Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Zoetermeer

9 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Zoetermeer voor juridische ondersteuning

Binnen een relatief korte tijd is Zoetermeer uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland op basis van inwonersaantallen. Deze stad in metropoolregio Rotterdam-Den Haag telt ongeveer 125.000 inwoners. Er zijn ook relatief veel mediators actief in Zoetermeer. Bent u op zoek naar ondersteuning van deze juridische dienstverleners? Judex helpt bij het maken van een goed overwogen keuze.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving
Nog geen beoordeling

Vincent Wijmans

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Werkendam, Breda, Rotterdam

Groot aantal mediators in Zoetermeer

Het inwonersaantal in een stad staat vaak in verhouding met het aantal mediators die in dit gebied actief zijn. Mediators kunnen immers prima ondersteuning bieden in het geval van arbeidsconflicten of echtscheidingen. Mediation is een vorm van bemiddeling. Een mediator heeft een onpartijdige rol en kan fungeren als een soort gespreksleider bij conflicten. In het laatste geval zal een scheidend stel gezamenlijk afspraken maken over de afhandeling van het huwelijk waarbij gebruik wordt gemaakt van ondersteuning door de mediator. De juridische hulp zal bestaan uit de begeleiding bij het invullen van het echtscheidingsconvenant en eventuele ouderschapsplan en ondersteuning gedurende de afhandeling van het proces. 

De ondersteuning van een mediator kan geboden worden op locatie in vorm van één of meer afspraken, maar ook een volledig online ondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Deze laatste vorm wordt online scheiden genoemd. Het scheidend stel heeft het tempo van dit locatieonafhankelijke scheidingsproces volledig zelf in handen. 

Als u weet dat bijna 12% van de volwassenen in Zoetermeer is gescheiden, is het niet moeilijk om te beseffen dat er veel mediators in dit gebied actief zijn, die hun diensten aanbieden. Dit grote aanbod maakt het lastig om de jurist te selecteren die het meest past bij uw wensen en behoeften. Daarnaast is de juridische sector voor veel mensen niet erg transparant. Judex helpt u bij het maken van een overwogen keuze.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Selecteer eenvoudig een geschikte mediator uit Zoetermeer

Judex biedt een handige online tool waarmee het eenvoudiger wordt om een geschikte mediator uit Zoetermeer of omstreken te selecteren. Op onze site vindt u een handige vergelijker die u hiervoor kunt gebruiken. Door gebruik te maken van onze zoekfuncties en filters verschijnen snel en eenvoudig de mediators op uw scherm die voldoen aan uw criteria. Hieruit kunt u een veilige keuze maken. De mediators die bij ons zijn aangesloten hebben we geselecteerd op factoren als kwaliteit van de geleverde diensten, vakkennis en certificering.

Het gebruik van onze digitale vergelijkingstool is volledig gratis en zonder verplichtingen. Judex biedt een aantrekkelijke combinatie van een grote hoeveelheid keuzemogelijkheden, een veilige keuze met betrekking tot de kwaliteit van de geleverde diensten en het gemak. Deze laatste factor heeft betrekking op zowel de keuze van een geschikte mediator uit Zoetermeer als op de inhoudelijke procedure. Wij bieden immers ook volop mogelijkheden om echtscheidingsdocumenten en andere relevante informatie te delen met de mediator van uw keuze en voor de financiële afhandeling van de overeenkomst. Hiermee dragen we ons steentje bij aan een soepele afwikkeling van de procedure en voorzien we perfect in het behoeftepatroon van scheidende stellen. Wij zorgen voor volledige transparantie gedurende uw echtscheidingsprocedure.

Judex uw partner op juridisch gebied

Naast onze uitstekende dienstverlening op het gebied van familierecht, vindt u op onze website ook veel informatie, juridische documenten en andere nuttige items over diverse rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Zoetermeer samenkomen.

Terug naar boven