Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Rotterdam

8 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vind uw Judex expert in de regio Rotterdam

Met ruim 600.000 inwoners is Rotterdam de grootste havenstad van Europa. Grote multinationals hebben zich dan ook gevestigd in of in de directe omgeving van Rotterdam. In Rotterdam zijn ook veel juridische dienstverleners actief, waaronder mediators. Dit maakt het lastig om de juiste partij uit de grote hoeveelheid aanbieders te selecteren. Judex is gespecialiseerd op dit gebied en helpt u hierbij. Wij bieden u een handig platform om een goede mediator in Rotterdam te vinden die voldoet aan uw eisen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Groot aanbod aan mediators in Rotterdam

De regio Rotterdam heeft een groot aanbod aan mediators. Het is een interessante locatie voor deze juridische beroepsgroep omdat deze dienstverleners van grote waarde kunnen zijn in zowel arbeidsconflicten als bij echtscheidingen. Een mediator is een onafhankelijke derde persoon die ondersteuning kan bieden in het oplossen van conflicten. Hierbij hebben mediators een neutrale rol. Zij helpen de partijen met het nemen van beslissingen die betrekking hebben op een afhandeling van een bedrijfsconflict of het maken van afspraken over de beëindiging van een huwelijk. Een mediator kan dus het beste gezien worden als een soort gespreksleider die puur een begeleidende rol heeft.

Als gevolg van het grote aanbod aan mediators in Rotterdam is het in de praktijk, geen probleem om een mediator te vinden maar wel om een mediator te selecteren die aansluit op uw behoeften en die daarnaast over de juiste vaardigheden beschikt om uw zaak op de meest effectieve wijze te behandelen. Wat weinig mensen zich realiseren is dat iedereen zich mediator mag noemen. Dit is geen beschermd beroep. Dit wil zeggen dat het geen vereiste is om vakdiploma’s of andere vaardigheden te overleggen om zich als mediator te mogen profileren. Om deze reden heeft Judex alleen de beste mediators voor u geselecteerd die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Kwaliteitsmediation van Judex dat past bij uw situatie

Judex is zeer betrokken op juridisch gebied en heeft een handig platform ontwikkeld die u kunt gebruiken om een geschikte mediator voor echtscheidingen te vinden. Met behulp van onze zoekfuncties en filters kunt u snel en eenvoudig de mediator uit Rotterdam of omgeving vinden die bij u past. Alle mediators die op onze site zijn aangesloten voldoen aan onze strenge criteria met betrekking tot de kwaliteit van de geleverde diensten, vakkennis en prijsstelling. 

 Judex biedt u een perfecte combinatie van ruime keuzemogelijkheden, kwaliteit en gemak. Dit laatste heeft niet alleen betrekking op het selecteren van de mediator maar ook op de afhandeling van de zaak zelf. U kunt dit platform immers ook gebruiken om data of documenten naar de betreffende mediator te sturen en te betalen voor diens diensten. Ook op dit gebied kunnen wij u dus volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de juridische wereld toegankelijk en transparant voor u wordt. 

Naast onze uitstekende dienstverlening op het gebied van familierecht, vindt u op onze website ook veel informatie, juridische documenten en verschillende nuttige items over andere rechtsgebieden die van een uitstekende kwaliteit zijn. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert uit Rotterdam samenkomen.

Terug naar boven