Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Spijkenisse

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een goede mediator uit Spijkenisse te selecteren

Spijkenisse is één van de grotere groeikernen binnen de stadsregio Rotterdam. Deze plaats is de hoofdplaats in de gemeente Nissewaard en heeft inmiddels ruim 70.000 inwoners. Er zijn een groot aantal beroepsgroepen actief in dit gebied, waaronder mediators. Dit maakt het uiteraard lastig om een mediator uit te kiezen die past bij uw wensen. U kunt echter bij Judex terecht voor een handige vergelijker om een goede mediator uit Spijkenisse te selecteren. Wij maken de juridische wereld transparant voor u.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving

Groot aanbod aan mediators in Spijkenisse

Hoewel de inwoners uit Spijkenisse het stadshart van hun gemeente nog altijd “Het Dorp” noemen, is er van een dorp al lang géén sprake meer in deze stad. Spijkenisse is een groeigemeente die de derde stad is binnen de stadsregio Rotterdam. Deze stad komt ook nog altijd voor in het rijtje van de gemeenten met het hoogste aantal scheidingen. Het effect hiervan is uiteraard dat er een groot aantal aanbieders van juridische hulpverlening actief zijn, ter ondersteuning van de afhandeling van echtscheidingsprocedures.

Er zijn een aantal opties waaruit gekozen kan worden met betrekking tot de afhandeling van een echtscheidingsproces. Op het moment dat de scheidende partners er vertrouwen in hebben dat ze gezamenlijk tot afspraken kunnen komen, is het zeker niet noodzakelijk om hun belangen te laten behartigen door individuele echtscheidingsadvocaten. In dit geval is het gebruik maken van de diensten van een mediator een interessante optie. 

Een mediator is een onafhankelijke juridische hulpbron die de scheidende partners ondersteuning biedt bij de afhandeling van een echtscheidingsproces. Deze persoon heeft een neutrale rol en help het stel bij het maken van afspraken, het invullen van rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten (het echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan) en bij de afhandeling van de afwikkeling van het echtscheidingsproces. De keuze om van mediation gebruik te maken gedurende een echtscheidingsprocedure is uiteraard voordeliger dan de keuze om gebruik te maken van afzonderlijke advocaten. Daarnaast heeft dit als grote voordeel dat de procedure binnen een relatief kort tijdsbestek kan worden afgehandeld en een locatie-onafhankelijk karakter heeft als er gekozen wordt voor de optie van het online scheiden. Voorwaarde is wel dat er voor een geschikte mediator uit Spijkenisse wordt gekozen. Er is immers een groot aanbod aan mediators in Spijkenisse en omgeving. Judex helpt bij het maken van een overwogen keuze.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Judex om een overwogen keuze te maken voor een geschikte mediator uit Spijkenisse

Judex biedt een handige online tool die u kunt gebruiken om een overwogen keuze te maken voor een geschikte mediator uit Spijkenisse. Wij maken de juridische wereld op een eenvoudige manier inzichtelijk én toegankelijk. Via onze handige vergelijker kunt u inzicht krijgen welke mediators het beste passen bij uw wensen. Hiervoor kunt u de zoekfuncties en filters gebruiken. Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt en u weet met welke mediator uit Spijkenisse u het echtscheidingsproces wilt doorlopen kunt u via deze site in contact komen met de persoon van uw keuze. Tevens kunt u deze site gebruiken om documenten met uw jurist te delen en voor de financiële afhandeling van het echtscheidingsproces.

Judex uw partner op juridisch gebied      

U kunt de online tool van Judex volledig gratis en zonder verplichtingen gebruiken. De juristen uit Spijkenisse en omgeving die bij onze site zijn aangesloten, voldoen volledig aan onze strenge criteria met betrekking tot de kwaliteit van de geleverde diensten, vakkennis en prijsstelling.  

Naast onze uitstekende dienstverlening op het gebied van familierecht, vindt u op onze website ook veel informatie, juridische documenten en andere nuttige items over diverse rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Spijkenisse samenkomen.  

Terug naar boven