fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Scheidingsmediation in Hellevoetsluis

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Hellevoetsluis voor juridische hulp bij het scheiden

Als u geen toekomst meer ziet in uw huwelijk en u heeft besloten om afzonderlijk verder te gaan, zijn er een aantal wegen die u kunt bewandelen om een scheidingsproces vorm te geven. Mediation is hierbij een veelgemaakte keuze. Er zijn dan ook veel mediators die hun diensten aanbieden, wat de keuze juist lastiger maakt. Bent u op zoek naar een mediator uit Hellevoetsluis voor juridische hulp bij het scheiden? Judex helpt u om een overwogen keuze te maken.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving
Nog geen beoordeling

Fouzia Ben Larbi

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Ruim aanbod aan in scheiding gespecialiseerde mediators uit Hellevoetsluis

Mediation is een moderne vorm van het doorlopen van een echtscheidingsprocedure. Deze vorm vraagt een grote mate van zelfstandigheid van de partners. Het scheidende stel moet immers zelf beslissingen nemen en afspraken maken over zaken die van belang zijn voor de ontbinding van het huwelijk. Deze keuzes vormen de basis van het opstellen van de rechtsgeldige echtscheidingsdocumenten zoals het echtscheidingsconvenant en (eventueel) het ouderschapsplan. Een mediator biedt waardevolle begeleiding en ondersteuning bij het doorlopen van dit proces. Deze juridische hulpverlener zal diens ervaring en expertise inzetten om het stel te helpen bij het maken van belangrijke keuzes en te helpen met het doorlopen van de juridische route. Een mediator zal in dit proces géén oordeel vormen en een neutrale positie innemen.

Het gezamenlijk doorlopen van een echtscheidingsprocedure biedt diverse praktische voordelen. Vooral het financiële aspect wordt gezien als een belangrijk pluspunt. Mediation is een van de voordeligste vormen van het doorlopen van een echtscheidingsproces. Daarnaast wordt het als belangrijk voordeel gezien dat de partners zelf een grote invloed hebben op het tempo van het proces en kan mediation volledig online worden aangeboden.
Steeds meer mensen maken de keuze voor mediation om een echtscheidingsprocedure te doorlopen. Het aantal juridische hulpverleners die mediation aanbieden, stijgt uiteraard in verhouding met deze toenemende vraag. In een plaats als Hellevoetsluis zijn er zeer veel keuzemogelijkheden. Dit maakt de keuze tussen de diverse mediators in deze plaats niet eenvoudiger. Judex helpt u bij het maken van uw keuze tussen de in scheiding gespecialiseerde mediators uit Hellevoetsluis. U bespaart u hiermee veel tijdverlies door uitzoekwerk.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige vergelijker om een mediator uit Hellevoetsluis te vinden bij echtscheiding

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich bezig met het verstrekken van praktische informatie over de diensten die in deze sector worden aangeboden. Wij maken hiermee deze sector transparanter en toegankelijk voor mensen die hier minder in thuis zijn. Onze vergelijkers zijn hier een uitstekend voorbeeld van. U kunt deze vergelijker gratis en zonder verplichtingen gebruiken om een geschikte mediator uit Hellevoetsluis te vinden bij echtscheiding. Dit is van groot belang voor het soepel doorlopen van het echtscheidingsproces.

Door middel van het invullen van de zoekfilters, kunt u uw voorkeuren met betrekking tot het doorlopen van het scheidingsproces specificeren. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig de mediators uit Hellevoetsluis of omgeving vinden die bij u passen. We hebben een groot netwerk van aangesloten mediators die allemaal voldoen aan onze eisen met betrekking tot vakkennis, prijsstelling en de geleverde serviceverlening. U maakt dus altijd een veilige keuze. 

Naast het selecteren van een geschikte mediator uit Hellevoetsluis kunt u gebruik maken van alle andere digitale gemakken die we aanbieden op dit platform. U kunt bijvoorbeeld via onze website eenvoudig in contact komen met deze mediator, documenten versturen of op een veilige manier de financiële afhandeling van de procedure verzorgen. 

Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex een ook platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en andere items over verschillende rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Hellevoetsluis samenkomen.      

Terug naar boven