fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediator in Noordwijk

Mediators in Noordwijk

4 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

De beste manier om een geschikte mediator uit Noordwijk te vinden

Bent u op zoek naar een geschikte mediator uit Noordwijk? Dan zult u ervaren dat dit in de praktijk niet mee zal vallen een zeer veel tijd en moeite kan kosten. Dit komt omdat de juridische sector een erg gecompliceerde structuur heeft en allesbehalve transparant is. Hierdoor is het erg lastig om een beeld te krijgen over de specialisatie, de werkwijze en de bijbehorende prijsstelling van een specifieke Noordwijkse mediator. De beste manier om een geschikte mediator uit Noordwijk te vinden is door gebruik te maken van de digitale vergelijkingstool van Judex. Wij bieden u het inzicht welke mediator uit deze kustplaats het beste past bij uw wensen.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort
Nog geen beoordeling

Fouzia Ben Larbi

Mediator


 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Utrecht en omgeving

Veelzijdig aanbod in mediators die werkzaam zijn in Noordwijk

Mediation is een vorm van conflicthantering die ingezet kan worden om een juridische procedure te voorkomen. De achterliggende gedachte van mediation is dan ook dat de betrokken partijen gezamenlijk in overleg gaan om de beste oplossingen voor het wegnemen van een conflict te formuleren. Een mediator biedt hierbij de benodigde ondersteuning. Deze persoon kan worden gezien als neutrale bemiddelaar die zal bijspringen als de betrokkenen vastlopen in de besluitvorming. Uiteraard heeft de mediator een neutrale rol in dit proces en zal geen oordeel vormen. Deze structuur verschilt dan ook met andere juridische ondersteuningsvormen waarbij wel sprake is van belangenbehartiging, vertegenwoordiging en een veroordeling. Veel rechters adviseren dan ook vaak om een mediationtraject te doorlopen om te voorkomen dat een conflict onnodig op een juridische procedure zal uitdraaien. Een ander verschil is dat mediation toekomstgericht is en (in tegenstelling tot andere juridische dienstverlening) nauwelijks op de inhoudelijke kant van de situatie in gaat.

Mediation kan worden toegepast als alle betrokken partijen bereid zijn om met elkaar te onderhandelen en samen te zoeken naar de beste oplossingen om het conflict weg te nemen. Uiteraard moet daar wel de ruimte voor zijn. Als dit het geval is, kunnen de betrokkenen voor een groot deel zelf het tempo van het doorlopen van het traject bepalen. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden met betrekking op de manier waarop er van mediation gebruik wordt gemaakt. Er kan gebruik worden gemaakt van een ondersteuning op afstand waarbij gebruik wordt gemaakt van de moderne digitale communicatietechnieken of een meer persoonlijkere vorm van het doorlopen van het mediationtraject aan de hand van een of meerdere afspraken op het kantoor van de mediator in Noordwijk.

Mediation is veelzijdig toepasbaar en kan ingezet worden in situaties als arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Deze veelzijdigheid benadrukt het belang van een keuze voor een Noordwijkse mediator die past bij de wensen en de situatie. Juist dit punt wordt in de praktijk door veel rechtzoekenden als enorm lastig ervaren. Veel mensen zijn enorm veel tijd kwijt aan het uitzoeken van een geschikte mediator. Dit kan voorkomen worden door gebruik te maken van de vergelijker van Judex. Hiermee verschaft u uzelf op een eenvoudige manier een overzicht in het veelzijdige aanbod in mediators die werkzaam zijn in Noordwijk.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Online vergelijker om een geschikte Noordwijkse mediator te kiezen

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en houdt zich vooral bezig met het verstrekken van informatie en inzichten voor rechtzoekenden. Door het bieden van transparantie maken we het voor zeer veel mensen eenvoudiger om een goede keuze te maken als er behoefte is aan juridische ondersteuning of begeleiding bij conflictbeheersing. We hebben hiervoor onder andere een gebruiksvriendelijke online vergelijker ontwikkeld die rechtzoekenden kunnen gebruiken om een geschikte mediator uit Noordwijk te kiezen. De zoekfilters kunnen worden gebruikt om de wensen te specificeren. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van mediators uit Noordwijk die het beste een invulling kunnen geven in een bepaalde ondersteuningsbehoefte.

De Noordwijkse mediators die aangesloten zijn in ons netwerk, zijn allemaal MfN gecertificeerd. Dit is een strenge kwaliteitsborging van de Mediatorsfederatie Nederland. Daarnaast voldoen deze mediators aan de strenge eisen die wij stellen met betrekking tot de werkwijze en de bijbehorende prijsstelling. Uiteraard houden we hier streng toezicht op om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen. Onze site kan gebruikt worden om op een eenvoudige manier direct het eerste contact te leggen met de mediator uit Noordwijk waarop de keuze gevallen is. Tevens bieden wij een veilige digitale omgeving om data met deze persoon te delen en voor de financiële afhandeling van het mediationtraject zorg te dragen. Op deze manier combineren we kwaliteit, gemak en transparantie.

U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Noordwijk samenkomen.

Terug naar boven