Bel nu geheel vrijblijvend 085 225 0274 Maak een gratis belafspraak
Ga naar content

Over Hester Bosch

Ik heb fiscaal en burgerlijk recht gestudeerd en ben lange tijd fiscalist geweest bij een groot advieskantoor. Na dertien jaar vond ik het te technisch worden en wilde ik mij meer richten op mensen in plaats van bedrijven (in deze video stelt Hester zichzelf voor). Daarom ben ik psychologie gaan studeren, later gevolgd door opleidingen tot geregistreerd MfN-familiemediator en erkend financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Met deze achtergrond kan ik uw scheiding deskundig en met oog voor u als persoon begeleiden.
Scheiden is verdrietig en geeft veel stress en onzekerheid. Als ervaren mediator ben ik erop gericht dat u zo goed mogelijk uit elkaar gaat. Met heldere afspraken die kloppen voor beide partijen. Zo ontstaat rust en duidelijkheid om de volgende fase van uw leven in te gaan.

Mijn onderscheidende factor
Ik ben gespecialiseerd in de financiële en fiscale aspecten van echtscheiding, waarbij ik ook collega- mediators en familierecht advocaten adviseer.

Ik denk mee over oplossingen en zorg ervoor dat onverwachte situaties achteraf worden voorkomen.

Het is ook mogelijk dat ik de aangifte inkomstenbelasting in het jaar van echtscheiding voor u verzorg, zodat de gemaakte afspraken op de juiste manier worden verwerkt. Daarnaast werk ik regelmatig samen met deskundigen op het gebied van bijvoorbeeld pensioen.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Er zijn veel vragen waarop het antwoord bepalend kan zijn voor de rest van uw leven. Wat gebeurt er met het huis? Hoe regelen we de afspraken rond onze kinderen? Zijn er gevolgen voor ons pensioen? Wat is een eerlijke manier om ons vermogen te delen? Wat gebeurt er als er een onderneming is?
Ik begeleid bij het maken van duurzame afspraken over alle onderwerpen die belangrijk voor jullie zijn. Vervolgens stel ik, indien van toepassing, het ouderschapsplan op en maak ik het echtscheidingsconvenant.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik vind het erg belangrijk om goed inzicht in uw situatie te hebben. Welke vragen, wensen en belangen spelen er? Als dit helder is kunnen we ons richten op de oplossingen, waarbij ik duidelijk zal aangeven wat wel en wat niet haalbaar is.
Voor de kinderen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis. U blijft beiden als ouders ook na de scheiding verantwoordelijk voor hen, zowel als het gaat om de zorg en de omgang als het financiële gedeelte. Ik help jullie bij het maken van keuzes die óók in het belang zijn van de kinderen.

In het kort iets persoonlijks
Ik woon sinds 2002 in Hilversum met mijn man en onze drie kinderen. De oudste twee studeren en de jongste zit nog op de middelbare school. Zelf ben ik kind van gescheiden ouders. Hierdoor heb ik altijd al veel affectie gehad met dit gebied.

Werkgebied
Noord Holland: Amsterdam, Hilversum, Bussum, Amstelveen
Utrecht: Utrecht, Amersfoort, Houten

Hester Bosch:

‘Deskundige begeleiding, met oog voor u als persoon.’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Hilversum Schuttersweg 38b, 1217 PZ Hilversum
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Heeft u interesse in mediation met Hester?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Maak kennis met Hester

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

 • J. van Dam
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Dag Hester, Dank voor alle inspanningen. Onze scheiding was complex en veel energie gekost, maar gelukkig zijn we er samen uitgekomen. Je hebt het goed en professioneel gedaan. Blij dat we nu de handtekeningen gezet hebben en voor onze kinderen nog op een goede manier samen verder kunnen.

 • Tom R.
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Wij kwamen bij Hester terecht na advies van een vriendin. Haar rustige uitstraling en sterke inhoudelijke kennis heeft ons duidelijk geholpen om tot een oplossing te komen waar we allebei tevreden mee waren en de consequenties van begrepen. We waren positief verrast hoe snel het proces was afgerond nadat we er samen uit waren gekomen. Een prettige professional!

 • Rob T.
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Hester, ik wil je bedanken voor alles. Je bent toegankelijk en betrokken in je werk. Het was geen leuke tijd, zoals je weet, maar je hebt ons vakkundig door onze scheiding heen geleid. Ik ben blij dat nu alles afgerond is en voel weer wat ruimte om verder te gaan.

 • Marieke K.
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik heb Hester tijdens onze scheiding ervaren als zeer kundig, flexibel en klantvriendelijk. Ze heeft ons zowel op het gebied van mediation als ook fiscaal geweldig geholpen. Ik ben nog steeds blij met de afspraken die we hebben kunnen maken”

 • Eline Storm
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Bedankt voor je deskundige advies bij onze scheiding. Fijn dat je ook de aangifte voor ons gaat verzorgen. Het geeft me extra rust dat ik weet dat onze afspraken uit het convenant goed worden verwerkt.

Terug naar boven