Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Zuid-Holland

10 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Judex biedt u gecertificeerde mediators in Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland is het dichtstbevolkte en meest geïndustrialiseerde gebied van ons land. Uiteraard ligt het aantal scheidingen in dit gebied ook relatief hoger dan in de rest van het land. Er zijn dan ook véél juridische hulpverleners als familierechtadvocaten en mediators in dit gebied gevestigd. Bent u als inwoners van de provincie Zuid-Holland op zoek naar een geschikte mediator om u bij te staan bij echtscheidingen? Dan is Judex de partner die alle opties voor u op een rijtje zet in bijvoorbeeld Den Haag, Gouda, Leiden of Rotterdam. Wij helpen u niet alleen met het selecteren van de juiste juridische ondersteuning, maar ook met een soepele afhandeling van het proces als u deze keuze gemaakt heeft.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Alkmaar, Harlingen en Utrecht
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Vakkundige mediators Zuid-Holland

Een mediator is een conflictbemiddelaar die door het vervullen van een neutrale (begeleidende) rol een belangrijke bijdrage kan leveren in een proces waarbij “strijdende” partijen zelf tot oplossingen kunnen komen bij de afwikkeling van een geschil. De hulp van mediators wordt vooral ingeroepen bij de afwikkeling van echtscheidingen en arbeidsconflicten. In Zuid-Holland zijn relatief véél mediators actief die hun diensten aanbieden voor dit soort zaken. Dit is eenvoudig te verklaren. Het percentage echtscheidingen in Zuid-Holland ligt véél hoger in vergelijking met andere provincies.

Het probleem is echter dat iedereen zich mediator mag noemen, zonder de verplichting te hebben om hiervoor de benodigde diploma’s of andere bewijzen van vaardigheden te moeten overleggen. Daarnaast is het voor een soepele voortgang van dit soort zaken van belang om te kiezen voor een mediator die past bij u en bij de zaak die behandeld moet worden. Door het grote aanbod valt het in de praktijk niet mee om de meeste vakkundige mediators uit Zuid-Holland te selecteren. 

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Geschikte mediator in Zuid-Holland voor afhandeling echtscheidingen

Judex helpt u om snel en eenvoudig een geschikte mediator in Zuid-Holland te vinden voor de afhandeling van bijvoorbeeld echtscheidingen. Wij zijn zeer betrokken op juridisch gebied en hebben een platform ontwikkeld, waar rechtzoekenden en dienstverlenende mediators elkaar op een eenvoudige manier kunnen treffen. Hiermee maken we de juridische wereld voor u toegankelijker én transparanter.    

Door gebruik te maken van onze handige filters en oriëntatie tools, kunt u de mediators selecteren die voor u in aanmerking komen. De mediators die bij Judex zijn aangesloten voldoen volledig aan onze selectiecriteria met betrekking tot aspecten als vakkennis, de kwaliteit van de geleverde diensten en de prijsstelling die hiervoor gevraagd wordt. Daarnaast kunt u gebruik maken van de digitale gemakken die wij aanbieden zoals het naadloos delen van data met de betreffende mediator en andere zaken die betrekking hebben op de afwikkeling van het scheidingsproces. Ook op dit gebied ontzorgen we u dus volledig. Judex zorgt hiermee voor een nuttige ondersteuning bij een soepele afhandeling van een echtscheidingsproces.

Terug naar boven