fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Spijkenisse

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Spijkenisse voor juridische hulp bij het scheiden

Steeds meer mensen kiezen ervoor om gebruik te maken van de kennis en kunde van een mediator als ze op zoek zijn naar juridische hulp bij het scheiden. Er zijn dan ook steeds meer juridische hulpverleners die mediation aanbieden. Dit is zeker het geval in Spijkenisse, een plaats die in de top 25 staat van plaatsen in Nederland waar de meeste echtscheidingen plaatsvinden. Door gebruik te maken van de handige vergelijker kunt u een overwogen keuze maken uit dit grote aanbod in mediators uit Spijkenisse.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving

Waarom er veel mediators in Spijkenisse actief zijn

Mediation is een zeer toegankelijke manier van het vormgeven aan een echtscheidingsprocedure. Het biedt namelijk een aantal zeer praktische voordelen. Een mediator biedt een grote toegevoegde waarde in het proces door een ondersteunende rol in te vullen en het inzetten van diens ervaring en expertise om de scheidende partners optimaal te begeleiden gedurende dit proces. Deze aanbieder van juridische hulp zal dus niet de belangen van één van de partijen vertegenwoordigen en heeft dus een neutrale rol. De scheidende partners zullen dus uiteindelijk zelf keuzes en afspraken moeten maken die van belang zijn voor de ontbinding van het huwelijk. De scheidende partners stellen ook gezamenlijk de rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten op zoals een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.  

 

Vooral het financiële aspect wordt gezien als belangrijk voordeel van mediation. Deze vorm van echtscheiden is de meest voordelige optie om een scheidingsproces te doorlopen, zeker als er gekozen wordt voor online scheiden. Daarnaast kunnen de partners zelf het tempo van de procedure bepalen en kan de procedure vanaf iedere locatie worden doorlopen, zonder dat er sprake is van een noodzakelijke fysieke aanwezigheid.

 

Het aantal mediators die hun diensten aanbieden, staat in directe verhouding met de interesse voor deze vorm van echtscheiden. Uiteraard speelt het inwonersaantal van een gebied hier ook een rol in. In een grote plaats als Spijkenisse zijn dan ook een groot aantal mediators actief wat de keuze tussen de verschillende opties alleen maar lastiger maakt. Daarbij komt dat de juridische wereld voor veel mensen een onbekend gebied en niet erg transparant is.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige digitale vergelijker om een geschikte mediator uit Spijkenisse te selecteren

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich veelvuldig bezig met het informeren van mensen die niet thuis zijn in deze sector. Onze handige digitale vergelijker die u gratis kunt gebruiken om een geschikte mediator uit Spijkenisse te selecteren is hier een goed voorbeeld van. U kunt dit hulpmiddel gebruiken om een mediator uit deze plaats te vinden die het beste past bij uw behoefte in juridische ondersteuning. In ons netwerk zijn veel juristen aangesloten die voldoen aan onze strenge eisen met betrekking tot vakkennis, serviceverlening en prijsstelling. Door het gebruiken van deze tool maakt u dus een veilige keuze. Na het invullen van de zoekfilters om uw keuze te specificeren, kunt u dus een keuze maken voor een mediator uit Spijkenisse die bij u past.

Naast de handige vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Spijkenisse te selecteren, kunt u ook gebruik maken van alle andere digitale gemakken die wij u bieden. U kunt immers via dit platform in contact komen met de gekozen mediator uit Spijkenisse, documenten met deze persoon delen en op een veilige manier zorgdragen voor de financiële afhandeling van het echtscheidingsproces. 

 

Judex zorgt dus voor een uitstekende combinatie van transparantie en gemak als u gebruik wilt maken van de diensten van een mediator uit Spijkenisse. U kunt de vergelijker volledig kosteloos en zonder verplichtingen gebruiken. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex een ook platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en andere items over verschillende rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Spijkenisse samenkomen.   

Terug naar boven