Plan een gratis belafspraakIn 2 minuten geregeld
Bel vrijblijvend 085 225 0274Altijd antwoord op werkdagen
Ga naar content

Mediators in Delft

7 Judex experts

 • Ruim 9 jaar ervaring
 • Landelijk mediator netwerk
 • Vaste prijzen, geen verrassingen

De beste mediator uit Delft voor juridische geschillen

Als u op zoek bent naar de beste mediator uit Delft voor het oplossen van juridische geschillen, zal de zoekmachine u wel verder helpen maar ook voor een nieuwe uitdaging zetten. Er zijn immers zéér veel mediators actief in Delft. Judex helpt u op een doeltreffende manier bij het selecteren van de voor u beste mediator voor het oplossen van arbeidsconflicten of voor het doorlopen van echtscheidingsprocedures.

Deze experts staan vandaag voor u klaar

Profielfoto Susan van Kessel
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Geraldine Mandas
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Leiden, Den Haag

 • Expertise:  Allround
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
Profielfoto Richard Gregoire
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Den Haag en omgeving
profielfoto Maurice Wijmans
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Omgeving Berkel en Rodenrijs
Profielfoto Erik van der Sluis
 • Expertise:  Financieel
 • Werkgebied: Lansingerland en omgeving

Keuze maken uit het grote aanbod van mediators uit Delft

Mediation is een optie om arbeidsconflicten en echtscheidingsprocedures te doorlopen waar steeds vaker voor gekozen wordt. Dit komt omdat deze vorm van het oplossen van dergelijke situaties diverse praktische voordelen biedt. Mediation is financieel aantrekkelijk omdat er relatief beperkt gebruik wordt gemaakt van juridische ondersteuning. Daarnaast kunnen de partijen volledig zelf het tempo van de procedure bepalen en zijn de digitale mogelijkheden toereikend om de ondersteuning van een echtscheidingsproces volledig op afstand aan te bieden. 

Het is wel belangrijk dat de partijen er vertrouwen in hebben dat ze zelf in staat zijn om beslissingen te nemen en de afspraken te maken die van belang zijn in dit proces. Bij echtscheidingen heeft dit voornamelijk betrekking op het invullen van rechtsgeldige documenten zoals het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. De mediator heeft hierin een neutrale rol. Deze persoon zal op geen enkele wijze een oordeel vormen en biedt door ervaring en vakkundigheid een grote toegevoegde waarde in dit proces.

Mediation is voor veel scheidende stellen een interessante optie, mits er gekozen wordt voor juridische hulp die perfect aansluit op de wensen. Doordat de juridische wereld geen transparant karakter heeft, is het vaak een lastige opgave om een goede keuze te maken uit het grote aanbod van mediators in een stad als Delft. Er zijn een groot aantal mediators die dit soort juridische hulp aanbieden. Judex helpt om een overwogen keuze te maken. Wij maken de juridische sector toegankelijk en transparant.

Mediationpakketten

Standaardpakket: Mediation basis

Dit pakket bevat standaard:

 • Twee gesprekken (van max 2 uur)
 • Opstellen convenant
 • Tussentijdse gespreksverslagen
 • Indienen bij de rechtbank

Vanaf € 950 p.p.

Scheiden onder begeleiding van een door u gekozen mediator in 6 stappen

1

Selecteer een mediator die bij u past

Bij Judex vindt u gecertificeerde mediators die actief zijn binnen verschillende regio’s in Nederland. Maak gemakkelijk een keuze voor een mediator die bij u past op basis van zijn of haar expertise, ervaring, persoonlijkheid en locatie.

Volgende stap
2

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Bel ons of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie over scheiden met de door u gekozen mediator. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u graag verder de eerstvolgende stap te zetten binnen de echtscheidingsprocedure.

Volgende stap
Vorige stap
3

Start echtscheiding met het Judex mediation basispakket

Onze servicedesk start de procedure voor u op met het standaardpakket: Mediation Basis. Met dit pakket heeft u alles geregeld en betaald u één vaste prijs voor de hele echtscheidingsprocedure tot aan de inschrijving bij de gemeente. Heeft u meer ondersteuning nodig vanwege minderjarige kinderen, complexe financiële situatie of een eigen onderneming? Dan helpen wij u graag op weg om de juiste aanvullende pakketten hierop aan te sluiten.

Volgende stap
Vorige stap
4

Samen afspraken maken met ondersteuning van uw mediator

Wij brengen u direct in contact met de door u gekozen mediator om de eerste afspraak te maken op een passende gesprekslocatie. Tijdens dit gesprek gaat u, onder begeleiding van de mediator, samen met uw partner afspraken maken ten behoeve van het echtscheidingsconvenant. De mediator heeft een ondersteunende en soms adviserende rol tijdens de gesprekken zodat de gemaakte afspraken overeenkomen met datgene waar u beiden recht op heeft.

Volgende stap
Vorige stap
5

Het verzoek tot echtscheiding wordt ingediend bij de rechtbank

De mediator zorgt ervoor dat alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een echtscheidingsconvenant. Nadat u en uw partner deze hebben ondertekend, wordt de scheiding aangemeld bij de advocaat die middels een verzoekschrift de scheiding indient bij de rechtbank.

Volgende stap
Vorige stap
6

Uw scheiding wordt ingeschreven bij de gemeente

Enkele weken na het indienen van het verzoekschrift, wordt de echtscheiding uitgesproken door de rechter en ontvangt u hiervan een beschikking. Onze advocaat zorgt ervoor dat deze wordt ingeschreven bij de gemeente waarin u bent gehuwd. Vanaf hier is uw huwelijk officieel ontbonden.

Vorige stap

Waarom kiezen voor een expert van Judex?

 • Gecertificeerd Alle experts bij Judex zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen.

 • Betrokken Een mediator is onpartijdig maar heeft als doel om u als scheidend echtpaar te ondersteunen in het maken van goede afspraken.

 • Toegankelijk Onze mediators gebruiken duidelijke taal en zorgen ervoor dat de situatie helder is voor beiden partijen.

Handige vergelijkingstool om een goede mediator uit Delft te kiezen

Judex is gespecialiseerd op juridisch gebied en heeft een handige digitale vergelijker ontwikkeld om een goede mediator uit Delft te kiezen. Door middel van het invullen van de zoek- en oriëntatiefilters kunt u uw keuze specificeren. U kunt bijvoorbeeld uw voorkeuren met betrekking tot de intensiteit van de ondersteuning aangeven, een behoefte aan een versneld proces weergeven of een recht op subsidie voor juridische hulp. 

U kunt via Judex een veilige keuze maken. De mediators die bij ons zijn aangesloten voldoen aan onze criteria met betrekking tot de vakkundigheid, serviceverlening en de prijsstelling voor de geleverde diensten. Judex biedt niet alleen digitaal gemak met betrekking tot het selecteren van een goede mediator uit Delft, maar ook gedurende het proces. U kunt dit platform onder andere ook gebruiken om in contact te komen met de mediator van uw keuze, op een veilige manier documenten met de jurist te delen en te zorgen voor de financiële afhandeling van de procedure. Judex staat in voor een hoge kwaliteit van expert profielen, het actief onderhouden van het rating systeem zodat u een goede keuze maakt en een actief toezicht op de kwaliteit van de geleverde juridische dienst. Wij ontzorgen u volledig. 

Naast het verstrekken van informatie en advies over familierecht is Judex een ook platform waar u terecht kunt voor artikelen, juridische documenten en andere items op verschillende rechtsgebieden. Judex zorgt ervoor dat uw recht en uw expert in Delft samenkomen.

Terug naar boven