fbpx
Ga naar content

Over Pim van der Hagen

Ik heb management, economie en recht gestudeerd en heb als organisatiedeskundige jarenlang een eigen onderneming gehad met vijftig medewerkers. Er zijn voor het personeel, alles in goede banen leiden; een inspirerende periode waarin ik veel (mensen)kennis heb opgedaan (in deze video stelt Pim zich voor).

Mede omdat ik zelf ook gescheiden ben en alle fases van een echtscheiding heb doorleefd, ben ik mediator geworden. Ik weet hoe belangrijk het is om samen goede afspraken maken, zeker als er kinderen bij betrokken zijn. In mijn huidige samengestelde gezin met vijf kinderen heb ik ruime ervaring met de belangen van de kinderen. Ook ken ik alle ins en outs van het hebben van een eigen onderneming bij een echtscheiding.

Ik ben zowel MfN- als ADR-gecertificeerd en heb een specialisatie als familiemediator. Ik heb mijn eigen mediationpraktijk in het zuiden van het land.

In logische stappen begeleid ik jullie naar gezamenlijk gedragen oplossingen en afspraken, voor nu maar ook voor de toekomst.

Mijn onderscheidende factor
Mijn kennis, ervaring en kunde als mediator zet ik graag voor jullie in. De kwaliteitsnormen van het MfN en ADR geven je een kwaliteitsgarantie. Zo gelden de gedragsregels, geef ik invulling aan ‘permanente educatie’ en is er de klachtenregeling van het MfN.

Ook mijn ervaring als ondernemer helpt mij om een goede mediator voor jullie te zijn. Ik ben klant- en servicegericht, kan logisch denken en ben creatief met oplossingen. Jullie zien snel structuur in het geheel. Ik hoor vaak terug dat dit bij mensen een stuk spanning wegneemt. Een helder overzicht helpt in het ‘woud’ van de beslissingen die jullie moeten nemen.

Niet minder belangrijk: als ervaringsdeskundige kan ik me goed inleven in jullie situatie en kan ik dicht bij jullie staan.

Jullie willen scheiden, wat nu?
In een intakegesprek inventariseren we jullie wensen. Mogelijk hebben jullie daarna eerst behoefte aan een gesprek over jullie emoties, jullie zorgen. Waar hebben jullie zelf al over nagedacht?

Als er kinderen bij betrokken zijn dan beginnen we met het ouderschapsplan omdat dit gevolgen heeft voor de financiële kant, bijvoorbeeld de hoogte van de kinderalimentatie. Alle aspecten komen aan bod. De kinderen kunnen ook hun verhaal bij mij doen en een stem krijgen, als zij en jullie daarvoor open staan.

Vervolgens bespreken we alle financiële en fiscaal-juridische aspecten, zoals de vermogensopstelling, alimentatie, wonen, pensioenen en belastingen. Na jullie akkoord worden alle afspraken door mij vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Tot slot zorg ik ervoor dat het convenant via de advocaat door de rechtbank wordt bekrachtigd en dat de echtscheiding wordt ingeschreven bij de gemeente. Kortom: ik begeleid jullie van A tot Z.

Waar ik mij sterk voor maak
Een mediation is voor mij succesvol afgerond als jullie werkbare en duurzame afspraken hebben gemaakt.

Afspraken waar jullie zelf achter staan, omdat het jullie keuzes zijn.

Bewust kiezen kun je alleen als je duidelijke informatie hebt en als je de consequenties van keuzes goed kent. Ik zorg voor duidelijkheid en overzicht in een veilige en open sfeer, zodat jullie stap voor stap verder komen.

In het kort iets persoonlijks
Naast mijn fulltime werk als mediator ben ik voorzitter van een duikvereniging en duik ik heel graag. Het inspireert mij in mijn creativiteit om jullie te helpen in het zoeken naar oplossingen. Want er is zoveel meer onder het oppervlak. Daar ga ik in de mediation naar op zoek, omdat daar vaak de sleutel tot duurzame oplossingen ligt.

Werkgebied
Noord-Brabant: Budel, Eindhoven, Geldrop, Grave, Heeze, Helmond, Mierlo, Sterksel, Veldhoven
Limburg: Roermond, Weert

Pim van der Hagen:

‘In logische stappen naar gezamenlijk gedragen afspraken.’

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Someren Esdoornstraat 13, 5712NS Someren
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Maak kennis met Pim

YouTube Screenshot van Pim van der Hagen Bekijk video

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Pim?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven