Bel nu geheel vrijblijvend 085 225 0274 Maak een gratis belafspraak
Ga naar content

Over Peter Westerling

Gedurende twintig jaar ondernemerschap heb ik diverse bedrijven in de communicatiebranche gerund. Als kleine ondernemer, met op het hoogtepunt dertig man personeel, was ik regelmatig bezig met de ‘problemen’ van werknemers. Werkgerelateerde zaken, maar ook zaken die ze meenamen vanuit de privésituatie. Voor ik het wist, was ik bezig met mediation. En ik vond dat best heel leuk om te doen (leer Peter nog beter kennen middels zijn voorstelvideo)!

Toen het minder ging in de communicatiebranche ben ik de opleiding tot mediator gaan volgen. Inmiddels help ik al ruim acht jaar mensen bij het oplossen van hun ‘conflicten’, eerst heel allround en later gericht op echtscheidingszaken en arbeidsconflicten.
Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk. Een echtscheiding is immers heel persoonlijk en nooit hetzelfde. U kunt erop rekenen dat we samen tot een ‘menselijk’ convenant en ouderschapsplan komen. U levert zelf de input en staat dus achter de oplossing. Daarmee wordt de basis gelegd voor een goede en conflictvrije toekomst, voor u, uw (ex-)partner en de eventuele kinderen.

Mijn onderscheidende factor
Mijn belangrijkste drive is dat we tot een acceptabele oplossing voor alle partijen komen.

Bij een echtscheiding kunnen we de situatie er niet beter op maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de uitgangspunten – financieel en emotioneel – voor na de scheiding zo optimaal mogelijk worden.

Dat betekent dat er ook een basis komt voor een blijvende ‘verstandhouding’ tussen beide partijen.
Dankzij mijn ervaring als ondernemer heb ik specialistische kennis op het gebied van ‘scheiden en een eigen onderneming’. Graag geef ik inzicht in de mogelijkheden, zodat u een goede afweging kunt maken voor uw specifieke situatie.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Een van de belangrijkste momenten gaat wat mij betreft vooraf aan een mediationtraject: de kennismaking met cliënten. Over en weer wordt dan duidelijk of er een klik is en of beide partijen voldoende vertrouwen hebben in mij als mediator. Als dat wederzijds bevestigd wordt, ga ik met veel inzet en betrokkenheid aan de slag. Ik ben geen ‘klokkijker’ dus een uurtje meer wordt niet meteen in rekening gebracht.
In een aantal (mediation)gesprekken komt boven tafel wat partijen echt willen en waar compromissen nodig zijn. Ik heb veel kennis op financieel gebied en kan bij tal van praktische zaken deskundig begeleiden en alle informatie geven. Denk aan alimentatieberekeningen, de verdeling van het vermogen en een inschatting met betrekking tot de haalbaarheid van een hypotheek. Indien nodig, heb ik in mijn directe omgeving toegang tot financiële experts, fiscalisten en juristen.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik zorg ervoor dat de gesprekken rustig en in alle harmonie verlopen. Doordat ik partijen goed naar elkaar laat luisteren, ontstaat er begrip voor elkaars situatie. Cliënten zeggen vaak dat ze zich bij mij op hun gemak voelen en dat ik heel geduldig ben. In 99% van de zaken waarmee ik start, komt het tot een aanvaardbare oplossing voor alle partijen.

In het kort iets persoonlijks
Ik ben 59 jaar en woon samen met Monique. Al 23 jaar zijn we gelukkig samen. Naast werken sport ik veel. Vooral tennis is mijn hobby.

Werkgebied
Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Helmond, Oss, Veldhoven, Waalwijk en tussenliggende plaatsen.

Peter Westerling:

‘Beter wordt het niet, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de uitgangspunten voor een goede toekomst zo optimaal mogelijk worden.’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor 's-Hertogenbosch Daviottenweg 40, 5222 BH 's-Hertogenbosch
 • Kantoor Eindhoven Luchthavenweg 81, 5657 EA Eindhoven
 • Kantoor Tilburg St. Josephstraat 135, 5017 GG Tilburg
 • Kantoor Oss Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Heeft u interesse in mediation met Peter?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Maak kennis met Peter

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

 • Anja Timmermans
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Professioneel, begaan en rustige man.

 • Sanne de Graaf
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Zeer vriendelijke mediator die de tijd neem om beide kanten van het verhaal aan te horen. Echt een aanrader!

 • Jeroen Rademaker
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Ik heb het contact en bereikbaarheid van Peter zeer gewaardeerd, op de momenten dat het soms wat stroef ging wist peter ook de goede oplossingen aan te dragen en te helpen alles op juiste manier te verwerken

 • Corine Smeets
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Ik vond het fijn dat we beroep op Peter konden doen. Ik hoop niet snel, maar fijn dat ik weet dat ik in de toekomst weer beroep op hem kan doen.

 • Jeanne Bos
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  Als er iemand overweegt een mediator in te schakelen kan ik Westerling mediation zeer aanbevelen zijn eerlijk duidelijk geduldig en meedekend en heel fijn dat ze aan huis komen in een toch spannende en turbulente situatie

 • Frans Laenen
  Totale waardering: 5 van 5 sterren

  De mediation heeft tot een oplossing geleid. Mediator is deskundig en zou hem aanbevelen bij vrienden of familie.

 • de Vries
  Totale waardering: 4 van 5 sterren

  Mediator was 100% onpartijdig. Mediation heeft tot een oplossig geleid.

Terug naar boven