Ga naar content

Over Judex

Of u nu een advocaat in uw regio zoekt of dat u aan de hand van de vele juridische artikelen, praktijkvoorbeelden en tips wilt weten wat uw rechten en plichten zijn, bij Judex.nl bent u aan het juiste adres.

Onafhankelijke en betrouwbare juridische informatie

Hoewel elke Nederlander geacht wordt de wet te kennen, zijn de meeste juridische regels, wetten en voorschriften bijzonder ingewikkeld en moeilijk te doorgronden. Een aantal gespecialiseerde advocaten, een notaris en een gerechtsdeurwaarder hebben hun kennis en ervaring uitgewerkt in honderden artikelen, praktijkvoorbeelden en tientallen juridische documenten.

Alle juridische informatie online

Van arbeidsrecht tot echtscheiding en van sociale zekerheid tot letselschade, Judex.nl heeft voor u alle belangrijke informatie op een begrijpelijke wijze voor u online gezet. Van de tien meest voorkomende rechtsgebieden vindt u alles wat u weten moet.

Vergelijk advocatenprofielen en zoek de beste advocaat voor uw zaak

Als u behoefte heeft aan professionele juridische ondersteuning, dan bent u op Judex slechts een paar muisklikken verwijderd van een gespecialiseerde advocaat. Op vrijwel elk rechtsgebied kunt u een advocaat selecteren aan de hand van voor u belangrijke criteria.

Voor advocaten: maak nu een profiel aan op Judex.nl

Bent u advocaat en wilt u zich ook profileren aan onze bezoekers? Maak dan direct een gratis of professioneel profiel aan en u bent binnen enkele minuten opgenomen in ons advocatenbestand. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons op info@judex.nl

Heeft u een juridische vraag?

Omschrijf uw hulpvraag en wij verbinden u nog dezelfde werkdag aan de juiste expert.

Stel uw juridische vraag
Terug naar boven