fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Spijkenisse

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een goede mediator uit Spijkenisse te selecteren

Spijkenisse is één van de grotere groeikernen binnen de stadsregio Rotterdam. Deze plaats is de hoofdplaats in de gemeente Nissewaard en heeft inmiddels ruim 70.000 inwoners. Er zijn een groot aantal beroepsgroepen actief in dit gebied, waaronder mediators. Dit maakt het uiteraard lastig om een mediator uit te kiezen die past bij uw wensen. U kunt echter bij Judex terecht voor een handige vergelijker om een goede mediator uit Spijkenisse te selecteren. Wij maken de juridische wereld transparant voor u.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving

Groot aanbod aan mediators in Spijkenisse

Hoewel de inwoners uit Spijkenisse het stadshart van hun gemeente nog altijd “Het Dorp” noemen, is er van een dorp al lang géén sprake meer in deze stad. Spijkenisse is een groeigemeente die de derde stad is binnen de stadsregio Rotterdam. Deze stad komt ook nog altijd voor in het rijtje van de gemeenten met het hoogste aantal scheidingen. Het effect hiervan is uiteraard dat er een groot aantal aanbieders van juridische hulpverlening actief zijn, ter ondersteuning van de afhandeling van echtscheidingsprocedures.

Er zijn een aantal opties waaruit gekozen kan worden met betrekking tot de afhandeling van een echtscheidingsproces. Op het moment dat de scheidende partners er vertrouwen in hebben dat ze gezamenlijk tot afspraken kunnen komen, is het zeker niet noodzakelijk om hun belangen te laten behartigen door individuele echtscheidingsadvocaten. In dit geval is het gebruik maken van de diensten van een mediator een interessante optie. 

Een mediator is een onafhankelijke juridische hulpbron die de scheidende partners ondersteuning biedt bij de afhandeling van een echtscheidingsproces. Deze persoon heeft een neutrale rol en help het stel bij het maken van afspraken, het invullen van rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten (het echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan) en bij de afhandeling van de afwikkeling van het echtscheidingsproces. De keuze om van mediation gebruik te maken gedurende een echtscheidingsprocedure is uiteraard voordeliger dan de keuze om gebruik te maken van afzonderlijke advocaten. Daarnaast heeft dit als grote voordeel dat de procedure binnen een relatief kort tijdsbestek kan worden afgehandeld en een locatie-onafhankelijk karakter heeft als er gekozen wordt voor de optie van het online scheiden. Voorwaarde is wel dat er voor een geschikte mediator uit Spijkenisse wordt gekozen. Er is immers een groot aanbod aan mediators in Spijkenisse en omgeving. Judex helpt bij het maken van een overwogen keuze.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Judex om een overwogen keuze te maken voor een geschikte mediator uit Spijkenisse

Judex biedt een handige online tool die u kunt gebruiken om een overwogen keuze te maken voor een geschikte mediator uit Spijkenisse. Wij maken de juridische wereld op een eenvoudige manier inzichtelijk én toegankelijk. Via onze handige vergelijker kunt u inzicht krijgen welke mediators het beste passen bij uw wensen. Hiervoor kunt u de zoekfuncties en filters gebruiken. Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt en u weet met welke mediator uit Spijkenisse u het echtscheidingsproces wilt doorlopen kunt u via deze site in contact komen met de persoon van uw keuze. Tevens kunt u deze site gebruiken om documenten met uw jurist te delen en voor de financiële afhandeling van het echtscheidingsproces.

Judex uw partner op juridisch gebied      

U kunt de online tool van Judex volledig gratis en zonder verplichtingen gebruiken. De juristen uit Spijkenisse en omgeving die bij onze site zijn aangesloten, voldoen volledig aan onze strenge criteria met betrekking tot de kwaliteit van de geleverde diensten, vakkennis en prijsstelling.  

Naast onze uitstekende dienstverlening op het gebied van familierecht, vindt u op onze website ook veel informatie, juridische documenten en andere nuttige items over diverse rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Spijkenisse samenkomen.  

Terug naar boven