden, wat nu?
Ik verzorg een compleet traject om uw scheiding te regelen. Hierbij komen alle zaken aan de orde die besproken moeten worden en waarover u afspraken moet maken. Of dit nu gaat om uw woning, alimentatie, inboedel, pensioen of om de zorg voor uw kinderen; ik regel de gehele scheiding. U hoeft geen bezoek te brengen aan de advocaat of de rechtbank.

Waar ik mij sterk voor maak…
In een voor cliënten pijnlijke en stressvolle periode ga ik ervoor om voor hen duidelijkheid te creëren, zodat zij samen in goed overleg tot duurzame en verantwoorde afspraken komen waarmee zij de toekomst in kunnen gaan.

Hierbij is alle aandacht voor de belangen van kinderen en hun relatie met beide ouders.

Ook als u het moeilijk vindt om samen afspraken te maken en u zich afvraagt ‘Waar doen we goed aan?’, ben ik er als mediator. Ik help u om samen tot inzicht te komen en alle argumenten op een rijtje te zetten en naar waarde te wegen. We nemen daar de tijd voor. Zodat u tot goede afspraken komt en niet in een vechtscheiding belandt met enkel verliezers.

In het kort iets persoonlijks…
Gozien en ik zijn gehuwd en hebben een zoon die in België woont en werkt. Samen met Gozien fiets en wandel ik graag in de natuur. Bovendien fotografeer ik graag dieren in de natuur.

Werkgebied:
Gelderland: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Nijmegen, Soest, Zutphen
Utrecht: Utrecht, Zeist

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

  • Bij u thuis

Heeft u interesse in mediation met Peter

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Vraag adviesgesprek aanIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

  • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

  • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

  • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Maak kennis met Peter

YouTube Screenshot van Peter Vossen Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

  • Anoniem
    Totale waardering: 5 van 5 sterren

    "In een scheidingssituatie is het heel prettig dat je steun krijgt van menselijke professionals die precies weten welke stappen er gezet moeten worden en je daarbij bij de hand nemen. In een scheidingsproces zijn er heel veel praktische zaken die geregeld moeten worden en dat is met hulp van Gozien en Peter heel vlot gegaan. Ook het feit dat je al in korte tijd weet hoe het financiële plaatje eruit ziet was erg prettig en dat is toch belangrijk als je plannen voor de toekomst wilt en moet maken."

Terug naar boven