Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Deventer

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator Deventer voor juridische hulp bij geschillen

Bent u in een situatie gekomen waarbij juridische hulp gewenst is? In veel gevallen kan mediation een geschikt alternatief zijn. Als u op zoek bent naar een mediator die diensten aanbiedt in Deventer of omgeving kunt u de vergelijker van Judex gebruiken om op een eenvoudige manier een overwogen keuze te maken. Wij zorgen voor transparantie op juridisch gebied.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk
profielfoto Irma Super
 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Deventer, Zwolle, Amersfoort

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Dalfsen, Amersfoort, Bunschoten

Ruim aanbod van mediators in Deventer 

Deventer is de derde gemeente van de provincie Overijssel en heeft ongeveer 100.000 inwoners. Het aanbod van juridische dienstverleners in deze stad is groot, vooral op gebied van mediation. Hiermee wordt er invulling gegeven aan de toenemende vraag naar deze vorm van juridische ondersteuning. Mediation is een vorm van conflicthantering waarbij de uiteindelijke doelstelling is, dat de strijdende partijen zelf tot oplossingen komen. Bij de totstandkoming van deze oplossingen kan er gebruik worden gemaakt van de vakkennis en ervaring van de mediator. Deze persoon heeft een bemiddelende rol en zal door middel van het geven van adviezen een belangrijke bijdrage leveren aan de besluitvorming. Tevens zal de mediator de strijdende partijen helpen met het doorlopen van het juridische traject. Dit is van grote waarde voor het soepel kunnen doorlopen van de procedure aangezien de juridische wereld voor veel mensen een onbekend gebied is.

Mediation is toepasbaar in verschillende situaties zoals arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. De belangrijkste voorwaarde voor het maken van deze keuze is dat er ruimte is voor onderhandeling en dat de betrokken partijen hiertoe bereid zijn. Het grote voordeel van mediation is dat dit een voordelige optie is om van juridische hulpverlening gebruik te maken. Daarnaast biedt mediation alle mogelijkheden om een proces in eigen tempo te doorlopen en heeft deze juridische vorm vaak weinig invloed op de onderlinge relaties.

Om een geschil op de meest efficiënte manier met behulp van mediation op te lossen, is het van groot belang dat er gekozen wordt voor passende juridische ondersteuning. Dit lijkt eenvoudig omdat er in een stad als Deventer veel mediators actief zijn maar in de praktijk is het tegendeel waar. De juridische wereld heeft een niet transparant karakter en is erg versplinterd. Hierdoor ontbreekt het bij veel mensen, die niet thuis zijn op dit gebied, aan de essentiële marktinzichten om een goede keuze te maken. Judex zorgt voor overzicht bij het maken van een keuze tussen de mediators die werkzaam zijn in Deventer.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Vergelijker om een geschikte mediator uit Deventer te kiezen

Judex houdt zich bezig met het verstrekken van informatie en het bieden van noodzakelijke inzichten op juridisch gebied. Hiermee helpen we rechtzoekenden om overwogen keuzes te maken als ze op zoek zijn naar specifieke juridische dienstverlening. U kunt bijvoorbeeld onze handige vergelijker gebruiken om een geschikte mediator uit Deventer te kiezen. Door het invullen van de zoekfilters kunnen specifieke wensen met betrekking tot de intensiteit en de vorm van de ondersteuning worden weergegeven. Op basis hiervan verschijnen de mediators uit Deventer op het scherm die voor u in aanmerking komen. Judex zorgt dus voor een combinatie van gemak, transparantie en kwaliteit.

Alle mediators die bij ons netwerk zijn aangesloten voldoen aan onze waarden met betrekking tot kwaliteit, prijsstelling en serviceverlening. Wij verzekeren u dus dat u een veilige keuze maakt als u van ons platform gebruik maakt. Dit kunt u overigens volledig kosteloos en zonder verplichtingen doen. Naast het selecteren van een geschikte mediator die werkzaam is in Deventer kunt u ons platform ook gebruiken om het contact met deze persoon te onderhouden met betrekking tot het versturen van documenten en de afhandeling van de financiële kant van de procedure.

Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Deventer samenkomen.

Terug naar boven