Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Limburg

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een geschikte mediator in de provincie Limburg te vinden

Mediation is een veelvuldig toegepaste vorm van conflicthantering. U kunt gebruik maken van deze vorm van juridische ondersteuning in situaties zoals arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Als u op zoek bent naar een geschikte mediator in bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Roermond of Sittard, kunt u de vergelijker van Judex hiervoor gebruiken. Wij zorgen voor de nodige transparantie in de juridische sector.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Rob Hirsch
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Zuid- en Midden Limburg
Profielfoto Pim van der Hagen
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Someren en omgeving
profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Tilburg, Weert
Profielfoto van Chris van Gompel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Eindhoven en omgeving

De beste keuze uit de grote hoeveelheid beschikbare mediators in Limburg

Steeds meer mensen kiezen voor mediation om een conflict weg te nemen. De voornaamste reden hiervoor ligt op financieel vlak. Mediation is in veel gevallen veruit de voordeligste vorm van juridische ondersteuning bij bovenstaande conflicten omdat de strijdende partijen gezamenlijk gebruik hiervan maken. Een mediator heeft dan ook een neutrale rol in dit proces. Deze persoon zal bemiddelen tussen de partijen en hulp bieden bij het vinden van passende oplossingen. De bereidheid van de partijen om samen te onderhandelen en de beschikbare ruimte hiervoor zijn dan ook wel van belang om te kunnen kiezen voor mediation.

Een ander groot voordeel is dat de partijen zelf het tempo van het doorlopen van het mediationtraject kunnen bepalen. Daarnaast zijn er verschillende vormen van mediation waaruit gekozen kan worden. Er kan een keuze gemaakt worden voor een ondersteuning op afstand waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van de digitale mogelijkheden. Als er gekozen wordt voor deze optie speelt de locatie geen rol. Veel mensen vinden het echter prettiger om het mediationtraject te doorlopen op het kantoor van een mediator die werkzaam is in de provincie Limburg. Deze vorm van mediation heeft uiteraard een veel persoonlijker karakter.

Veel rechtzoekenden lopen tegen het probleem aan dat ze moeite hebben om een geschikte Limburgse mediator te vinden. De hoeveelheid beschikbare mediators in Limburg is hiervan niet de oorzaak. Er zijn zeer veel juridische aanbieders in dit gebied die mediation in hun pakket hebben opgenomen. Veel mensen ervaren het echter als lastig om de beste keuze uit dit grote aanbod te maken. De juridische sector is erg versplinterd en niet erg transparant. Hierdoor is het voor veel mensen een vrij gecompliceerde sector. Judex zorgt voor overzicht op dit gebied.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Vergelijker om een geschikte Limburgse mediator te selecteren    

Judex is gespecialiseerd in de juridische sector en houdt zich bezig met het verstrekken van informatie aan mensen die van juridische dienstverlening gebruik gaan maken. Daarnaast hebben we een vergelijkingstool ontwikkeld waarmee op eenvoudige wijze een overwogen keuze gemaakt kan worden tussen de grote hoeveelheid aanbieders op dit gebied. U kunt onze vergelijker gebruiken om een geschikte Limburgse mediator te selecteren. Uw specifieke wensen kunnen worden weergegeven door de zoekfilters in te vullen. Op basis hiervan presenteren wij de mediators uit Limburg die het beste een invulling hieraan kunnen geven.

De mediators uit ons netwerk voldoen allemaal aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, dienstverlening en bijbehorende prijsstelling. Uiteraard houden wij hier constant toezicht hierop, en zijn we zeer actief met het onderhouden van ons rating systeem zodat onze vergelijker altijd up-to-date is. Hiermee borgen we dat u een veilige keuze maakt als u deze tool gebruikt om een mediator uit Limburg te selecteren. U kunt ons platform daarnaast ook gebruiken om direct in contact te komen met uw mediator en de financiële afhandeling te verzorgen. We hebben daarvoor een veilige digitale omgeving beschikbaar waarin u datakunt delen met uw expert.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in de provincie Limburg samenkomen.

Terug naar boven