Ga naar content

Uw zaak in goede handen

Judex experts zorgen voor een snelle en onpartijdige afhandeling

Aangesloten bij:

 • Logo FFP
 • Logo Nederlandse Orde van Advocaten
 • Logo Mediator Keurmerk

Wat moet u weten bij Strafrecht?

U kunt op verschillende manieren in aanraking komen met strafrecht, zo kunt u zelf verdacht worden van een misdrijf, maar ook als slachtoffer of getuige kunt u te maken krijgen strafrecht. Of het nu gaat om een klein of groot misdrijf, in alle gevallen is het van belang dat u weet wat uw rechten zijn en dat u de juiste juridische hulp inschakelt.

Een advocaat van Judex kan u helpen om uw zaak tot een goede einde te brengen, in welke situatie u ook zit.

Hoe werkt vragen naar juridisch advies?

 • Stap 1

  U stuurt uw vraag op naar Judex.nl

 • Stap 2

  Wij matchen uw vraag met een van onze experts

 • Stap 3

  Binnen 24 uur antwoord van een expert

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijke dekking, groot mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen achteraf
 • Kies alleen wat u nodig heeft

Heeft u een juridische vraag?

Omschrijf uw situatie bij Judex middels ons contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact op. Judex hulp is 7 dagen bereikbaar, kosteloos en vrijblijvend.

Stel uw juridische vraag

Judex.nl Uw Recht. Uw Expert.

Of u nu een advocaat, jurist of mediator zoekt of dat u aan de hand van de vele juridische artikelen, praktijkvoorbeelden en tips wilt weten wat uw rechten en plichten zijn, bij Judex.nl bent u aan het juiste adres.

Juridische informatie begrijpelijk gemaakt

Van arbeidsrecht tot echtscheiding en van sociale zekerheid tot letselschade, Judex.nl heeft voor u alle belangrijke informatie op een begrijpelijke wijze voor u online gezet. Van de meest voorkomende rechtsgebieden vindt u alles wat u weten moet.

Professionele juridische ondersteuning

Vindt u het lastig de juiste expert voor uw situatie te vinden? Wij helpen hier graag bij! Middels het contactformulier selecteren wij de perfecte expert voor uw situatie.

Onafhankelijke en betrouwbare informatie

Hoewel elke Nederlander geacht wordt de wet te kennen, zijn de meeste juridische regels, wetten en voorschriften bijzonder ingewikkeld en moeilijk te doorgronden. Een aantal gespecialiseerde juridische experts, een notaris en een gerechtsdeurwaarder hebben hun kennis en ervaring uitgewerkt in honderden artikelen, praktijkvoorbeelden en tientallen juridische documenten.

Vind en vergelijk de beste expert voor uw zaak

Als u behoefte heeft aan professionele juridische ondersteuning, dan bent u bij Judex.nl slechts een paar muisklikken verwijderd van een gespecialiseerde advocaat. Op vrijwel elk rechtsgebied kunt u een advocaat selecteren aan de hand van voor u belangrijke criteria.

Over Judex

Als u behoefte heeft aan professionele juridische ondersteuning, dan bent u op Judex slechts een paar muisklikken verwijderd van een gespecialiseerde expert. Op vrijwel elk rechtsgebied kunt u een expert selecteren aan de hand van voor u belangrijke criteria.

Vindt u het lastig de juiste expert voor uw situatie te vinden? Wij helpen hier graag bij! Middels het contactformulier selecteren wij de perfecte expert voor uw situatie.

Stel uw juridische vraag
Terug naar boven