fbpx
Ga naar content

Over Geert Tomlow

Als MfN-mediator, gespecialiseerd in familiemediation, en master in Conflictmanagement (MA) begeleid ik jullie graag bij alle aspecten van de scheiding (leer Geert nog beter kennen middels zijn voorstelvideo). Als lid van de Raad voor Rechtsbijstand ben ik bevoegd tot het aanvragen van toevoeging (subsidie) en door mijn High Trust-samenwerking duurt de afhandeling van procedures niet onnodig lang.

Tot 2016 heb ik vooral arbeidsmediations gedaan. Daarna wilde ik graag het verschil maken voor mensen die in een echtscheidingssituatie zitten. Ik ga voor een gebalanceerde echtscheidingsbemiddeling waarmee jullie de toekomst met vertrouwen en zonder conflicten tegemoet kunnen gaan. In goed onderling overleg komen jullie samen tot overeenstemming op alle belangrijke thema’s. Emoties horen erbij, alles kan worden geuit en uitgesproken. Uit eigen ervaring weet ik hoe pijnlijk het proces is.

Mijn onderscheidende factor
Mijn aanpak is direct, waarbij ik moeilijke thema’s niet uit de weg ga. Voor ieder probleem is immers een werkbare oplossing.

Elke mediationsessie heb ik wel verdrietige mensen aan tafel.

Het beleven en benoemen van emoties is belangrijk voor het verwerkingsproces en gaan vooraf aan het maken van keuzes en afspraken.

Nog steeds ervaren veel koppels scheiden als ‘het verliezen van een persoonlijke strijd’. Ik wil daar hoop tegenover zetten. Vaak komen door het bemiddelingstraject juist nieuwe kansen aan de horizon. Dan zien de partners dat een scheiding niet het einde van alles is, maar wellicht het begin van een nieuwe levensfase.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Jullie staan voor veel beslissingen. Hoe verdelen we de zorg voor de kinderen? Wat besluiten we over de woonsituatie? Hoe zien we de verdeling van de inboedel en de financiën? Stap voor stap bespreken we alle thema’s.

Vanuit mijn positieve benadering (denken in nieuwe mogelijkheden en kansen) gebruik ik hierbij wel eens de metafoor van ‘de kerstboom’. We hangen de afspraken waarover overeenstemming is aan die denkbeeldige boom. Met als uiteindelijke doel een heldere vaststellingovereenkomst waar alle partijen mee verder kunnen. Het proces is niet gemakkelijk maar een solide convenant biedt hoop voor de toekomst.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik bewaak de belangen van alle partijen. Alle betrokkenen, ook de eventuele kinderen, moeten het gevoel hebben dat zij een faire behandeling hebben gekregen. Daar ga ik voor! Ik zal dit altijd checken zodat hierover duidelijkheid bestaat.

In het kort iets persoonlijks
Ik heb zelf twee scheidingen meegemaakt en weet hoe belangrijk duurzame oplossingen zijn. Een onbevredigende oplossing zorgt voor jaren irritatie, weet ik helaas uit ervaring. Inmiddels ben ik twintig jaar met dezelfde partner en heb ik een volwassen zoon. Ik woon met veel plezier in Den Haag, waar ik ook actief ben in de gemeentepolitiek voor 50PLUS.

Werkgebied
Zuid-Holland: Rotterdam, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Den Haag, Alphen aan den Rijn, Delft, Rijswijk, Wassenaar

Geert Tomlow:

‘Voor ieder probleem zoeken we een werkbare oplossing.’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Den Haag Raamweg 4, 2596 HL Den Haag
 • Diverse locaties in Alphen aan den Rijn, Delft en Zoetermeer
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Maak kennis met Geert

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Geert?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven