Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Den Haag

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

Handige vergelijkingstool om een goede mediator in Den Haag te vinden

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en is met een kleine 538.000 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland. De stad heeft een grote aantrekkingskracht door een gunstige ligging en een uitstekende werkgelegenheid. Er zijn ook veel juridische dienstverleners in Den Haag actief waaronder een groot aantal mediators. Het grote aanbod maakt het lastig om een goede mediator te selecteren. Judex helpt u met een handige vergelijkingstool om een goede mediator in Den Haag te vinden.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

profielfoto Jeroen Ketelaars
 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Omgeving Gouda, Maastricht
Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs

Mediators uit Den Haag en omstreken vergelijken

Mediation is een vorm van juridische hulpverlening die veelvuldig wordt ingezet voor de afhandeling van arbeidsconflicten en echtscheidingen. Een mediator heeft hierbij een neutrale rol waarbij de strijdende partijen geholpen worden om gezamenlijk beslissingen te nemen. In het geval van arbeidsconflicten wordt er met elkaar afgestemd hoe de partijen gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen of een compromis kunnen sluiten. Op het moment dat er sprake is van een echtscheiding, zal de mediator de scheidende partners helpen om samen afspraken te maken met betrekking tot de verdeling van bezittingen en schulden en de afhandeling van de echtelijke overeenkomst. 

Mediation heeft dus een neutraal karakter en helpt de twee partijen tot oplossingen te komen. Een mediator vormt dus géén oordelen en zal op geen enkele wijze de belangen van een van de partijen behartigen. Het grote voordeel van deze juridische ondersteuning is dat er slechts van één hulpverlener op dit gebied gebruik wordt gemaakt. Daarnaast is het voor de partijen mogelijk om een groot gedeelte van het proces volledig zelfstandig te doorlopen en deze procedure zelfs digitaal te volgen. Hierdoor is mediation veel voordeliger dan andere vormen van rechtshulpverlening en kan de procedure binnen een kort tijdsbestek worden afgehandeld. 

Steeds meer mensen maken dan ook gebruik van deze moderne opzet. Er is dan ook een ontzettend groot aanbod van mediators die hun diensten in een stad als Den Haag aanbieden. Den Haag staat immers in de top 20 van de gemeenten met het hoogste aantal echtscheidingen. Het grote aanbod in mediators die in Den Haag en omstreken actief zijn, maakt het lastig om een goede keuze te maken. Judex helpt u om mediators uit Den Haag en omstreken op een efficiënte manier te vergelijken.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Vergelijkingstool om de juiste mediator uit Den Haag te selecteren

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft een handig platform ontwikkeld dat u kunt gebruiken om een geschikte mediator uit Den Haag te vinden. We werken hierbij samen met een groep van mediators uit deze omgeving die allemaal voldoen aan onze selectiecriteria met betrekking tot de kwaliteit van de geleverde diensten, vakkennis en prijsstelling. Door middel van het gebruik van onze handige zoekfilters en oriëntatie tools kunt u op een eenvoudige wijze een goede keuze maken. Hiermee zorgen we voor transparantie in een juridische wereld, die gecompliceerd is voor mensen die daar niet dagelijks mee te maken hebben.

Wij bieden u dus snel inzicht in welke mediators uit Den Haag of omstreken het beste bij u passen, ook als u op zoek bent naar juridische ondersteuning voor versnelde processen of met gesubsidieerde rechtsbijstand. Daarnaast bieden we alle gemak gedurende het proces zelf. Hierbij kunt u denken aan mogelijkheden als het delen van documentatie via dit platform en de financiële afhandeling voor de hulp. Wij ontzorgen u volledig gedurende de gehele procedure. 

U kunt het vergelijkingsplatform volledig gratis en vrijblijvend gebruiken. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van de expert profielen van mediators die actief zijn in ‘s-Gravenhage en omstreken, het actieve onderhoud van het ratingsysteem zodat u altijd een overwogen keuze kunt maken en zorgen tevens voor toezicht op de kwaliteit van de geleverde services. 

Naast onze uitstekende dienstverlening op het gebied van familierecht, vindt u op onze website ook veel informatie, juridische documenten en andere nuttige items over verschillende rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert samenkomen in Den Haag.

Terug naar boven