Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Hellevoetsluis

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Hellevoetsluis voor juridische hulp

Bent u op zoek naar een geschikte mediator uit Hellevoetsluis voor juridische hulp voor het oplossen van een arbeidsconflict of voor hulp bij een echtscheiding? Dan is het probleem niet om een mediator te vinden die juridische diensten in deze omgeving aanbiedt maar wel om een keuze te maken uit het zéér ruime aanbod van mediators. Judex helpt u op een praktische wijze met dit “luxe probleem” door het aanbieden van een handige vergelijkingstool.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving

Mediators uit Hellevoetsluis voor juridische ondersteuning

Mediation is een moderne vorm van conflicthantering waarbij de strijdende partijen gezamenlijk tot afspraken en oplossingen komen. De term “strijdende partijen” kunt u letterlijk nemen in geval van een arbeidsconflict, maar bij een echtscheiding moet dit nu net niet het geval zijn. Mediation is bij het scheiden een uitstekend alternatief als de partners juist niet strijden en in staat zijn om samen beslissingen te nemen en afspraken te maken die betrekking hebben op de ontbinding van het huwelijk. Hierbij kan gedacht worden aan het vormgeven van een rechtsgeldig echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan. Een mediator heeft in dat geval een neutrale rol en kan worden gezien als gespreksleider. Daarnaast kunnen de scheidende partners gebruik maken van de ervaring en expertise van een mediator om een scheidingsproces snel te doorlopen. 

Er zijn verschillende vormen om gebruik te maken van mediation. Er kan gekozen worden voor een online vorm waarbij de service alleen digitaal wordt aangeboden, maar ook het maken van fysieke afspraken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan er gekozen worden voor een versnelde procedure en is mediation een optie waar gebruik van kan worden gemaakt als u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand. Mediation is vaak een voordelig alternatief om een echtscheidingsproces te doorlopen, heeft een locatie onafhankelijk karakter en kan desgewenst binnen een relatief kort tijdsbestek worden voltooid.

De toenemende populariteit van mediation heeft als gevolg dat er ook steeds meer aanbieders zijn op dit gebied. In een plaats als Hellevoetsluis heeft u bijvoorbeeld zeer veel keuzemogelijkheden voor deze vorm van juridische ondersteuning. Dit maakt de keuze eerder lastig. De juridische wereld is immers niet erg transparant. Judex helpt u om een overwogen keuze te maken als u op zoek bent naar mediators die actief zijn in Hellevoetsluis of omgeving.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Handige vergelijker om een geschikte mediator uit Hellevoetsluis te vinden

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich voornamelijk bezig met het verstrekken van informatie over juridische onderwerpen en het bieden van inzicht in deze sector door het ontwikkelen van vergelijkers. U kunt bijvoorbeeld een handige vergelijker gebruiken om een geschikte mediator uit Hellevoetsluis te vinden. Er zijn een groot aantal mediators uit dit gebied bij ons aangesloten zijn. Alle juridische ondersteuners voldoen aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, prijsstelling en serviceverlening. Hierdoor kunnen we garanderen dat u een veilige keuze kunt maken op basis van de uitkomst van onze vergelijker.

U kunt deze handige tool volledig gratis en onbeperkt gebruiken. Door het invullen van de zoekfilters kunt u uw keuze specificeren. U kunt uw voorkeur met betrekking tot de intensiteit van de ondersteuning, een wens voor uitsluitend online serviceverlening, een behoefte aan een versnelde procedure of een recht op subsidie voor juridische hulp in onze oriëntatie balken aangeven. Tevens kunt u dit platform gebruiken voor de contactmomenten met uw mediator uit Hellevoetsluis, het delen van documenten en de financiële afhandeling van de scheidingsprocedure.

Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex een ook platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en andere items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Hellevoetsluis samenkomen.   

Terug naar boven