fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Zeeland

3 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Vergelijker om een mediator uit Zeeland te vinden voor het oplossen van geschillen

Het kan zomaar voorkomen dat u in een conflict terecht bent gekomen waar u niet zomaar met de andere partij kunt uitkomen. U kunt zich hiervoor direct tot afzonderlijke advocaten wenden maar in veel situaties is dat niet nodig. Mediation is dan een uitstekende oplossing. Er zijn zeer veel juridische dienstverleners die mediation aanbieden. Als u een mediator zoekt die werkzaam is in de provincie Zeeland, bijvoorbeeld in Middelburg, kunt u onze vergelijker gebruiken. Hiermee kunt u snel en eenvoudig de geschikte ondersteuning vinden voor het oplossen van geschillen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Provincie Zeeland en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving

Overzicht in het aanbod van Zeeuwse mediators 

Mediation is een vorm van juridische ondersteuning waarbij het de bedoeling is dat de strijdende partijen samen tot oplossingen moeten komen om het conflict weg te nemen. De mediator heeft hierbij een bemiddelende rol en zal de nodige ondersteuning bieden bij de totstandkoming van de afspraken. Uiteraard zal deze persoon ook begeleiding bieden bij het doorlopen van de juridische procedures aangezien deze route voor veel mensen erg onbekend is. Doordat beide partijen gezamenlijk gebruik maken van deze ondersteuning zal de mediator géén oordeel vellen of de belangen van één van de partijen behartigen. Deze persoon kan gezien worden als een gespreksleider en procesbewaker. 

Het grootste voordeel van mediation ligt op financieel gebied. Doordat deze vorm van juridische ondersteuning een groot zelfstandig karakter heeft en er van een relatief beperkt aantal “juridische uren” gebruikt wordt gemaakt, is dit vaak veruit de voordeligste optie. Een ander voordeel is de veelzijdige toepasbaarheid van mediation. Er kan gekozen worden voor deze vorm van ondersteuning in het geval van onder andere arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. 

Er kan op diverse manieren gebruik worden gemaakt van mediation. Naast de online optie kan het traject ook worden doorlopen aan de hand van een aantal afspraken op het kantoor van de mediator. Het is hierbij wel praktisch dat er gekozen wordt voor een mediator die op een redelijke reisafstand gevestigd is. Echter is de juridische sector erg versplinterd en niet erg transparant, wat nadelig werkt wanneer men een geschikte mediator uit bijvoorbeeld de provincie Zeeland wil kiezen. Veel mensen ervaren het gecompliceerde karakter van de juridische sector als groot struikelblok. Judex zorgt op een praktische manier voor overzicht in het aanbod van de Zeeuwse mediators.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om overwogen keuze te kunnen maken voor een mediator uit Zeeland

Judex houdt zich bezig met het informeren van rechtzoekenden door voor transparantie en overzicht tussen de aanbieders binnen de juridische sector te zorgen. U kunt bijvoorbeeld onze vergelijker gebruiken om overwogen keuze te kunnen maken voor een mediator uit Zeeland. Op basis van uw wensen die u kunt weergeven in de zoekfilters zetten wij de mediators die werkzaam zijn in de provincie Zeeland en een passende invulling kunnen geven aan uw juridische behoefte voor u op een rijtje. Op basis hiervan krijgt u de benodigde inzichten om een gerichte keuze te maken.

Alle mediators die bij het netwerk van Judex zijn aangesloten voldoen aan onze voorwaarden met betrekking tot vakkennis, serviceverlening en bijbehorende prijsstelling. Daarnaast zijn we zeer actief met het onderhouden van ons rating systeem zodat we kunnen borgen dat u altijd een veilige keuze maakt. Naast het gebruik van onze vergelijker om een mediator uit de provincie Zeeland te selecteren kunt u ons platform ook gebruiken om direct in contact met deze persoon te komen, uw mediator van de noodzakelijke documenten te voorzien en voor de financiële afhandeling van de procedure te zorgen. 

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in de provincie Zeeland samenkomen. 

Terug naar boven