fbpx
Ga naar content
9.5
Totale waardering: 5 van 5 sterren

Wij helpen jaarlijks zo’n 3000 echtparen om te scheiden. Tot volle tevredenheid van beide partijen.

Mediators in Voorburg

6 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Mediator uit Voorburg om juridische procedure te voorkomen

Mediation is een vorm van conflicthantering waarbij het de achterliggende gedachte is dat de betrokken partijen gezamenlijk in een open overlegstructuur overleggen wat de beste oplossing is om het conflict weg te nemen. In veel gevallen kan hiermee een kostbare juridische procedure worden voorkomen. Voor de voortgang van een mediationtraject is het wel van belang dat er gebruik wordt gemaakt van de diensten van een vakkundige mediator die gespecialiseerd is in de situatie die ontstaan zijn. In de praktijk is dit lastig vast te stellen. De juridische sector kenmerkt zich immers door de gecompliceerde structuur. Als u een geschikte mediator uit Voorburg zoekt kunt u hiervoor uitstekend de online vergelijkingstool van Judex gebruiken. Wij bieden rechtzoekenden de benodigde transparantie in de juridische sector.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag
Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Amsterdam, Amersfoort
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

Overzicht in het ruime aanbod van mediators uit Voorburg

In een plaats als Voorburg zijn veel mediators actief. Dit heeft vooral te maken met de toenemende vraag naar deze vorm van conflicthantering. Mediation is immers een moderne methode van het wegnemen van conflicten die zeer veel praktische voordelen biedt. Veel mensen denken dat mediation een juridische vorm van conflicthantering is maar dat is niet het geval. Deze vorm kan in diverse situaties worden ingezet zoals arbeidsconflicten, burenruzies, zakelijke geschillen, familiezaken, echtscheidingen of conflicten met de overheid. Veel van deze situaties zijn op te lossen zonder dat de hulp van een rechter hoeft te worden ingewonnen waarmee ook veel kosten kunnen worden bespaard. De meeste rechters adviseren zelfs om een mediationtraject te doorlopen om een juridische uitspraak juist te voorkomen. Het vak van mediator is dan ook niet voorbehouden aan advocaten of juristen. Ook managers, leidinggevenden, adviseurs en bemiddelaars die vaak met conflicten te maken hebben, kunnen de rol van mediator vervullen.
Mediation kan toegepast worden als alle betrokken partijen bereid zijn om met elkaar over de ontstane situatie te praten en naar oplossingen te zoeken. Uiteraard moet er hier de ruimte voor zijn en is het belangrijk dat de betrokkenen vertrouwen hebben in de goede afloop. Dit is van het grootste belang want de betrokkenen moeten zelf uiteindelijk een of meer oplossingen formuleren die het conflict zal wegnemen. Een mediator biedt hier uiteraard ondersteuning in. Deze persoon zal hierbij uiteraard een neutrale rol vervullen en geen oordeel vormen omdat beide partijen van de diensten van de mediator gebruik maken. Ook hierin verschilt mediation sterk van andere juridische ondersteuningsvormen. Er is geen sprake van afvaardiging of het verdedigen van de belangen van één persoon. Daarnaast is mediation ook een toekomstgericht proces en zal er bij het zoeken naar geschikte oplossingen niet of nauwelijks op de inhoudelijke kant van het conflict worden ingegaan.
Het zoeken naar een geschikte mediator is voor veel rechtzoekenden de lastigste fase van een mediationtraject. Dit komt omdat de juridische sector (waar mediation wel in ondergebracht is) een gecompliceerde structuur heeft en een niet erg transparant karakter heeft. Dit maakt het voor rechtzoekenden erg lastig om een beeld te krijgen over de specialisatie, de werkwijze en de prijsstelling van een specifieke mediator uit Voorburg. Judex biedt waardevolle ondersteuning in dit traject door de transparantie op juridisch gebied te bieden waar veel rechtzoekenden grote behoefte aan hebben. Wij bieden een handig overzicht in het ruime aanbod van mediators uit Voorburg.

Altijd een passende oplossing

Online Scheiden

In goed overleg maakt u samen afspraken over de scheiding, hierbij ontvangt u onze juridische ondersteuning.

 • Gebruiksgemak
 • Snelle doorloop
 • Lage kosten
Mediation

Onder begeleiding van een mediator probeert u tot overeenstemming te komen over de scheiding.

 • Complexere zaken
 • Intensieve begeleiding
 • Ruimte voor emotie
Advocatuur

U wordt beiden bijgestaan door een eigen persoonlijke advocaat en communiceert niet meer direct met elkaar.

 • Dient eenzijdig belang
 • Hoger uurtarief

Het scheidingsproces in 4 stappen

icon-step-1
ADVIES
Laat u adviseren over de verschillende oplossingen.
icon-step-2
AFSPRAKEN
U wordt begeleid om samen werkbare afspraken te maken.
icon-step-3
AFRONDEN
Op basis van gemaakte afspraken stellen wij de dossierstukken op.
icon-step-4
AFHANDELEN
Wij regelen de procedure tot en met inschrijving gemeente.

De drie beloftes van Judex

 • ONTZORGING

  Van oriëntatie tot afwikkeling: Judex biedt een totaaloplossing die ontzorgt.

 • PERSOONLIJK

  Service van Judex is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • KWALITEIT

  Judex werkt alleen samen met de beste gecertificeerde deskundigen.

Uw scheiding is in deskundige handen

Lees meer over onze kwaliteitskeurmerken

Gebruiksvriendelijke tool om eenvoudig een geschikte mediator uit Voorburg te selecteren

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en ziet het verstrekken van praktische informatie aan rechtzoekenden als voornaamste doelstelling. We doen dit onder andere door het verstrekken van een gebruiksvriendelijke tool om eenvoudig een geschikte mediator uit Voorburg te selecteren. Rechtzoekenden kunnen gebruik maken van deze vergelijker door de specifieke begeleidingsbehoefte in de zoekfilters weer te geven. Op basis hiervan presenteren wij de gegevens van mediators uit Voorburg die het beste hiervoor in aanmerking komen. Door het gebruiken van de vergelijker kan zeer veel moeite en tijdwinst worden bespaard. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om direct in contact te komen met de Voorburgse mediator waarop de keuze gevallen is.
Alle mediators uit Voorburg die in ons netwerk zijn aangesloten, zijn MfN- (Mediatorsfederatie Nederland) of ADR geregistreerde mediators. Naast deze kwaliteitswaardering houden we streng toezicht op de werkwijze en de prijsstelling van de bij ons aangesloten mediators om de kwaliteit van ons aanbod te kunnen garanderen. Naast de transparantie en het gemak bij het zoeken van een mediator die zijn of haar diensten aanbiedt, kan er ook gebruik worden gemaakt van de gemakken die we aanbieden gedurende het mediationtraject. We stellen immers een beveiligde online omgeving beschikbaar die gebruikt kan worden om data met de mediator te delen en voor de financiële afhandeling van de het mediationtraject te zorgen.
U kunt volledig gratis en zonder verplichtingen gebruik maken van onze vergelijkingstool en andere services. Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex ook een platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en praktische items over andere rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Voorburg samenkomen.

Terug naar boven