fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediator in Maastricht

Mediators in Maastricht

2 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Maastricht te kiezen

Het zoeken naar een mediator die werkzaam is in Maastricht lijkt, gezien de grote hoeveelheid beschikbare mediators in deze stad, erg eenvoudig maar het tegendeel is waar. De juridische sector heeft immers een zeer gecompliceerd karakter waardoor het voor rechtzoekenden vaak erg lastig is om inzichten te krijgen in de werkwijze en de prijsstelling van een specifieke Maastrichtse mediator. Judex heeft echter een gebruiksvriendelijke vergelijkingstool ontwikkeld om een geschikte mediator uit deze plaats te kiezen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Rob Hirsch
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Zuid- en Midden Limburg
profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht

Overzicht in het ruime aanbod van de Maastrichtse mediators

Het feit dat er veel mediators in een stad als Maastricht werkzaam zijn, is eenvoudig te verklaren. Mediation is een steeds populairder wordende vorm van het oplossen van een juridisch geschil. Dit komt doordat deze vorm op diverse manieren ingevuld kan worden. Mediation heeft immers een grote mate van zelfstandigheid. Dit is ook de reden dat mediation een financieel aantrekkelijke optie is die vaak vele malen voordeliger is dan andere opties. De achterliggende gedachte van mediation is dat de betrokkenen zelf tot oplossingen komen die ervoor zorgen dat het conflict wordt opgelost. De mediatior vervult hierbij de belangrijke ondersteunende rol. Deze persoon bewaakt de open overlegstructuur van het proces en adviseert op de momenten dat dit nodig is. Uiteraard zal de mediator ook de betrokkenen begeleiden bij het doorlopen van de bijbehorende juridische procedures omdat dit vaak een ingewikkelde weg is die moet worden afgelegd.

Doordat de strijdende partijen in geval van mediation gezamenlijk gebruik maken van dezelfde juridische ondersteuning zal de mediator gedurende dit proces neutraal blijven en in geen enkel geval een oordeel vormen. Het is dan ook van belang dat beide partijen de bereidheid hebben om samen tot een oplossing van de impasse te willen komen en er ook ruimte is om hierover te onderhandelen.  

Mediation is veelzijdig toepasbaar. Er kan gekozen worden voor mediation in geval van arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Het traject kan op diverse manieren doorlopen worden. Naast een volledig online optie kan er de keuze worden gemaakt om gebruik te maken van mediation aan de hand van één of meer afspraken op het kantoor van een Maastrichtse mediator. Het is praktisch dan wel van groot belang om een keuze te maken voor een geschikte mediator die werkzaam is in Maastricht of omgeving, iets wat gezien het ingewikkelde karakter van de juridische sector zeker niet eenvoudig is. Judex heeft hiervoor een vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om overzicht in het ruime aanbod van de mediators uit Maastricht.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de aspecten van de scheiding.

 • Geschikt voor complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige vergelijker om een geschikte mediator uit Maastricht te kiezen

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft een vergelijker ontwikkeld om een geschikte mediator uit Maastricht te kiezen. Dit is een zeer praktische tool aangezien u hiermee alle benodigde gegevens op een eenvoudige manier op een rijtje kunt zetten. Door het invullen van de zoekfilters kunt u specifieke wensen kenbaar maken. Aan de hand hiervan verschijnen de gegevens van de mediators uit Maastricht, die hieraan voldoen, op het scherm. Alle mediators uit ons netwerk die we bij u onder de aandacht brengen, voldoen aan onze voorwaarden met betrekking tot vakkennis, serviceverlening en prijsstelling. U maakt hierdoor een veilige en overwogen keuze.

Judex biedt de benodigde kwaliteit, transparantie en gemak op juridisch gebied. Dit laatste heeft ook betrekking op de mogelijkheden als u op basis van onze vergelijker een keuze voor een geschikte mediator uit Maastricht heeft kunnen maken. U kunt immers via onze site direct met deze persoon in contact komen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze veilige digitale omgeving om deze persoon data te versturen en voor de financiële afhandeling van de procedure te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Maastricht samenkomen.

Terug naar boven