fbpx
Ga naar content

Over Peter Westerling

Gedurende twintig jaar ondernemerschap heb ik diverse bedrijven in de communicatiebranche gerund. Als kleine ondernemer, met op het hoogtepunt dertig man personeel, was ik regelmatig bezig met de ‘problemen’ van werknemers. Werkgerelateerde zaken, maar ook zaken die ze meenamen vanuit de privésituatie. Voor ik het wist, was ik bezig met mediation. En ik vond dat best heel leuk om te doen (leer Peter nog beter kennen middels zijn voorstelvideo)!

Toen het minder ging in de communicatiebranche ben ik de opleiding tot mediator gaan volgen. Inmiddels help ik al ruim acht jaar mensen bij het oplossen van hun ‘conflicten’, eerst heel allround en later gericht op echtscheidingszaken en arbeidsconflicten.
Betrokkenheid en een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk. Een echtscheiding is immers heel persoonlijk en nooit hetzelfde. U kunt erop rekenen dat we samen tot een ‘menselijk’ convenant en ouderschapsplan komen. U levert zelf de input en staat dus achter de oplossing. Daarmee wordt de basis gelegd voor een goede en conflictvrije toekomst, voor u, uw (ex-)partner en de eventuele kinderen.

Mijn onderscheidende factor
Mijn belangrijkste drive is dat we tot een acceptabele oplossing voor alle partijen komen.

Bij een echtscheiding kunnen we de situatie er niet beter op maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de uitgangspunten – financieel en emotioneel – voor na de scheiding zo optimaal mogelijk worden.

Dat betekent dat er ook een basis komt voor een blijvende ‘verstandhouding’ tussen beide partijen.
Dankzij mijn ervaring als ondernemer heb ik specialistische kennis op het gebied van ‘scheiden en een eigen onderneming’. Graag geef ik inzicht in de mogelijkheden, zodat u een goede afweging kunt maken voor uw specifieke situatie.

Jullie willen scheiden, wat nu?
Een van de belangrijkste momenten gaat wat mij betreft vooraf aan een mediationtraject: de kennismaking met cliënten. Over en weer wordt dan duidelijk of er een klik is en of beide partijen voldoende vertrouwen hebben in mij als mediator. Als dat wederzijds bevestigd wordt, ga ik met veel inzet en betrokkenheid aan de slag. Ik ben geen ‘klokkijker’ dus een uurtje meer wordt niet meteen in rekening gebracht.
In een aantal (mediation)gesprekken komt boven tafel wat partijen echt willen en waar compromissen nodig zijn. Ik heb veel kennis op financieel gebied en kan bij tal van praktische zaken deskundig begeleiden en alle informatie geven. Denk aan alimentatieberekeningen, de verdeling van het vermogen en een inschatting met betrekking tot de haalbaarheid van een hypotheek. Indien nodig, heb ik in mijn directe omgeving toegang tot financiële experts, fiscalisten en juristen.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik zorg ervoor dat de gesprekken rustig en in alle harmonie verlopen. Doordat ik partijen goed naar elkaar laat luisteren, ontstaat er begrip voor elkaars situatie. Cliënten zeggen vaak dat ze zich bij mij op hun gemak voelen en dat ik heel geduldig ben. In 99% van de zaken waarmee ik start, komt het tot een aanvaardbare oplossing voor alle partijen.

In het kort iets persoonlijks
Ik ben 59 jaar en woon samen met Monique. Al 23 jaar zijn we gelukkig samen. Naast werken sport ik veel. Vooral tennis is mijn hobby.

Werkgebied
Noord-Brabant: Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Helmond, Oss, Veldhoven, Waalwijk en tussenliggende plaatsen.

Peter Westerling:

‘Beter wordt het niet, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de uitgangspunten voor een goede toekomst zo optimaal mogelijk worden.’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor 's-Hertogenbosch Daviottenweg 40, 5222 BH 's-Hertogenbosch
 • Kantoor Eindhoven Luchthavenweg 81, 5657 EA Eindhoven
 • Kantoor Tilburg St. Josephstraat 135, 5017 GG Tilburg
 • Kantoor Oss Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Maak kennis met Peter

Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Peter?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven