fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Amsterdam

8 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om geschikte mediator uit Amsterdam te kiezen voor hulp bij het scheiden

Het zal u niet verbazen dat u ruime keuzemogelijkheden heeft als op zoek bent naar een mediator uit Amsterdam voor hulp bij het scheiden. Mediation is immers een populaire vorm van het doorlopen van een scheidingsprocedure en het aantal scheidingen in Amsterdam ligt uiteraard erg hoog in vergelijking met andere plaatsen in ons land. Er zijn dan ook veel juridische aanbieders die mediation in hun aanbod hebben opgenomen. Het gecompliceerde karakter van de juridische sector vormt echter het probleem bij het maken van een keuze. Judex biedt transparantie in de juridische sector en heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee op een eenvoudige manier een geschikte mediator uit Amsterdam gekozen kan worden voor hulp bij het scheiden.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Ylonka de Boer
 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Amsterdam en omgeving
Profielfoto Hans van Son
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Kennemerland en omgeving

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Hilversum en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Alkmaar, Haarlem

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Alkmaar, Harlingen en Utrecht

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Utrecht, Lelystad, Amsterdam

Overzicht tussen het aanbod van de in scheiding gespecialiseerde mediators uit Amsterdam

Amsterdam is uiteraard de stad waar de meeste scheidingen worden uitgesproken. Onze hoofdstad staat in de top 3 van Nederland op dit gebied. Ruim 10% van de Amsterdamse volwassenen is gescheiden. Eén van de manieren om een echtscheidingsprocedure te doorlopen is mediation. Dit is een moderne vorm waarbij de scheidende partners gezamenlijk tot afspraken komen die van belang zijn bij het vormgeven van de rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten zoals het echtscheidingsconvenant en eventueel het ouderschapsplan. Een mediator biedt ondersteuning hierbij en zal het stel begeleiden bij het doorlopen van de juridische procedures. Deze persoon heeft uiteraard een neutrale rol aangezien beiden partners gebruik maken van de diensten van deze persoon. Een mediator zal in géén geval een oordeel vormen.

Mediation is een optie waarvoor gekozen kan worden als beide partners bereid zijn gezamenlijk en in onderling overleg de echtscheidingsprocedure te doorlopen en hier uiteraard ook de ruimte voor is. Het is een populaire vorm van juridische hulpverlening omdat dit financieel vaak veruit de voordeligste optie is. Er wordt immers veel minder gebruik gemaakt van de inzet van juridische uren in vergelijking met andere vormen van ondersteuning. Daarnaast kan de procedure in eigen tempo worden doorlopen en hebben de scheidende partners diverse keuzemogelijkheden in welke vorm ze van mediation gebruik willen maken. Naast een volledig online ondersteuning kan er ook gekozen worden voor een meer persoonlijke hulpverlening waarbij het traject wordt doorlopen aan de hand van één of meer afspraken op het kantoor van de mediator in Amsterdam.

Het is voor de voortgang van het mediationtraject van groot belang dat er gekozen wordt voor een juridische dienstverlener die een aanbod heeft dat aansluit op de ondersteuningsbehoefte van het scheidende stel. Veel rechtzoekenden uit Amsterdam ervaren dat juist het maken van die keuze een groot struikelblok is. De juridische wereld is erg versplinterd en zit zeer gecompliceerd in elkaar. Vooral in een stad als Amsterdam is dit het geval. Hierdoor hebben rechtzoekenden de grootste moeite om een beeld te krijgen van het aanbod en de bijbehorende prijsstelling van de mediators uit dit gebied. Judex heeft echter een vergelijker ontwikkeld die inzichten geeft op deze gebieden. Hiermee zorgen we voor transparantie en overzicht tussen het aanbod van de in scheiding gespecialiseerde mediators uit Amsterdam. 

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om geschikte mediator uit Amsterdam te selecteren voor hulp bij echtscheiding

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft als voornaamste doelstelling om rechtzoekenden te informeren bij een behoefte om gebruik te maken van juridische dienstverlening. Met onze vergelijker kunt u op een eenvoudige manier een geschikte mediator uit Amsterdam selecteren voor hulp bij echtscheiding. De specifieke wensen voor het doorlopen van een echtscheidingstraject kunnen worden weergegeven in de zoekfilters die in deze oriëntatie tool geïntegreerd zijn. Op basis hiervan verschijnen de gegevens van de Amsterdamse mediators die aan de wensen voldoen op het scherm. 

Alle mediators die zijn aangesloten bij het netwerk van Judex voldoen aan de criteria met betrekking tot de dienstverlening en bijbehorende serviceverlening. Daarnaast zijn we zeer actief met het onderhouden van de expert profielen en het rating systeem. Hiermee borgen we dat u niet alleen een overwogen maar ook een veilige keuze maakt als u op zoek bent naar een geschikte mediator uit Amsterdam. Daarnaast ontzorgen we u met andere digitale gemakken. U kunt niet alleen via ons platform direct in contact komen met de mediator van uw keuze maar we stellen ook een veilige digitale omgeving beschikbaar om data met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van de procedure te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Amsterdam samenkomen.       

Terug naar boven