Ga naar content

Uw zaak in goede handen

Judex experts zorgen voor een snelle en onpartijdige afhandeling

Aangesloten bij:

 • Logo FFP
 • Logo Nederlandse Orde van Advocaten
 • Logo Mediator Keurmerk

Wat moet u weten bij Familierecht en Echtscheiding?

Ook bij familie-aangelegenheden kunt u in situaties terecht komen waarbij juridische hulp goed van pas komt. Dit kan vanwege een leuke situatie zijn zoals samenwonen of trouwen, maar ook vanwege een minder leuke gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding waarbij u alimentatie moet berekenen en een ouderschapsplan moet opstellen. Of een situatie waarin een familielid onder curatele, bewind of mentorschap wordt gesteld.

Bij zaken binnen het familierecht kunnen de gemoederen hoog oplopen: het gaat immers om uw (ex-)partner en kinderen, mensen die dicht bij u staan. Juist omdat de gemoederen bij deze zaken vaak hoog oplopen, is het belangrijk dat u goed wordt bijgestaan door een juridisch professional die met een objectieve blik naar uw zaak kan kijken.

De experts van Judex kunnen u helpen bij het invullen en controleren van de documenten en kunnen u daarnaast helpen bij het onderhandelen en procederen.

Hoe werkt vragen naar juridisch advies?

 • Stap 1

  U stuurt uw vraag op naar Judex.nl

 • Stap 2

  Wij matchen uw vraag met een van onze experts

 • Stap 3

  Binnen 24 uur antwoord van een expert

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Op zoek naar een mediator?

We hebben een handige vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om een geschikte mediator te vinden voor o.a. hulp bij scheiding.

Vind uw mediator

Judex.nl Uw Recht. Uw Expert.

Of u nu een advocaat, jurist of mediator zoekt of dat u aan de hand van de vele juridische artikelen, praktijkvoorbeelden en tips wilt weten wat uw rechten en plichten zijn, bij Judex.nl bent u aan het juiste adres.

Juridische informatie begrijpelijk gemaakt

Van arbeidsrecht tot echtscheiding en van sociale zekerheid tot letselschade, Judex.nl heeft voor u alle belangrijke informatie op een begrijpelijke wijze voor u online gezet. Van de meest voorkomende rechtsgebieden vindt u alles wat u weten moet.

Professionele juridische ondersteuning

Vindt u het lastig de juiste expert voor uw situatie te vinden? Wij helpen hier graag bij! Middels het contactformulier selecteren wij de perfecte expert voor uw situatie.

Onafhankelijke en betrouwbare informatie

Hoewel elke Nederlander geacht wordt de wet te kennen, zijn de meeste juridische regels, wetten en voorschriften bijzonder ingewikkeld en moeilijk te doorgronden. Een aantal gespecialiseerde juridische experts, een notaris en een gerechtsdeurwaarder hebben hun kennis en ervaring uitgewerkt in honderden artikelen, praktijkvoorbeelden en tientallen juridische documenten.

Vind en vergelijk de beste expert voor uw zaak

Als u behoefte heeft aan professionele juridische ondersteuning, dan bent u bij Judex.nl slechts een paar muisklikken verwijderd van een gespecialiseerde advocaat. Op vrijwel elk rechtsgebied kunt u een advocaat selecteren aan de hand van voor u belangrijke criteria.

Over Judex

Als u behoefte heeft aan professionele juridische ondersteuning, dan bent u op Judex slechts een paar muisklikken verwijderd van een gespecialiseerde expert. Op vrijwel elk rechtsgebied kunt u een expert selecteren aan de hand van voor u belangrijke criteria.

Vindt u het lastig de juiste expert voor uw situatie te vinden? Wij helpen hier graag bij! Middels het contactformulier selecteren wij de perfecte expert voor uw situatie.

Stel uw juridische vraag
Terug naar boven