fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Hellevoetsluis

5 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Hellevoetsluis voor juridische hulp

Bent u op zoek naar een geschikte mediator uit Hellevoetsluis voor juridische hulp voor het oplossen van een arbeidsconflict of voor hulp bij een echtscheiding? Dan is het probleem niet om een mediator te vinden die juridische diensten in deze omgeving aanbiedt maar wel om een keuze te maken uit het zéér ruime aanbod van mediators. Judex helpt u op een praktische wijze met dit “luxe probleem” door het aanbieden van een handige vergelijkingstool.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving
Nog geen beoordeling

Fouzia Ben Larbi

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Mediators uit Hellevoetsluis voor juridische ondersteuning

Mediation is een moderne vorm van conflicthantering waarbij de strijdende partijen gezamenlijk tot afspraken en oplossingen komen. De term “strijdende partijen” kunt u letterlijk nemen in geval van een arbeidsconflict, maar bij een echtscheiding moet dit nu net niet het geval zijn. Mediation is bij het scheiden een uitstekend alternatief als de partners juist niet strijden en in staat zijn om samen beslissingen te nemen en afspraken te maken die betrekking hebben op de ontbinding van het huwelijk. Hierbij kan gedacht worden aan het vormgeven van een rechtsgeldig echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan. Een mediator heeft in dat geval een neutrale rol en kan worden gezien als gespreksleider. Daarnaast kunnen de scheidende partners gebruik maken van de ervaring en expertise van een mediator om een scheidingsproces snel te doorlopen. 

Er zijn verschillende vormen om gebruik te maken van mediation. Er kan gekozen worden voor een online vorm waarbij de service alleen digitaal wordt aangeboden, maar ook het maken van fysieke afspraken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan er gekozen worden voor een versnelde procedure en is mediation een optie waar gebruik van kan worden gemaakt als u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand. Mediation is vaak een voordelig alternatief om een echtscheidingsproces te doorlopen, heeft een locatie onafhankelijk karakter en kan desgewenst binnen een relatief kort tijdsbestek worden voltooid.

De toenemende populariteit van mediation heeft als gevolg dat er ook steeds meer aanbieders zijn op dit gebied. In een plaats als Hellevoetsluis heeft u bijvoorbeeld zeer veel keuzemogelijkheden voor deze vorm van juridische ondersteuning. Dit maakt de keuze eerder lastig. De juridische wereld is immers niet erg transparant. Judex helpt u om een overwogen keuze te maken als u op zoek bent naar mediators die actief zijn in Hellevoetsluis of omgeving.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Handige vergelijker om een geschikte mediator uit Hellevoetsluis te vinden

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich voornamelijk bezig met het verstrekken van informatie over juridische onderwerpen en het bieden van inzicht in deze sector door het ontwikkelen van vergelijkers. U kunt bijvoorbeeld een handige vergelijker gebruiken om een geschikte mediator uit Hellevoetsluis te vinden. Er zijn een groot aantal mediators uit dit gebied bij ons aangesloten zijn. Alle juridische ondersteuners voldoen aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, prijsstelling en serviceverlening. Hierdoor kunnen we garanderen dat u een veilige keuze kunt maken op basis van de uitkomst van onze vergelijker.

U kunt deze handige tool volledig gratis en onbeperkt gebruiken. Door het invullen van de zoekfilters kunt u uw keuze specificeren. U kunt uw voorkeur met betrekking tot de intensiteit van de ondersteuning, een wens voor uitsluitend online serviceverlening, een behoefte aan een versnelde procedure of een recht op subsidie voor juridische hulp in onze oriëntatie balken aangeven. Tevens kunt u dit platform gebruiken voor de contactmomenten met uw mediator uit Hellevoetsluis, het delen van documenten en de financiële afhandeling van de scheidingsprocedure.

Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex een ook platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en andere items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Hellevoetsluis samenkomen.   

Terug naar boven