fbpx
Ga naar content

Over Wim Folmer

Ik ben Wim Folmer. Mijn leven staat in het teken van het bieden van helderheid, kalmte en een vleugje humor aan mensen die door moeilijke tijden gaan, zoals echtscheidingen (in dit introductiefimpje stelt Wim zichzelf voor). Mijn carrière is een bewijs van mijn toewijding aan het helpen van anderen en het creëren van een rustige omgeving te midden van de tumultueuze wereld van scheidingen.

Mijn onderscheidende factor
Wat mij als mediator onderscheidt, is de onwankelbare structuur en duidelijkheid die ik aan mijn cliënten bied. Ik breng rust in zelfs de meest stressvolle situaties en voeg af en toe een vleugje humor toe om de sfeer wat lichter te maken. Mijn specialisatie ligt in het combineren van scheidingen met de verdeling van onroerend goed, inclusief hypotheekadvies, wat zorgt voor een naadloze overgang voor mijn cliënten.

Jullie willen scheiden, wat nu?
De weg naar een echtscheiding is voor de meeste mensen onbekend terrein. Mijn rol is om jullie stap voor stap door het proces te leiden. We beginnen met het bespreken van kwesties met betrekking tot de kinderen en gaan dan over naar zakelijke afspraken. Bij elk onderwerp leg ik de mogelijke opties uit en geef ik advies op maat, wat vaak het startpunt is voor het vinden van oplossingen. In ongeveer vijf weken leid ik jullie naar de voltooiing van een ouderschapsplan en een convenant dat naar de rechtbank kan worden gestuurd.

Waar ik mij sterk voor maak
Ik ben mediator geworden vanwege mijn diepgewortelde verlangen om mensen te helpen op een gebied waar ze vaak hulpeloos kunnen zijn. Het is een van de meest bevredigende aspecten van mijn werk als financieel adviseur en scheidingsbemiddelaar. Mijn praktische benadering van complexe vraagstukken maakt oplossingen toegankelijk voor mijn cliënten. 

De zaken voor de kinderen regelen we eerst, want die zijn toch al het kind van de rekening. 

Mijn focus ligt op totale ontzorging, waarbij ik zorg voor alle aspecten van de scheiding, zodat jullie je kunnen concentreren op het bouwen van een nieuw leven.

In het kort iets persoonlijks
Naast mijn werk ben ik een gepassioneerde fietser en geniet ik van lange ritten op mijn racefiets, tegen de wind in Zeeland of in afgelegen gebieden zoals Spanje, waar ik onlangs 2200 kilometer heb afgelegd. Mijn verborgen verlangen is om buschauffeur te worden voor een paar uur per week, een doel dat ik binnenkort wil nastreven. Ook koester ik de wens om vrijwilligerswerk te doen in het plaatselijke hospice, omdat ik geloof dat bijdragen aan het welzijn van anderen van onschatbare waarde is. Thuis woon ik al 35 jaar samen met Janneke, met wie ik twee kinderen heb grootgebracht. Nu onze kinderen niet meer thuis wonen, zijn we weer terug bij waar we begonnen zijn. Ook dat beschouwen we als een nieuwe en mooie periode in ons leven. Alles heeft zijn tijd, en voor mij is die tijd gewijd aan het helpen van anderen op hun weg naar een nieuw begin.

Werkgebied
Zeeland: Gehele provincie.
Noord-Brabant: Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal.
Zuid-Holland: Rotterdam.

Wim Folmer:

Als mediator streef ik ernaar om samen met jullie de weg naar een nieuw begin te vinden.

Gesprekslocaties

Een gesprek is mogelijk op meerdere locaties.

 • Kantoor Goes Stationspark 29F 4462DZ Goes
 • Bij u thuis
 • Via videocall

Dit is wat anderen zeggen over onze experts

Heeft u interesse in mediation met Wim?

Neem direct telefonisch contact op met een van onze scheidingsspecialisten of maak een vrijblijvende belafspraak.

Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken
Terug naar boven