fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Heerenveen

1 Judex expert

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een mediator uit Heerenveen te kiezen voor hulp bij het scheiden

Bent u op zoek naar een geschikte mediator uit Heerenveen voor hulp bij het scheiden? Judex kan u hierbij uitstekend helpen. De juridische sector kenmerkt zich door een ingewikkelde structuur. Hierdoor is het lastig te bepalen welke mediator uit Heerenveen u het beste kan helpen bij het doorlopen van een scheidingsproces. Wij hebben een handige vergelijker ontwikkeld die u kunt gebruiken om een eenvoudige manier aan de benodigde inzichten komen om een goede keuze te kunnen maken tussen het grote aanbod van de in echtscheiding gespecialiseerde mediators uit Heerenveen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Esther van Gestel
 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Provincie Friesland, kop van Noord-Holland

Welke mediators uit Heerenveen u het beste kunnen helpen bij een echtscheiding

Het is in Nederland wettelijk voorgeschreven dat alleen een familierecht advocaat een verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank mag indienen. Het traject dat hiervoor moet worden doorlopen heeft een variabel karakter, het vormgeven van de rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten (bestaande uit een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan) is hierbij de voornaamste doelstelling. De scheidende partners kunnen dit traject doorlopen door gebruik te maken van afzonderlijke juridische ondersteuning, maar als het stel er vertrouwen in heeft dat ze gezamenlijk tot de benodigde afspraken kunnen komen, is mediation een goed alternatief.

Mediation is een vorm van juridische ondersteuning waarbij de scheidende partners in een open overlegstructuur tot de afspraken komen die nodig zijn om het huwelijk te ontbinden waarbij ze gebruik maken van de begeleiding en ondersteuning van de mediator. Deze mediator vervult hierbij een neutrale rol en zal op geen enkele wijze een oordeel vellen. Deze persoon zal ondersteuning bieden bij het beslissingsproces en het stel begeleiden bij het doorlopen van de juridische procedures. Uiteraard kunnen de betrokkenen altijd bij de mediator terecht voor vragen of onduidelijkheden en als ze dreigen vast te lopen in het traject.

Mediation is de meest voordelige vorm van het doorlopen van een echtscheidingstraject waarbij de scheidende partners voor een groot deel zelf het tempo kunnen bepalen. Er zijn diverse keuzes die gemaakt kunnen worden met betrekking tot het doorlopen van het proces en de intensiteit van de ondersteuning. Naast een volledig online begeleiding kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor het doorlopen van een mediationtraject aan de hand van één of meer afspraken op kantoor van de mediator in Heerenveen. Veel stelen geven de voorkeur aan de laatste optie omdat dit een meer persoonlijke vorm van begeleiding is. Het is hierbij wel van belang dat er gekozen wordt voor een mediator uit Heerenveen die een dienstverlening heeft die aansluit op de specifieke wensen. Dit is echter voor veel buitenstaanders vaak lastig te bepalen. De juridische sector is immers erg versplinterd en zeker niet transparant. Judex heeft hiervoor een vergelijker ontwikkeld waarmee u op een eenvoudige manier kan bepalen welke mediators uit Heerenveen u het beste kunnen helpen bij een echtscheiding.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de aspecten van de scheiding.

 • Geschikt voor complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige vergelijker om een mediator uit Heerenveen te kiezen voor hulp bij een scheiding

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft een handige vergelijker ontwikkeld om een mediator uit Heerenveen te kiezen voor hulp bij een scheiding. Hiermee bieden we rechtzoekenden de nodige transparantie in de gecompliceerde juridische sector. Door middel van het invullen van de zoekfilters in de vergelijkingstool, kunnen de specifieke wensen worden weergegeven. Op basis hiervan presenteren we de gegevens van de mediators uit Heerenveen die hier het beste een invulling aan kunnen geven. Alle mediators die we bij u onder de aandacht brengen, voldoen aan onze strenge eisen met betrekking tot vakkennis, dienstverlening en prijsstelling. Uiteraard houden we hier streng toezicht op. Tevens zijn we actief met het onderhouden van het ratingsysteem zodat we u kunnen borgen dat u altijd een veilige keuze maakt. 

U kunt onze vergelijker gebruiken om te oriënteren, te vergelijken en uiteindelijk een keuze te maken voor een geschikte mediator uit Heerenveen met wie u wilt samenwerken bij het doorlopen van een echtscheidingsprocedure. Uiteraard kunt u via onze website direct in contact komen met deze persoon. Hiermee bieden we u de combinatie van kwaliteit, transparantie en gemak. Dit laatste heeft ook betrekking op de online gemakken waarvan u gebruik kunt maken tijdens het doorlopen van de echtscheidingsprocedure. We hebben onder andere een veilige online omgeving gecreëerd om documenten met uw mediator te kunnen delen en voor de financiële afhandeling van de echtscheiding zorg te dragen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Heerenveen samenkomen.    

Terug naar boven