fbpx
Ga naar content

Aangesloten bij:

 • Logo FFP
 • Logo Nederlandse Orde van Advocaten
 • Logo Mediator Keurmerk

Uw scheiding is in deskundige handen

MfN

Het MfN is het kwaliteitsregister van de Mediators federatie Nederland, het enige erkende mediatorsregister van ons land. Al onze mediators zijn gecertificeerd als MfN-registermediator. Dit betekent dat zij een opleiding hebben gevolgd om mediator te worden. Zij hebben hun kwaliteiten en ervaring als mediator aangetoond met verschillende toetsen.

ADR

Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend. Wereldwijd certificeert het ADR conflictcoaches, arbiters, mediators en bemiddelaars. Al onze mediators voldoen aan de hoge kwaliteits- en onderhoudseisen van het ADR.

NMv

Veel van onze mediators zijn aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging. De NMv maakt zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak en voor de landelijke positie van mediation en mediators. Mediators van de NMv hebben doorgaans ook de titel van MfN-registermediator.

FFP

Wij hebben verschillende mediators in ons netwerk die zijn aangesloten bij de FFP (Federatie Financieel Planners). FFP is de beroepsvereniging voor gecertificeerde financieel planners en telt circa 3500 leden. Financieel planners die zijn aangesloten bij FFP, en daarmee zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister, onderscheiden zich door kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid.

RFEA

Het keurmerk RFEA, Register van Financieel Echtscheiding Adviseurs, waarborgt onafhankelijk en deskundig advies. Onze mediators die werkzaam zijn als RFEA-adviseurs hebben een zwaar en onafhankelijk examen afgelegd. Zij worden periodiek getoetst op deze kennis. Een RFEA-adviseur houdt zich aan de gedragscode en de onafhankelijke klachtenregeling.

Erkend Financieel Adviseur

Het keurmerk voor Erkend Financieel Adviseur wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben geldige wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

High Trust

Wij werken op een duurzame manier samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Zo maken we samen het proces van het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand makkelijker en eenvoudiger.

Hoe werkt vragen naar juridisch advies?

 • Stap 1

  U stuurt uw vraag op naar Judex.nl

 • Stap 2

  Wij matchen uw vraag met een van onze experts

 • Stap 3

  Binnen 24 uur antwoord van een expert

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Op zoek naar een mediator?

We hebben een handige vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om een geschikte mediator te vinden voor o.a. hulp bij scheiding.

Vind uw mediator

Het aanvragen van een scheiding gebeurt door het indienen van een verzoek tot echtscheiding via de rechtbank. Hieraan vooraf gaat dat u samen met uw partner dit verzoek met opstellen. Ook moet u een echtscheidingsconvenant opstellen. Hierin legt u alle afspraken rondom de scheiding vast. Er zijn verschillende procedures mogelijk om tot een aanvraag tot…

Lees verder

In het echtscheidingsconvenant worden alle afspraken vastgelegd die u samen maakt rondom de echtscheiding. Hier is geen verplichte vaste vorm voor. U kunt dit zelf opstellen. Houd er wel rekening mee dat dit document wordt ingediend bij de rechter, dus alles dient erin opgenomen te zijn. Wij stellen u een sjabloon ter beschikking dat u samen kunt invullen. Zo weet u zeker dat u niets vergeet.

Terug naar boven