fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Zwolle

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Judex voor het vinden van een geschikte mediator uit Zwolle

Het vinden van een geschikte mediator in Zwolle of omgeving is geen eenvoudige opgave. Door een combinatie van een groot aanbod van mediators die hun diensten aanbieden in deze hoofdstad van provincie Overijssel en het gecompliceerde karakter van de juridische sector, is het lastig om een goede keuze te maken. Judex heeft een vergelijker ontwikkeld waarmee u op een eenvoudige manier een keuze kunt maken.

Deze experts staan vandaag voor u klaar


 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk
profielfoto Irma Super
 • Expertise:  Relationeel
 • Werkgebied: Omgeving Deventer, Zwolle, Amersfoort

 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Apeldoorn, Harderwijk

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Dalfsen, Amersfoort, Bunschoten

Groot aanbod van mediators in Zwolle

Het grote aanbod van mediators die in Zwolle of omgeving werkzaam zijn, is eenvoudig te verklaren. Zwolle is een stad van ongeveer 127.500 inwoners. Uiteraard is het niet te voorkomen dat er in arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid ontstaan. Mediation kan een geschikte oplossing zijn voor deze juridische situaties. Voorwaarde hierbij is wel dat de betrokken partijen bereid zijn om gezamenlijk met elkaar over een geschikte oplossing te praten en dat er een basis hiervoor is. Dit zijn twee harde voorwaarden van mediation. Een mediator heeft immers een bemiddelende rol en zal de partijen helpen bij het nemen van beslissingen, zonder een oordeel te vormen. Daarnaast zal deze juridische hulp bestaan uit begeleiding bij het doorlopen van een juridisch proces.

Mediation is een financieel aantrekkelijk alternatief omdat beide partijen gezamenlijk gebruik maken van juridische hulp. Individuele juridische hulpverlening is uiteraard veel kostbaarder. Daarnaast hebben de partijen het tempo van het doorlopen van het proces volledig zelf in de hand en heeft mediation vaak een minimale invloed op de onderlinge verhouding.

Het gecompliceerde karakter van de juridische wereld maakt het zoeken naar een geschikte mediator uit Zwolle of omgeving niet eenvoudig. In veel gevallen is het lastig om een beeld te vormen over de werkwijze van een mediator en te achterhalen wat de kosten zijn van de juridische hulp die geboden wordt. Judex zorgt voor transparantie op dit gebied. Door het gebruik van onze handige vergelijkingstool kunt u snel en eenvoudig een overwogen keuze maken uit het grote aanbod van mediators uit Zwolle.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om een mediator uit Zwolle te kiezen

Judex houdt zich bezig met het verstrekken van praktische informatie voor rechtzoekenden. We zorgen hiermee voor transparantie in de juridische sector. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze handige vergelijker om een geschikte mediator uit Zwolle te kiezen. Door het invullen van de zoekfilters kunt u uw wensen specificeren. Hierdoor verschaft u uzelf inzichten welke mediator de beste invulling geeft aan uw wensen. Judex heeft een groot netwerk van mediators uit Zwolle of omgeving voor u beschikbaar. Al deze juridisch hulpverleners voldoen aan onze voorwaarden met betrekking tot vakkennis, prijsstelling en serviceverlening. U kunt dus een overwogen en veilige keuze maken door onze vergelijkingstool te gebruiken. 

Naast de keuze voor een geschikte mediator uit Zwolle of omgeving, kunt u ons platform ook gebruiken om met deze persoon in contact te komen. Tevens bieden we diverse digitale gemakken gedurende de procedure zoals een veilige omgeving om documenten te versturen of te zorgen voor de financiële afhandeling van de situatie.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex een ook platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Zwolle samenkomen.

Terug naar boven