fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediator in Groningen

Mediators in Groningen

1 Judex expert

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Geschikte mediator uit Groningen selecteren voor juridische ondersteuning

Ondanks dat er in de provincie Groningen ruim voldoende mediators werkzaam zijn, is het voor veel rechtzoekenden toch een flinke opgave om een keuze hierin te maken. Het gecompliceerde karakter van de juridische wereld is hiervan de belangrijkste oorzaak. De sector is door de jaren heen zeer versplinterd en hierdoor niet erg transparant. Met behulp van de handige vergelijker die Judex heeft ontwikkeld kan er op een eenvoudige manier de geschikte mediator worden geselecteerd voor juridische ondersteuning.

Zoek een expert bij u in de buurt

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Overzicht tussen het ruime aanbod van mediators in de provincie Groningen

Steeds meer juridische dienstverleners die werkzaam zijn in de provincie Groningen hebben ervoor gekozen om mediation in hun dienstverlening op te nemen om aan de stijgende behoefte hierin te voldoen. Deze toenemende populariteit is eenvoudig te verklaren. Mediation is een zeer toegankelijke manier van juridische ondersteuning dat veelzijdig toepasbaar is. Er kan gekozen worden voor deze vorm van conflicthantering in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Een mediator brengt de betrokkenen bij elkaar met als doelstelling om met behulp van een open overlegstructuur tot de passende oplossingen bij een impasse te komen. Deze persoon heeft hierin een bemiddelende rol en zal uiteraard geen oordeel vellen. Door deze structuur is het mogelijk dat de strijdende partijen samen gebruik kunnen maken van een juridische dienstverlener. Uiteraard wordt hiermee de inzet van “juridische uren” beperkt, wat een gunstig effect heeft op het bijbehorende kostenplaatje.

De bereidheid van de betrokkenen om samen tot oplossingen in een geschil te komen in combinatie met de beschikbare ruimte hiervoor, zijn de belangrijkste voorwaarden voor een eventuele keuze om een mediationtraject te doorlopen. Als aan deze bindende voorwaarden wordt voldaan kan er een keuze gemaakt worden op welke manier er gebruik wordt gemaakt van deze juridische ondersteuning. Een volledige digitale hulpverlening kan in eigen tempo worden doorlopen maar ondanks dit voordeel geven veel mensen de voorkeur aan het maken van één of meer afspraken op het kantoor van de mediator. Dit is een meer persoonlijkere vorm waarbij de drempel om vragen te stellen of om advies te vragen toch iets lager ligt. Bij deze keuze is het wel van belang om een mediator uit de regio te kiezen om de reisafstand binnen de perken te houden. 

Veel rechtzoekenden uit de provincie Groningen zijn niet bekend in de juridische wereld en ervaren het dan ook als erg lastig om een keuze te maken uit het grote aanbod van mediators in dit gebied. Zij ondervinden vooral problemen met het in kaart brengen van de expertise, de geleverde service en de bijbehorende prijsstelling van een betreffende mediator. Door het gebruiken van de vergelijker van Judex wordt er juist inzicht verschaft op deze gebieden.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Vergelijker om een geschikte mediator uit Groningen te kiezen

Judex heeft een vergelijker ontwikkeld die voor transparantie op juridisch gebied zorgt. Door het invullen van de zoekfilters kunnen de wensen met betrekking tot de ondersteuning worden weergegeven. Op basis hiervan verschijnen de gegevens van de mediators uit de provincie Groningen op het scherm die hieraan kunnen voldoen, en kan zowel een overwogen als een veilige keuze worden gemaakt. Alle mediator uit ons netwerk voldoen aan onze eisen met betrekking tot de geleverde diensten en de prijs die hiervoor in rekening wordt gebracht.

Naast het selecteren van een geschikte mediator uit Groningen kan er gebruik worden gemaakt van andere digitale gemakken die op onze website aangeboden worden. We bieden mogelijkheden om direct met de gekozen mediator in contact te treden en stellen een veilige omgeving beschikbaar die gebruikt kan worden om data te delen en voor de financiële afhandeling van de procedure te zorgen.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in de provincie Groningen samenkomen.

Terug naar boven