fbpx
Ga naar content

Over Judex

Of u nu een advocaat in uw regio zoekt of dat u aan de hand van de vele juridische artikelen, praktijkvoorbeelden en tips wilt weten wat uw rechten en plichten zijn, bij Judex.nl bent u aan het juiste adres.

Onafhankelijke en betrouwbare juridische informatie

Hoewel elke Nederlander geacht wordt de wet te kennen, zijn de meeste juridische regels, wetten en voorschriften bijzonder ingewikkeld en moeilijk te doorgronden. Een aantal gespecialiseerde mediators, een notaris en een gerechtsdeurwaarder hebben hun kennis en ervaring uitgewerkt in honderden artikelen, praktijkvoorbeelden en tientallen juridische documenten.

Alle juridische informatie online

Van arbeidsrecht tot echtscheiding en van sociale zekerheid tot letselschade, Judex.nl heeft voor u alle belangrijke informatie op een begrijpelijke wijze voor u online gezet. Van de tien meest voorkomende rechtsgebieden vindt u alles wat u weten moet.

Vergelijk mediatorprofielen en zoek de beste mediator voor uw zaak

Als u behoefte heeft aan professionele juridische ondersteuning, dan bent u op Judex slechts een paar muisklikken verwijderd van een gespecialiseerde mediator. Zoekt u een mediator gespecialiseerd in bijvoorbeeld arbeidsgeschillen, familie mediation of echtscheidingen? Bekijk en vergelijk dan hier het landelijke Judex aanbod. 

Voor mediators: maak nu een profiel aan op Judex.nl

Bent u mediator en wilt u zich ook profileren aan onze bezoekers? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons op info@judex.nl

Op zoek naar een mediator?

We hebben een handige vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om een geschikte mediator te vinden voor o.a. hulp bij scheiding.

Vind uw mediator
Terug naar boven