fbpx
Ga naar content

Over Jeroen Ketelaars

Ik help je zoeken naar praktische oplossingen die écht werken en zullen standhouden in de toekomst (bekijk hier de video waarin Jeroen zich voorstelt). Dat doe ik in de regio Gouda, maar óók in de regio Maastricht. Zie mij als die ervaren mediator die je helpt aan de noodzakelijke rust, het overzicht en die kennis van zaken heeft. Daarbij kun je steunen op mijn universitaire opleiding conflictmanagement, mijn registratie in het MfN-, en ADR-mediatonregister, mijn familierecht-accreditatie en de High Trust kwalificatie van mijn kantoor voor de Raad voor de Rechtsbijstand.

Maar véél belangrijker is dat je kunt vertrouwen op mijn volledige inzet bij het vinden van de oplossingen die jullie nodig hebben. Ik werk altijd met een team van professionals om mij heen omdat ik mijn klanten meer gun dan wat ik alleen aan kennis en ervaring heb. Zo kun je erop vertrouwen dat ik je van A tot Z zal ondersteunen en er geen losse eindjes zullen zijn.

Mijn onderscheidende factor
Ik word er blij van als mensen weer ontspannen en als ik ze de juiste beslissingen zie nemen. Daarom communiceer ik in duidelijk taal en draai ik niet om de moeilijke kwesties heen.

Ik zorg ervoor dat jullie beiden je belangen en wensen op tafel kunnen leggen.

Als zeer ervaren mediator kan ik efficiënt helpen. Je wilt namelijk snel weten of je in je huis kunt blijven wonen, hoe je de zorg voor je kinderen op de juiste wijze in het ouderschapsplan verwoordt, wat je aan alimentatie gaat betalen of ontvangen en hoe je met pensioenen en eventuele schulden kunt omgaan. Maar vooral hoe je weer verder kunt, toch?

Jullie willen scheiden, wat nu?
Wanneer er goed wordt samengewerkt, is een mediationtraject een stuk prettiger, sneller en goedkoper dan een (vecht)scheiding met advocaten via de rechtbank. Hoe moeilijk het soms ook kan zijn om je emoties daarbij een plek te geven en te kiezen voor een werkende oplossing, ik help jullie er samen uit te komen.

Aan de hand van een checklist kunnen jullie de benodigde documenten verzamelen en vragenlijsten invullen. Misschien zijn jullie het namelijk al eens over bepaalde zaken. Ik kijk dan mee of jullie keuzes werkzaam zijn en ook in de toekomst kunnen standhouden. Over andere zaken wil je misschien een goed en door mij begeleid gesprek hebben. Ik help jullie zaken te overzien en goede oplossingen te vinden die voor jullie beiden zullen werken. De uitkomst van de checklist en gesprekken verwerk ik voor jullie in een duidelijk geschreven convenant en eventueel ouderschapsplan. Zo worden de feitelijke zaken beschreven en voorkomen we onduidelijkheden die in de toekomst weer tot gedoe kunnen leiden.

Na de gevoerde gesprekken ontvangen jullie de concepten van het convenant en eventueel ouderschapsplan. De laatste details kunnen vaak per e-mail aangevuld worden en zo komen we tot de stukken die jullie gaan ondertekenen.

In onze laatste afspraak zetten jullie je handtekening en zet ik het indienen van de scheiding bij de rechtbank verder in gang. Onze advocaat zal het verzoekschrift opstellen en jullie stukken bij de rechtbank indienen en begeleiden. De advocaat zal daarna zorgdragen voor de akte van berusting en het optekenen van de scheiding op de huwelijksakte bij de gemeente. Dan is jullie scheiding afgerond. Na de scheiding kun je verder met bijvoorbeeld je hypotheek, het melden van de scheiding bij pensioenpartijen en de belastingaangifte. Uiteraard kan ik je ook daar nog bij ondersteunen als je dat fijn vindt.

Waar ik mij sterk voor maak
Wellicht heb je weinig vertrouwen in een goede afloop, maar het feit dat je mijn profiel leest, zegt mij dat je een betere situatie wilt dan die nu je leven beheerst.

Ik maak mij dan ook sterk voor goede en in de praktijk werkende afspraken.

En dat je niet eerder je handtekening onder het convenant zet voordat je zelf precies weet waarvoor je tekent.

In het kort iets persoonlijks
Ik ben een persoon die van het leven houdt en in oplossingen denkt. En ik weet ook dat dat geen garantie is om een huwelijk in stand te houden: als ervaringsdeskundige weet ik wat een scheiding inhoudt, maar ook hoe je dit zonder ruzie kunt regelen.

Ondertussen ben ik weer gelukkig in de liefde en reizen we samen vaak over de wereld. Ik mag graag uit eten gaan en de gezelligheid opzoeken. En ja, zelfs het carnaval en ‘Hierezitting’ kan door deze Hollander ondertussen zeer worden gewaardeerd.

Ik ben werkzaam in een groot gedeelte van Nederland. Zie mij als ‘die Hollander met een Bourgondische inborst’ of als ‘die Maastrichtenaar met Amsterdamse genen’. En: “Es ste in de Mestreechter of Limburgse toal d’n verhoal wels doen, daan is dat gein probleem!”

Werkgebied
Limburg: Beek, Brunssum, Cadier en Keer, Echt-Susteren, Eijsden, Elsloo, Geleen, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Stein, Urmond, Vaals, Valkenburg
Utrecht: Houten, IJsselstein, Lopik, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Veldhuizen, Woerden, Waddinxveen
Zuid-Holland: Alphen aan den Rijn, Berg ambacht, Den Haag, Gouda, Haastrecht, Linschoten, Oudewater, Rijswijk, Rotterdam, Schoonhoven, Spijkenisse, Stolwijk, Vlaardingen, Voorburg, Voorschoten, Zoetermeer
Noord-Holland: Castricum, Krommenie

Jeroen Ketelaars:

‘Ondersteuning van A tot Z en praktische oplossingen, daar kun je op vertrouwen’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Gouda Statensingel 28, 2805 BE Gouda
 • Nederlands Coachinstituut Brusselsestraat 51, 6211 PB Maastricht
 • Het Coachhuis Brederostraat 19, 6445 AN Brunssum
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Maak kennis met Jeroen

YouTube Screenshot van Jeroen Ketelaars Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Jeroen?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven