fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Roermond

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator uit Roermond te vinden voor hulp bij het scheiden

Bent u op zoek naar een geschikte mediator uit Roermond voor hulp bij het scheiden? Dan kunt u stuk voor stuk het aanbod van de mediators uit deze plaats proberen te achterhalen, maar dit zal veel tijd en energie kosten. Er is niet alleen sprake van een groot aanbod van mediators uit Roermond maar ook van een complex karakter van de juridische sector. Veel rechtzoekenden ervaren het als groot struikelblok om een beeld te krijgen in de werkwijze en de prijsstelling van echtscheidingsmediators. Dit belemmert hen uiteraard in het maken van een overwogen keuze. Judex is hierop ingesprongen door een vergelijker te ontwikkelen waarmee op een eenvoudige wijze de nodige inzichten verkregen kunnen worden die nodig zijn om een overwogen keuze te maken voor een mediator uit Roermond die het beste een invulling kan geven aan de specifieke wensen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Rob Hirsch
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Zuid- en Midden Limburg
Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert

Ruim aanbod van in echtscheiding gespecialiseerde mediators uit Roermond

Mediation is een manier om een echtscheidingsprocedure te doorlopen dat veel praktische voordelen kent. De procedure is erop gericht dat de scheidende partners gezamenlijk afspraken maken die van belang zijn bij de ontbinding van een huwelijk. Uiteraard staat de mediator hen hierin bij. Deze persoon zal de scheidende partners niet alleen begeleiden bij het doorlopen van de procedure maar ook de ervaringsdeskundige zijn als het stel vragen of onduidelijkheden heeft en op het moment dat ze dreigen vast te lopen in het onderhandelingsproces. Doordat de ex-partners gezamenlijk gebruik maken van de ondersteuning, zal de mediator altijd neutraal blijven en geen oordeel vormen. Deze grote mate van zelfstandigheid heeft het grote voordeel dat het kostenplaatje van deze vorm van scheiden niet zo hoog is als bij andere vormen van juridische ondersteuning. 

Een ander groot voordeel van mediation is dat het traject in eigen tempo kan worden doorlopen. Dit kan aan de hand van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Roermond maar dit kan ook volledig op afstand als er gebruik wordt gemaakt van de veelzijdige online mogelijkheden. Deze laatste optie is uiteraard volledig locatie onafhankelijk omdat een fysieke aanwezigheid op geen enkel moment in het echtscheidingsproces vereist is.

De bereidheid van beide partners is de belangrijkste voorwaarde om te kunnen kiezen voor echtscheidingsmediation. De keuze voor een geschikte mediator is echter wel bepalend voor de voortgang van het traject. Het aanbod van de juridische hulp moet naadloos aansluiten op de ondersteuningsbehoefte. Als dat niet het geval is, kunnen de kosten voor het scheiden alsnog hoog oplopen. De keuze voor een geschikte mediator uit Roermond is echter niet eenvoudig. Er is niet alleen een ruim aanbod van in echtscheiding gespecialiseerde mediators uit Roermond maar ook het complexe karakter van de juridische sector werkt niet mee. Judex heeft echter een gebruiksvriendelijke vergelijker ontwikkeld om rechtzoekenden inzicht te bieden in de juridische sector.  

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige vergelijkingstool om geschikte echtscheidingsmediator te vinden in Roermond

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het bieden van kwaliteit, transparantie en gemak aan rechtzoekenden. Hiervoor hebben we onder andere een handige vergelijkingstool ontwikkeld die gebruikt kan worden om een geschikte echtscheidingsmediator te vinden in Roermond. Er kan op een eenvoudige manier inzichten worden verkregen met behulp van de vergelijker door de specifieke wensen weer te geven in de zoekfilters. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van de echtscheidingsmediators uit Roermond die het beste een invulling kunnen geven aan deze wensen. 

De mediators die we u aanbevelen, zij allemaal aangesloten bij het netwerk van Judex. En voldoen aan onze criteria met betrekking tot werkwijze, vakkennis en prijsstelling. Uiteraard houden we hier toezicht op om de kwaliteit van onze service te waarborgen. Op deze manier maakt u een veilige en overwogen keuze voor juridische hulp. Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt met welke mediator uit Roermond u wilt gaan samenwerken, kunt u via deze website met deze persoon in contact treden. Daarnaast bieden wij een veilige digitale omgeving om met data met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van de echtscheiding zorg te dragen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Roermond samenkomen.

Terug naar boven