fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediator Overijssel

Mediators in Overijssel

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Keuzehulp voor het vinden van een geschikte mediator uit Overijssel

Mediation is een zeer populaire methode om juridische conflicten weg te nemen maar desondanks is het niet eenvoudig om een geschikte mediator te vinden. Dit komt niet omdat er te weinig aanbod is in het aantal mediators (het tegendeel is zelfs waar) maar de complexiteit van de juridische sector ligt hieraan ten grondslag. Zelfs in de provincie Overijssel, waar er in verhouding minder gebruik wordt gemaakt van juridische ondersteuning in vergelijking met het landelijk gemiddelde, is het lastig om een overwogen keuze te maken voor een geschikte mediator. Judex biedt inzichten op dit gebied door het beschikbaar stellen van een handige keuzehulp die gebruikt kan worden voor het vinden van een geschikte mediator in bijvoorbeeld Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo of Zwolle.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk
profielfoto Irma Super
 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Deventer, Zwolle, Amersfoort

 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Salland, Twente

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Dalfsen, Amersfoort, Bunschoten
Nog geen beoordeling

Fouzia Ben Larbi

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Keuze uit de grote hoeveelheid beschikbare mediators in Overijssel

Mediation is een moderne manier van conflicthantering dat goed kan worden ingezet voor het oplossen van situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. De achterliggende gedachte van mediation is dat de strijdende partijen gezamenlijk afspraken moeten maken en tot oplossingen moeten komen om het conflict op te lossen. Een mediator biedt ondersteuning bij deze overlegstructuur en zal hierbij een bemiddelende rol vervullen. De bereidheid en de beschikbare ruimte hiervoor is dan ook een belangrijke voorwaarde voor het kunnen maken van de keuze voor mediation. 

Veel mensen kiezen voor mediation omdat deze vorm van conflicthantering veel praktische voordelen heeft. Het voornaamste voordeel ligt op financieel gebied. De partijen kunnen immers gezamenlijk gebruik maken van juridische ondersteuning omdat ze naast elkaar staan en niet tegenover elkaar. Dit belichaamt het belangrijkste verschil tussen mediation en andere juridische ondersteuning. Tevens kan er een keuze worden gemaakt met betrekking tot de intensiteit van de juridische hulp. Het is zelfs mogelijk om volledig op afstand (met behulp van juridische toepassingen) hiervan gebruik te maken. Uiteraard heeft dit laatste punt ook invloed op het kostenplaatje. Daarnaast biedt dit voor de partijen alle mogelijkheden om het tempo van het proces zelf te bepalen.

Het is bij mediation wel van belang dat er een keuze wordt gemaakt voor een aanbieder die de juiste invulling biedt in de wensen. Dit is in de praktijk vaak lastig vast te stellen aangezien de juridische sector niet erg transparant en vaak versplinterd is. Hierdoor hebben rechtzoekenden de grootste moeite om een geschikte mediator uit te kiezen uit het grote aanbod van juridische hulpverleners. Dit is vrijwel in het hele land het geval. De provincie Overijssel vormt hierop géén uitzondering. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee op een eenvoudige manier een keuze uit de grote hoeveelheid beschikbare mediators in Overijssel gemaakt kan worden.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om geschikte mediator uit Overijssel te kiezen

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft een vergelijker ontwikkeld die gebruikt kan worden om een geschikte mediator uit Overijssel te kiezen. Hiermee kunnen rechtzoekenden uit dit gebied enorm veel tijd besparen. Door het invullen van de zoekfilters kunnen de specifieke wensen kenbaar gemaakt worden. Op basis hiervan verschijnen een aantal mediators uit deze provincie op het scherm die hieraan kunnen voldoen. Er kan uit deze opties een veilige keuze gemaakt worden aangezien alle mediators uit ons netwerk voldoen aan onze criteria met betrekking tot vakkennis, kwaliteit van de geleverde diensten en bijbehorende prijsstelling. 

Judex helpt rechtzoekenden door het bieden van kwaliteit, transparantie en gemak. Dit laatste is ook van toepassing op andere online gemakken die we op onze site aanbieden. U kunt bijvoorbeeld via onze site rechtstreeks in contact komen met de mediator uit Overijssel waarop uw keuze gevallen is. Tevens bieden wij een veilige omgeving om documenten met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van de situatie te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Overijssel samenkomen.   

Terug naar boven