fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Rijswijk

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Handige vergelijkingstool om een geschikte mediator uit Rijswijk te vinden

Bent u op zoek naar een geschikte mediator die werkzaam is in Rijswijk om een conflict op te lossen? Dan kunt u de online vergelijkingstool van Judex gebruiken om op een eenvoudige manier de meest geschikte mediator uit deze plaats te vinden. Wij zorgen voor transparantie, gemak en kwaliteit op juridisch gebied. U maakt het uzelf hiermee veel gemakkelijker want ook in een grotere plaats als Rijswijk zijn er veel mediators te vinden die allemaal een verschillende specialisatie en werkwijze hebben. Dit lijkt heel praktisch maar het tegendeel is waar. De juridische sector is immers dusdanig lastig te doorgronden dat het erg veel tijd en moeite kost om een geschikte mediator die werkzaam is in Rijswijk te vinden.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag
Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort

Overzicht tussen het ruime aanbod van mediators in Rijswijk

Mediation is een vorm van conflicthantering die veel praktische voordelen biedt en veelzijdig inzetbaar is. Het is een optie die volledig past bij onze huidige wensen om een conflict op een snelle en vaak relatief eenvoudige manier weg te nemen zonder dat hier een juridische procedure voor nodig is. Daarnaast is mediation een echtscheidingsvorm waarmee een groot deel van de inzet van juridische uren bij een echtscheidingsprocedure kan worden voorkomen. Dit is dan ook de reden dat mediation sterk in populariteit is toegenomen en dat er in een grotere plaats als Rijswijk steeds meer advocaten, juristen partijen uit het bedrijfsleven ervoor hebben gekozen om mediation in hun dienstenpakket op te nemen. Dit laatste is mogelijk omdat mediation niet uitsluitend een juridische service is. Ook managers, leidinggevenden, adviseurs en bemiddelaars die vaak met conflicten te maken hebben, kunnen de rol van mediator vervullen.

Mediation heeft als doelstelling om de betrokkenen samen te brengen om de partijen gelegenheid te bieden om in een open overlegstructuur samen naar oplossingen te zoeken en de beste keuze hieruit te formuleren. Dit zou ertoe moeten leiden dat een conflict wordt weggenomen. Een mediator sluit uiteraard aan bij het overleg als gespreksleider. Deze procesbewaker zal de bemiddelende rol op zich nemen en ingrijpen als de strijdende partijen zelf dreigen vast te lopen in het proces. Aangezien beide betrokkenen gebruik maken van de diensten van dezelfde mediator is het van groot belang dat deze persoon neutraal blijft. Een mediator zal begeleiding bieden maar dus geen oordeel vormen of de belangen van één van de partijen behartigen. Hiermee is mediation sterk onderscheidend ten opzichte van andere vormen van juridische dienstverlening. Een ander groot verschil is dat mediation niet of nauwelijks inhoudelijk op het conflict ingaat en zich vrijwel alleen richt op het vinden van de beste oplossingen. Mediation is dan ook een toekomstgerichte keuze dat waarbij de toepassing vrijwel geen invloed heeft op de onderlinge relatie van de betrokkenen.

Mediation is veelzijdig inzetbaar. Het is een keuze die gemaakt kan worden voor het oplossen van conflicten als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Daarnaast biedt mediation veel mogelijkheden met betrekking tot de intensiteit van de ondersteuning en de manier waarop een traject wordt vormgegeven. Naast een volledig online ondersteuning kan er uiteraard gekozen worden voor een meer persoonlijk alternatief waarbij het traject wordt doorlopen aan de hand van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Rijswijk. Voor een soepele voortgang van het mediationtraject is het van groot belang dat er gekozen wordt voor een mediator uit Rijswijk die gespecialiseerd is op een specifiek vakgebied en een werkwijze heeft dat aansluit op de wensen van de betrokkenen. Door de gecompliceerde structuur van de juridische sector en het feit dat de juridische sector niet erg transparant is, hebben veel rechtzoekenden moeite om een overwogen keuze te maken voor een geschikte mediator uit Rijswijk. Judex zorgt echter voor de benodigde transparantie op juridisch gebied door overzicht te bieden tussen het ruime aanbod van mediators in Rijswijk.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Online vergelijkingstool om de voor u beste mediator uit Rijswijk te vinden

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft als voornaamste doelstelling om rechtzoekenden informatie en de benodigde inzichten te bieden die nodig zijn om een overwogen keuze te maken voor juridische hulp. Om hierin te voorzien hebben we onder andere een online vergelijkingstool ontwikkeld die gebruikt kan worden om de voor u beste mediator uit Rijswijk te vinden. Deze vergelijkingstool kan op een zeer eenvoudige manier gebruikt worden door de specifieke wensen in de zoekfilters weer te geven. Op basis hiervan verstrekken wij een overzicht van de gegevens van mediators uit Rijswijk die het beste aan deze wensen kunnen voldoen. Op basis hiervan kunt u een overwogen keuze maken en gebruik maken van de diensten van de voor u meest geschikte mediator uit uw omgeving.

Alle mediators uit Rijswijk die wij u aanbevelen zijn aangesloten in ons netwerk en voldoen aan de strenge eisen die we hieraan gesteld hebben. Om de kwaliteit van onze dienstverlening aan u te kunnen waarborgen, stellen we het als harde eis dat de mediators uit ons netwerk MfN of ADR gecertificeerd zijn. Daarnaast houden we streng toezicht op de werkwijze en de prijsstelling dat hieraan gekoppeld is. Als u op basis van de gegevens uit onze vergelijker een keuze heeft kunnen maken voor een geschikte mediator uit Rijswijk, kunt u via onze website met deze persoon in contact komen. Daarnaast bieden we een veilige digitale omgeving die gebruikt kan worden om documenten met uw mediator te delen en de financiële afhandeling van het mediationtraject te verzorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Rijswijk samenkomen.

Terug naar boven