fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Papendrecht

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Papendrecht vinden voor het oplossen van conflicten

Bent u woonachtig of als bedrijf gevestigd in Papendrecht en bent u in een conflict geraakt dat u niet onderling kunt oplossen? Dan is het een optie om gebruik te maken van mediation. Dit is een ondersteunende vorm van conflicthantering die u in staat kan stellen om een geschil weg te nemen zonder dat er juridische stappen noodzakelijk hoeven te zijn. U kunt de vergelijkingstool van Judex gebruiken om een geschikte mediator uit Papendrecht te vinden voor het oplossen van conflicten. Wij bieden de nodige transparantie op juridisch gebied.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Kinderen
 • Werkgebied: Dordrecht en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam
Nog geen beoordeling

Fouzia Ben Larbi

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Overzicht tussen het grote aanbod van mediators in Papendrecht

Er zijn in Papendrecht veel mediators actief. Dit grote aantal heeft niets te maken met de plaats Papendrecht maar wel met de veelzijdige mogelijkheden om met behulp van mediation conflicten op te lossen. Mediation is immers een toegankelijke vorm van conflicthantering dat zeer veel praktische voordelen biedt. De achterliggende gedachte van mediation is dat de betrokken partijen bij elkaar gebracht worden om samen in goed overleg naar oplossingen te zoeken die ertoe zullen bijdragen dat een conflict wordt weggenomen. Een mediator biedt hierbij de benodigde ondersteuning. Deze persoon zal als neutrale gespreksleider zorgdragen voor procesbewaking. Deze neutraliteit is van groot belang omdat beide betrokkenen uiteraard gebruik maken van de diensten van dezelfde mediator. Deze bemiddelaar zal dus op geen enkele manier een oordeel vormen of de belangen van een van de betrokkenen behartigen.

Doelstelling van mediation is dat er een overeenkomst tussen de betrokkenen wordt geformuleerd als oplossing voor een conflict. Hiermee wordt een gang naar de rechter voorkomen. In veel gevallen is mediation de eenvoudige stap die gezet moet worden om in deze behoefte te voorzien. Veel rechters adviseren dan ook om mediation toe te passen om niet tot een oordeel te hoeven komen. De bereidheid van de betrokkenen om gezamenlijk naar oplossingen voor een geschil te zoeken en de beschikbare ruimte hiervoor zijn belangrijke voorwaarden om mediation toe te kunnen passen. Als dit het geval is, kan mediation in een veelzijdigheid aan situaties toegepast worden. Hierbij kan gedacht worden aan arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid.

Er zijn diverse opties waaruit gekozen kan worden met betrekking tot het mediationtraject. Naast een volledig online begeleiding kan er gekozen worden voor een meer persoonlijke vorm aan de hand van het doorlopen van een traject op basis van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Papendrecht. Het is hierbij uiteraard wel van belang dat er gekozen wordt om samen te werken met een mediator uit Papendrecht die gespecialiseerd is in het gebied waarop het conflict betrekking heeft en een werkwijze heeft die aansluitend is op de wensen van de betrokkenen. Juist veel rechtzoekenden ervaren het als erg lastig om hier een goed beeld over te vormen. De juridische sector is immers niet erg transparant en heeft een gecompliceerde structuur. In de praktijk betekent dit dat het voor rechtzoekende erg veel tijd en inspanning kost om een goede vergelijking te maken. Juist voor deze doelstelling heeft Judex een handige vergelijker ontwikkeld. Wij bieden het benodigde overzicht tussen het grote aanbod van mediators in Papendrecht.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Online vergelijker om een geschikte mediator uit Papendrecht te vinden

Judex houdt zich bezig met de informatievoorziening aan rechtzoekenden. We streven hierbij om rechtzoekenden te ondersteunen bij het maken van hun keuze voor juridische hulp. We voorzien onder andere in deze doelstelling door een online vergelijker beschikbaar te stellen die gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Papendrecht te vinden. We hebben hierin een aantal zoekfilters verwerkt die gebruikt kunnen worden om specifieke wensen te specificeren. Op basis hiervan verschijnt een lijst met gegevens van mediators uit Papendrecht op het scherm dat gebruikt kan worden als basis voor het maken van een overwogen keuze.

De Papendrechtse mediators die wij aanbevelen zijn alleen aangesloten in ons netwerk. Hier stellen we strenge eisen aan om de kwaliteit van ons aanbod aan u te kunnen garanderen. De mediators uit ons netwerk zijn dan ook zonder uitzondering MfN- of ADR gecertificeerd. Daarnaast houden we toezicht op de werkwijze en prijsstelling van de bij ons aangesloten mediators. Op het moment dat u een keuze heeft kunnen maken voor een voor u geschikte mediator uit Papendrecht, kunt u via onze site met deze persoon in contact komen. Tevens bieden we een veilige digitale omgeving om data met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van het mediationtraject te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Papendrecht samenkomen.

Terug naar boven