fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediator in Flevoland

Mediators in Flevoland

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Praktische manier om een geschikte mediator uit Flevoland te vinden

Bent u op zoek naar een geschikte mediator die werkzaam is in de provincie Flevoland? Als u zich hier al in verdiept heeft, bent u er ongetwijfeld achter gekomen dat dit geen eenvoudige opgave is. Ondanks dat er veel juridische dienstverleners in dit gebied zijn die mediation in hun pakket hebben opgenomen, vormt de ingewikkelde structuur van de juridische sector vormt vaak het probleem. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld die u kunt gebruiken om uw keuze te bepalen. Veel rechtzoekenden uit de provincie Flevoland ervaren dit als de meest praktische manier om een geschikte mediator te vinden in bijvoorbeeld Almere of Lelystad.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Utrecht, Lelystad, Amsterdam

Overzicht tussen het grote aantal mediators uit Flevoland

De vraag naar mediation als vorm van conflicthantering is de laatste periode sterk toegenomen. Dit komt niet alleen omdat deze vorm van juridische ondersteuning veelzijdig toepasbaar en in de meeste gevallen veruit de voordeligste methode is om een conflict weg te nemen. Mediation heeft een onderscheidend karakter ten opzichte van andere vormen van juridische ondersteuning doordat de strijdende partijen gezamenlijk hiervan gebruik maken. De achterliggende gedachte van dit traject is dat er een open overlegstructuur wordt gevormd waarbij de partijen gezamenlijk tot oplossingen komen om een conflict weg te nemen. De mediator ondersteunt de partijen hierin en zorgt voor de begeleiding bij het doorlopen van de juridische procedures.       

Het gezamenlijk gebruik van de diensten van een juridische dienstverlener heeft uiteraard een gunstig effect op de kosten die hiervoor in rekening gebracht worden. Mediation is veruit de voordeligste oplossing om arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid weg te nemen. Daarnaast zien veel mensen het als groot voordeel dat ze zelf het tempo van het te doorlopen traject kunnen bepalen. Desgewenst kunnen de betrokken partijen het traject ook binnen een kort tijdsbestek doorlopen.

Er zijn diverse vormen van mediation waarvoor gekozen kan worden. Naast een volledig online ondersteuning is het ook een optie om één of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in te plannen om de ontstane situatie te bespreken en tot oplossingen te komen. Veel mensen geven de voorkeur aan deze oplossing omdat dit een persoonlijkere manier is van conflicthantering. Als u woonachtig bent in Flevoland is het hierbij wel van belang om te kiezen voor een geschikte mediator uit uw omgeving. Het probleem bij het maken van deze keuze is niet het aantal beschikbare mediators in de provincie Flevoland maar het gecompliceerde karakter van de juridische sector. De juridische wereld is immers niet erg transparant en nogal versplinterd. Hierdoor is het lastig om een beeld te vormen van het aanbod, de expertise en de bijbehorende prijsstelling van een specifieke mediator.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om een geschikte mediator uit Flevoland te kiezen

Judex houdt zich bezig met het bieden van inzichten op juridisch gebied. We hebben hiervoor onder andere een vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Flevoland te kiezen. Op basis van de gegevens van deze handige digitale tool kunt u een overwogen keuze maken voor een geschikte mediator. Dit is ook een veilige keuze want de mediators die aangesloten zijn in ons netwerk voldoen allemaal aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, serviceverlening en prijsstelling.  

Door middel van het invullen van de zoekfilters kunt u uw wensen weergeven. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van de mediators uit de provincie Flevoland die voor u in aanmerking komen. Naast het bieden van transparantie en inzicht met betrekking tot het maken van een keuze voor een geschikte mediator, bieden we ook andere online gemakken waarvan u gebruik kunt maken gedurende het mediationtraject. U kunt ons platform ook gebruiken om direct in contact te komen met uw mediator, deze persoon van documenten te voorzien en voor de financiële afhandeling van de situatie te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in de provincie Flevoland samenkomen.

Terug naar boven