fbpx
Ga naar content

Over Erik Arwert

Mijn naam is Erik Arwert en ik ben al meer dan 13 jaar werkzaam als mediator. Het is mijn passie om mensen te helpen bij het oplossen van hun conflicten en het vinden van oplossingen die voor iedereen werken. Ik woon in Tynaarlo, een prachtige plek gelegen tussen Groningen en Assen, en mijn werkgebied is de provincies Groningen en Drenthe. In deze voorstelvideo stel ik me uitgebreid aan je voor.

Mijn onderscheidende factor
Als mediator heb ik mij gespecialiseerd in het financieel en fiscaal afwikkelen van scheidingen. Ik ben gecertificeerd mediator bij de Mediation Federatie Nederland en ben daarnaast Register Financieel Echtscheidings Adviseur. Ik sta ingeschreven in twee registers, namelijk in het particulier register en in het register voor ondernemers. Ik ben trots op mijn kennis en mijn vermogen om tijdens emotionele gesprekken rustig te blijven en de juiste oplossingen te vinden. 

Ik help mensen rust te vinden voor een nieuwe start in het leven.

Tijdens mijn vorige functie als financieel planner zag ik vaak dat mensen tijdens of na hun scheiding allerlei problemen hadden die eigenlijk tijdens hun scheiding opgelost hadden moeten worden. Dit zorgde voor allerlei problemen bij het vinden van bijvoorbeeld een nieuwe woning of andere financiële zaken. Daarom besloot ik om mij te specialiseren als mediator.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Ik help mensen om inzicht te krijgen in hun nieuwe leven na de scheiding. Samen bekijken we hoe we kunnen zorgen voor de kinderen, waar er gewoond kan worden en hoe de financiële situatie eruit ziet. Ik vind het belangrijk om alle zaken zo goed mogelijk af te wikkelen, zodat mensen verder kunnen met hun leven zonder dat ze vaak terug moeten kijken naar dingen die niet goed zijn afgewikkeld.

Waar ik mij sterk voor maak
Mijn kracht ligt in mijn kennis en mijn vermogen om rustig te blijven tijdens soms emotionele gesprekken. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen bij het vinden van oplossingen die voor iedereen werken. Mijn doel is om scheidingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat er geen onnodige escalaties ontstaan en de betrokken partijen hun leven weer op kunnen pakken. Daarom zet ik mij altijd maximaal in om tot een oplossing te komen die voor iedereen werkt.

In het kort iets persoonlijks
In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik ook graag bezig met klussen in en om het huis. Het geeft mij veel voldoening om bezig te zijn met mijn handen en om dingen te creëren. Ik vind het ook heerlijk om buiten te zijn en te genieten van de natuur. Het helpt mij om tot rust te komen en mijn batterij weer op te laden, zodat ik weer vol energie aan de slag kan als mediator.

Werkgebied:
Drenthe: Gehele provincie
Groningen: Gehele provincie

Erik Arwert:

“Het bieden van waardevol inzicht voor een nieuwe start in jullie leven”

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Bij u thuis
 • Kantoor Tynaarlo De Tip 1, 9482 VG Tynaarlo

Maak kennis met Erik

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Erik?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven