fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediator Limburg

Mediators in Limburg

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator in de provincie Limburg te vinden

Mediation is een veelvuldig toegepaste vorm van conflicthantering. U kunt gebruik maken van deze vorm van juridische ondersteuning in situaties zoals arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Als u op zoek bent naar een geschikte mediator in bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Roermond of Sittard, kunt u de vergelijker van Judex hiervoor gebruiken. Wij zorgen voor de nodige transparantie in de juridische sector.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Rob Hirsch
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Zuid- en Midden Limburg
Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

De beste keuze uit de grote hoeveelheid beschikbare mediators in Limburg

Steeds meer mensen kiezen voor mediation om een conflict weg te nemen. De voornaamste reden hiervoor ligt op financieel vlak. Mediation is in veel gevallen veruit de voordeligste vorm van juridische ondersteuning bij bovenstaande conflicten omdat de strijdende partijen gezamenlijk gebruik hiervan maken. Een mediator heeft dan ook een neutrale rol in dit proces. Deze persoon zal bemiddelen tussen de partijen en hulp bieden bij het vinden van passende oplossingen. De bereidheid van de partijen om samen te onderhandelen en de beschikbare ruimte hiervoor zijn dan ook wel van belang om te kunnen kiezen voor mediation.

Een ander groot voordeel is dat de partijen zelf het tempo van het doorlopen van het mediationtraject kunnen bepalen. Daarnaast zijn er verschillende vormen van mediation waaruit gekozen kan worden. Er kan een keuze gemaakt worden voor een ondersteuning op afstand waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van de digitale mogelijkheden. Als er gekozen wordt voor deze optie speelt de locatie geen rol. Veel mensen vinden het echter prettiger om het mediationtraject te doorlopen op het kantoor van een mediator die werkzaam is in de provincie Limburg. Deze vorm van mediation heeft uiteraard een veel persoonlijker karakter.

Veel rechtzoekenden lopen tegen het probleem aan dat ze moeite hebben om een geschikte Limburgse mediator te vinden. De hoeveelheid beschikbare mediators in Limburg is hiervan niet de oorzaak. Er zijn zeer veel juridische aanbieders in dit gebied die mediation in hun pakket hebben opgenomen. Veel mensen ervaren het echter als lastig om de beste keuze uit dit grote aanbod te maken. De juridische sector is erg versplinterd en niet erg transparant. Hierdoor is het voor veel mensen een vrij gecompliceerde sector. Judex zorgt voor overzicht op dit gebied.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om een geschikte Limburgse mediator te selecteren    

Judex is gespecialiseerd in de juridische sector en houdt zich bezig met het verstrekken van informatie aan mensen die van juridische dienstverlening gebruik gaan maken. Daarnaast hebben we een vergelijkingstool ontwikkeld waarmee op eenvoudige wijze een overwogen keuze gemaakt kan worden tussen de grote hoeveelheid aanbieders op dit gebied. U kunt onze vergelijker gebruiken om een geschikte Limburgse mediator te selecteren. Uw specifieke wensen kunnen worden weergegeven door de zoekfilters in te vullen. Op basis hiervan presenteren wij de mediators uit Limburg die het beste een invulling hieraan kunnen geven.

De mediators uit ons netwerk voldoen allemaal aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, dienstverlening en bijbehorende prijsstelling. Uiteraard houden wij hier constant toezicht hierop, en zijn we zeer actief met het onderhouden van ons rating systeem zodat onze vergelijker altijd up-to-date is. Hiermee borgen we dat u een veilige keuze maakt als u deze tool gebruikt om een mediator uit Limburg te selecteren. U kunt ons platform daarnaast ook gebruiken om direct in contact te komen met uw mediator en de financiële afhandeling te verzorgen. We hebben daarvoor een veilige digitale omgeving beschikbaar waarin u datakunt delen met uw expert.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in de provincie Limburg samenkomen.

Terug naar boven