fbpx
Ga naar content

Over Edwin Baeten

Ik ben vader van drie fantastische dochters en als ervaringsdeskundige weet ik welk proces jullie doormaken. De onzekerheid, de emoties, het verdriet, het loslaten van een toekomst. Het is niet gemakkelijk om dan ook nog de juiste beslissingen met elkaar te nemen, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Ik help jullie daar graag bij (bekijk hier de introductievideo van Edwin).

Als Register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) ben ik op de hoogte van alle (on)mogelijkheden rondom de financiële kant van de echtscheiding en ken ik de laatste wetgeving. Jullie kunnen rekenen op deskundig advies. Dit geeft de zekerheid van solide afspraken die ook in de toekomst goed werken.

Door rust uit te stralen en goed te luisteren wil ik een ‘veilige’ setting creëren, zodat jullie je emoties kunnen uiten. Jullie hebben de regie en ik bied focus als dat gewenst is. Honderden mensen heb ik al succesvol kunnen begeleiden en daar ben ik erg blij mee.

Mijn onderscheidende factor
Ik ben inlevend en betrokken bij alle partijen. Ieders belang doet ertoe! Door mijn empathie en betrokkenheid help ik jullie met het vinden van de meest passende oplossingen.

Ik ken de juridische, fiscale en financiële mogelijkheden en valkuilen en houd m’n deskundigheid up-to-date.

Met zorg en inzicht regel ik jullie vraagstukken.

Denk aan het inkomen van beide partners na de scheiding, de verdeling van vermogen, de nieuwe woonsituatie, en de belastingen. De afspraken die jullie maken, zullen fiscaal gezien geen onvoorziene aanslagen opleveren. Ook bij het hebben van een eigen bedrijf kan ik goed adviseren.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Bij een eerste kennismaking neem ik de tijd om naar jullie verhaal te luisteren om een compleet beeld te krijgen van jullie situatie. Wat speelt er? Waar maken jullie je zorgen over? Wat verwacht je van mij als mediator? Uiteraard geef ik informatie over het proces. Als jullie beiden vertrouwen in mij als mediator hebben, gaan we aan de slag.

Ik begin altijd met de kinderen.

Kinderen hebben geen keus, maar hun welzijn dient te allen tijde bewaakt te worden.

We bespreken hoe jullie na de scheiding voor de kinderen willen zorgen. Vervolgens stel ik een uitvoerbaar ouderschapsplan op en bereken ik de kinderalimentatie. In de volgende stap help ik jullie met het ontvlechten van jullie vermogens en eventuele schulden. De woning, de hypotheek en de pensioenen zijn belangrijke thema’s hierbij. Niets wordt vergeten. Na jullie akkoord neem ik alle afspraken, ook over de eventuele partneralimentatie, zorgvuldig op in een convenant.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik maak me sterk voor het belang van de kinderen, maar zeker ook voor de wensen van jullie als ouders. Ruimte en aandacht voor alle partijen zodat iedereen zich gekend en gehoord voelt, daar ga ik voor.

Daarnaast moeten afspraken ‘degelijk’ (sterk) en uitvoerbaar zijn. Jullie kunnen er zeker van zijn dat ik alles goed doorneem en doorreken, zodat jullie achteraf kunnen zeggen: ‘Wij zijn vakkundig en met zorg geholpen’.

In het kort iets persoonlijks
Naast mijn werk kan ik veel plezier beleven aan lange-afstandswandelingen. Zo is de vierdaagse van Nijmegen een jaarlijks terugkerend evenement. En het liefst sta ik meerdere keren per jaar op de ski’s met mijn kinderen en lieve partner.

Werkgebied
Gelderland: Zaltbommel
Noord-Brabant: Best, Boxtel, Den Bosch, Eindhoven, Oss, Rosmalen, Veghel, Waalwijk

Edwin Baeten:

‘De zekerheid van een veilige setting en solide afspraken.’

Gesprekslocaties

Een gesprek met Edwin is mogelijk op onderstaande locatie

  • Bij u thuis

Maak kennis met Edwin

YouTube screenshot Edwin Baeten Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Edwin?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

  • ONTZORGING

    Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

  • PERSOONLIJK

    Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

  • KWALITEIT

    Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven