Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Gelderland

16 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Gelderland voor persoonlijke hulp bij een juridische impasse

Mediation is veelzijdig toepasbaar in diverse juridische situaties. Daarnaast kan er in diverse vormen van deze optie gebruik worden gemaakt, wat weer interessante voordelen biedt. Dit zijn dan ook de voornaamste redenen dat mediation steeds populairder wordt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om van deze (persoonlijke) vorm van juridische hulpverlening gebruik te maken. Daarnaast zijn er ook steeds meer juridische aanbieders die mediation in hun pakket hebben opgenomen. Het enige praktische probleem vormt vaak de keuze voor een geschikte mediator. Judex biedt een handige mogelijkheid om snel en eenvoudig een geschikte mediator uit bijvoorbeeld Arnhem, Ede of Nijmegen te vinden voor persoonlijke hulp bij een juridische impasse.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Breda, Arnhem

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving land van Maas en Waal
profielfoto Karen Verhoef
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Ede en omgeving
Profielfoto Elise Janssen
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Nijmegen en omgeving
Profielfoto Edwin Baeten
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving, Zaltbommel, Eindhoven, Houten

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk
profielfoto Irma Super
 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Deventer, Zwolle, Amersfoort

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk
Diny Veldhuisen profiel
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Ruurlo en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Dalfsen, Amersfoort, Bunschoten

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Utrecht, Lelystad, Amsterdam
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Zeer veel mediators actief in de provincie Gelderland

Hoewel de provincie Gelderland niet een van de provincies is waar het meest gebruik wordt gemaakt van juridische hulpverlening, zijn er wel een groot aantal mediators in dit gebied actief. Dit komt omdat mediation een moderne vorm is van conflicthantering waar steeds vaker voor gekozen wordt. Er zijn zeer veel juridische hulpverleners die deze vorm van ondersteuning in hun pakket hebben opgenomen. Dit sluit aan op de toenemende vraag van de rechtzoekenden. Mediation is in behoorlijk wat situaties de voordeligste vorm van juridische ondersteuning bij onder andere arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Daarnaast is het een proces dat in ieder gewenst tempo kan worden doorlopen. Dit zou zelfs op afstand kunnen als er gekozen wordt voor een online ondersteuning.

De belangrijkste voorwaarde voor mediation is dat de strijdende partijen bereid zijn om gezamenlijk tot oplossingen te komen en dat hiervoor ook ruimte is. De mediator zal hierbij een bemiddelende rol vervullen en een advies uitbrengen op de momenten dat dit nodig is. Daarnaast zal deze persoon een begeleidende rol vervullen bij het doorlopen van juridische procedures. Dit is vaak zéér welkom omdat de meeste mensen niet thuis zijn in deze wereld.

Dit laatste punt is vaak ook de valkuil bij het selecteren van een mediator. Veel rechtzoekenden ervaren het als lastig om een keuze te maken uit de grote hoeveelheid beschikbare mediators in een regio omdat ze weinig tot geen inzicht hebben in de werkwijze, een eventuele specialisatie en de prijsstelling van de juridische hulpverleners. Dit is een trend die in heel Nederland zichtbaar is. De provincie Gelderland vormt hier géén uitzondering op. 

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Vergelijker om op een eenvoudige manier een geschikte mediator uit Gelderland selecteren

Judex is ingesprongen op de behoefte aan de hierboven omschreven transparantie door het ontwikkelen van een online keuzetool. Deze vergelijker kan gebruikt worden om op een eenvoudige manier een geschikte mediator uit Gelderland selecteren. De zoekfilters in deze vergelijker kunnen gebruikt worden om de wensen te specificeren. Op basis hiervan verschijnen er gegevens van mediators uit de provincie Gelderland op het scherm die aan deze wensen kunnen voldoen. Hieruit kan een veilige keuze gemaakt worden aangezien deze mediators allen voldoen aan onze normen met betrekking tot vakkennis, dienstverlening en prijsstelling.

Naast deze handige keuzetool bieden we nog een aantal digitale gemakken waarvan gebruik gemaakt kan worden gedurende het mediation proces. Het is mogelijk om via deze site rechtstreeks in contact te komen met de mediator uit de provincie Gelderland waarop een keuze gevallen is. Daarnaast bieden we een veilige digitale omgeving om documenten te delen en de financiën van de procedure te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in de provincie Gelderland samenkomen.

Terug naar boven